Haklısın kaptanım geçen 2 hafta önce de ben biraz fırça kaydım gibi oldu ama hala tam duzelme yok bu konuda pek önemsenmiyor öylesine diyet sayfası gibi görülüyorCogu iplemiyor ceydosum
Yirtiniyoruz karbonhidrat tuketmeyin sabah ekmek oldu tamam. Ama gün boyu ,tartiya saatler kala
Su durumda ben spor sonucu aciklasam ne olur aciklamasam ne olur? Suan biraz o durumdayim. Esas listeyi paylasip gidesim var haftaya cumaya kadar..
Ben de güya ödül yapmayacaktım dışarı çıktık hesapta olmayan bir dondurma ödülüm oldukanıma girmeyin kızlar canım spaghetti çekiyo
kaptan gemiyi terk edemez umutsuzluğa kapılma. hep birlikte karbonhidrat sorununu çözmemiz gerek yoksa zaten bu iş baştan sona hatalı oluyor.bir anlık mutluluk adına bütün emekleri ve takıma karşı sorumlulukları rafa kalkıyor.Cogu iplemiyor ceydosum
Yirtiniyoruz karbonhidrat tuketmeyin sabah ekmek oldu tamam. Ama gün boyu ,tartiya saatler kala
Su durumda ben spor sonucu aciklasam ne olur aciklamasam ne olur? Suan biraz o durumdayim. Esas listeyi paylasip gidesim var haftaya cumaya kadar..
Kaptan çok sağol canımsın
tebrik ediyorum devamı daim olsun. kalorin hep az,bedenin fit olsun.Kaptan çok sağol canımsın
Ayy çok amin ne güzel bir dua darısı sizlere inşallahtebrik ediyorum devamı daim olsun. kalorin hep az,bedenin fit olsun.
Diyet dede duası gibitebrik ediyorum devamı daim olsun. kalorin hep az,bedenin fit olsun.
mezun olan herkese bişeyler bulmam gerekecek ...Diyet dede duası gibibeğendim
birinden birini yapariz demek istedin galibasuper
o zaman bi saat bisiklet,
bi saat yuruyus,
bi saat paten
her gun yapariz
birinden birini yapariz demek istedin galiba
bugun zamanim kalmadi da. leslie meslie biseyler yapayim bariyok olumu gosterip sitmaya razi etmek derdindeyim
gel yarim saat bisiklet, yarim saat yuruyuste el sikisalim.
yuruyus aksam yemeginden sonra olacak.
tabi ki minimum.
kaptanim kusura bakma, sabahtan beri daha yeni ara verebildim, toplanti ustune depoda calistim bugunTarti bildirimi en gec 15 e kadar
Hadi benim yasadigim ülkenin saatine göre gidelim :)
15 dk icinde paylasim yapmis olursunuz umairm
@Mathteacher27stitch @Osev @Zeytur
ah ah be gülüm yüksek kilolarda normalde yediklerinin yarısını yersen evet hızlıca kilo veriyorsun. iş düşük kilolara gelince işler öyle yürümüyor. hani şu şok diyetlerde yazar ya 2 haftada 10 kg, o değer yüksek kilo için hedeflenmiş rakam düşük kiloda yapan biri bir taraflarınıda yırtsa o kadar vermesi mümkün olmuyor.Kızlar face de gördüm
Bir bayan 6 ayda 21.5 kilo vermiş en son 105 kg yi görmüş şu an 83.5 kg imiş
Sabah ve akşam öğün örneklerine bakın
Zira yırtınsam da haftada 300 gramdan fazla gitmiyor boşuna değilmiş daha diyete başlayalı haftada 1 kilonun üzerini hiç görmemem boşuna değilmişah ah be gülüm yüksek kilolarda normalde yediklerinin yarısını yersen evet hızlıca kilo veriyorsun. iş düşük kilolara gelince işler öyle yürümüyor. hani şu şok diyetlerde yazar ya 2 haftada 10 kg, o değer yüksek kilo için hedeflenmiş rakam düşük kiloda yapan biri bir taraflarınıda yırtsa o kadar vermesi mümkün olmuyor.
hemen teselli etme kendini beslenmen ne durumda -300 görüp ödül yapıyorsan sorun bu da olabilir. hedefe ulaşmadan ödül günüde olsa ödül yapılmamalı. misal geçmişte ben hedef koyardım bu hafta 1 kg verirsem sütlü kahve içeceğim diye. hatta sütümü perşembeden hazır ederdim. ama o hedef tutmazsa ödülüm orada kalırdı. ve ödül deyince sadece 1 öğün için ekstra bir gıda seçmekten bahsediyorum. yoksa anlı şanlı bol gıdalı bir öğün değil bahsettiğim.Zira yırtınsam da haftada 300 gramdan fazla gitmiyor boşuna değilmiş daha diyete başlayalı haftada 1 kilonun üzerini hiç görmemem boşuna değilmiş
Iyiki yazdın içime su serptin
Kendime küsüp geçen hafta izne ayrıldım takımı aşağıya çekmiyeyim diye
bugun zamanim kalmadi da. leslie meslie biseyler yapayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?