Hadı ınsallah hemen -10 olursunda bızımde merakımız gıdersert zemin daha az çıkarıyor olması gerekeni.
öğrenmedim ben zaten kısmen tahmin ediyorum olmayan giysilerimden üstünü yağ bağlayan kemiklerimden. ilayda çıldırttı zaten anne sülimmi deyip durdu.toplam 10 kg olmadan öğrenmek istemiyorum.
Evet dans tercıh edıyorum. Zumba tarzı cıdyolar acıp kıvıranları taklıy edıyorum. Spordan sonra duşa gırıp oyle ıcıyordum kahveyı öne alayım onu sagol canımHer gün sevdiğin müzikleri açıp yarım saat kıvırsan hem adımlarını tamamlamış olursun hem eğlenirsin.
5.000 neymiş bile dersin çok ciddiyim.
Ben 90 lara taktım bu ara, içimi kıpır kıpır eden şarkılardan kendime liste bile çıkarttım.
Onları açıyorum biraz bacak, biraz bel, biraz karın diye sıralayıp oynuyorum.
Dışarıda yürümeyi sevmiyorsan bunu dene, günün stresi falanda kalmaz.
Başlamadan yarım saat öncesinde filtre kahve içersen hem wc sorunun kalmaz hem yağ yakımın artar.
Yağ yakıcı yoğurtun bir kaç çeşidi var. En bilineni limon, zerdeçal ve pul biberle yapılanı.
Ev yoğurduyla yapıldığında daha etkili oluyormuş.
Sağol canımCanım mezuniyetin hayırlı olsun
Sağol canım
inşallah bende merak etmiyor değilimHadı ınsallah hemen -10 olursunda bızımde merakımız gıder
64Sağol canımseninki de yakın heralde kaçta mezun olacaksın
Çekilme bence 5.000 adımı tv izlerken yerinde saysan yine yaparsın.
o zaman bi hafta daha deneyeyim belki5 bini hedefleyemez misin her gun ?
evde de yuruyebilirsin,
ozellikle aksam yemeginden sonra bisiklet surmuyorsundur, oturup kaliyorsundur diye tahmin ediyorum
AnladımBugün bir süre dene bakalım cebine koyup ne sonuç verecek.
Bazen yerinde adımda bile yeterli saymıyor bende ki.
Kendim içimden 100 adım sayıyorum saat 30-40 yapmış oluyor.
İlla asker yürüyüşü yada ileri geri yapacağım.
Bendeki de aynısı ben memnunum. Ben marketlere geldiğini bilmiyordum D&R den aldım.Anladım
Ben de akıllı bileklik yok A101 de gördüm xiomi 4 band alsam mı diye düşünüyorum
Ama önce sizlere sorayım dedim
aa niye ki eksi gösteriyor zaten
Kendi kendime diyetteyken bile 1 hafta da böyle bir sonuç görmemiştim en azından 1 kilo olması lazımdı o kadar uğraş didin 1 keke feda etaa niye ki eksi gösteriyor zaten
Fena bir sonuç değil ki stres yapma öyle haftaya daha sıkı menülerle toparlarsın
zaten 15 kilo vermişsin yılmadan yediğin kek verdiğin kiloların ödülü olsun. bir daha ödül yapmak için 5 kilo misal vermeden ödül yapmayacağım dersen hem hedefin olur hem motivasyonun yoksa vermiş olman bile harika sıkma canını.Kendi kendime diyetteyken bile 1 hafta da böyle bir sonuç görmemiştim en azından 1 kilo olması lazımdı o kadar uğraş didin 1 keke feda etbenim ki tam olarak bu kaptanım
Anladım
Ben de akıllı bileklik yok A101 de gördüm xiomi 4 band alsam mı diye düşünüyorum
Ama önce sizlere sorayım dedim
Canım ben bunu gözden kaçırmışım kusura bakma.Evet aslında saatim olmadığı için adımlar net değil ama 5.000 adım diyebiliriz telefon yanımdayken ki adımlar
Takıma gelmeden önce de diyetteymişsin. Kilo verme hızın düşmüş olabilir. Ben verdiğim 6 kiloda takılıp kalmıştım bu haftaya kadar.Kendi kendime diyetteyken bile 1 hafta da böyle bir sonuç görmemiştim en azından 1 kilo olması lazımdı o kadar uğraş didin 1 keke feda etbenim ki tam olarak bu kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?