Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadı ınsallah hemen -10 olursunda bızımde merakımız gıder
Evet dans tercıh edıyorum. Zumba tarzı cıdyolar acıp kıvıranları taklıy edıyorum. Spordan sonra duşa gırıp oyle ıcıyordum kahveyı öne alayım onu sagol canım
Dışarda yurumeyı sevıyorım ama burda yer yok yuruycek tuhaf bı mahalle sokakları falan yokuslu. Çarşı ya ınıyorum bazen yuruyerek gıt gel 5-6 bın adım oluyo

Anladım
Ben de akıllı bileklik yok A101 de gördüm xiomi 4 band alsam mı diye düşünüyorum
Ama önce sizlere sorayım dedim

Anladım
Ben de akıllı bileklik yok A101 de gördüm xiomi 4 band alsam mı diye düşünüyorum
Bendeki de aynısı ben memnunum. Ben marketlere geldiğini bilmiyordum D&R den aldım.
Dur fiyatına bakayımda daha ucuzsa kafamı duvara vurayım.

Baktım media markt dan almışım 60 tl daha pahalıya

Kendi kendime diyetteyken bile 1 hafta da böyle bir sonuç görmemiştim en azından 1 kilo olması lazımdı o kadar uğraş didin 1 keke feda et benim ki tam olarak bu kaptanım
zaten 15 kilo vermişsin yılmadan yediğin kek verdiğin kiloların ödülü olsun. bir daha ödül yapmak için 5 kilo misal vermeden ödül yapmayacağım dersen hem hedefin olur hem motivasyonun yoksa vermiş olman bile harika sıkma canını.

Sismaniye
sedulu Arrietty_

elma sirkeli su

12:00
1 karisik tost
1 avuc kadar tuzlu cekirdek
1 mini kase uzum

17.00
Odul aksami yapiyorum, o yuzden miktarlar biraz fazla olabilir ama menum saglikli
Cigkofte
Avokadolu humus
1 kadeh sarap

yatmadan once de elma sirkeli suyumu icerim, sindirime yardimci olsun

Anladım

markalar konusunda cok bilgim yok,
ama saat acayip motive ediyor,
simdi bakiyorsun 4500 adim olmus, ay diyorsun 500 daha turlayayim da 5 bin olsun.
ben boyle boyle gun icindeki orani artirdim.

bir de benim saat saatte bir eger hic adimlama yapmamissam uyariyor, git bir 250 adim at gel diyor,
bu da bilgisayar basinda calisirken cok isime geldi, zaten vucut durusu icin saatte bir mola vermem sart, o acidan da faydali oldu.

Kendi kendime diyetteyken bile 1 hafta da böyle bir sonuç görmemiştim en azından 1 kilo olması lazımdı o kadar uğraş didin 1 keke feda et benim ki tam olarak bu kaptanım
Takıma gelmeden önce de diyetteymişsin. Kilo verme hızın düşmüş olabilir. Ben verdiğim 6 kiloda takılıp kalmıştım bu haftaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…