Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

salata miktarını arttırıp akşam menünde ekmek yememiş olsaydın daha güzel bir menü olabilirdi. su ne kadar içtin peki?
Evet haklısın salatayı da bayağı yedim aslında da işte ekmek biraz sıkıntı. Suyu çok içiyorum ama suyla sıkıntım yok. Her gün 2-3 litre arası içmeye başladım bugün de öyle.

Evet haklısın salatayı da bayağı yedim aslında da işte ekmek biraz sıkıntı. Suyu çok içiyorum ama suyla sıkıntım yok. Her gün 2-3 litre arası içmeye başladım bugün de öyle.
metabolizmanda hızlı onu da fark ettim. bir haftada 1,8 kg vermişsin. senin kilonda biri için çok güzel bir eksi.

Ödül yapmadığım haftalar da oldu
Şunu da fark ettim az miktarda beslenmeye başladığımda vücut ona da alışıyor hatta bir kabızlık soru ortaya çıkıyor resmen insanın içi kuruyor ne kadar su içersem içeyim posalı yiyecek de lazım bünyeme

Abooo ben bunları yesem kilo vermeyi bırak kilo alırım ablaaa
Aynen ben de
Canım 2 ana öğün yapıyorum sadece sabah öğünüm daha güçlü
Akşam menümde yediklerim mümkün mertebe az porsiyon

Bir kaç ara öğün çocuğunu sıvı tüketmeye çalışıyorum
Okulda olduğum zaman biraz aralar farklı olabilir hem beden hem zihin gücü harcıyorum zira o da sık acikmama neden oluyor

Kadın spor yapmamış sadece if diyeti yapmış
Eskiden olduğu gibi alkol ,tatlı vs tüketiyormuş

Cikocev 4 kiloyu 2 haftada versem bu sefer vücut alışık olmadığı için o sürede o kadar kilo kaybını bu sefer de elim ayağım titremeye başlar bu kez ruhsal açıdan pert olurum
Bu zamana kadar en düşük verdiğim kilo 100 gr oldu ama oldu
Neyse yavaş yavaş gitsin
Benim için eğlenceli gidiyor süreç

evet doğru söylüyorsun posa şart. ben lahana aldım çok zorda kalırsam çiğ kemiricem

Merhaba kızlar
Sabah kahvaltım

2 domates 4 tk zeytinyağı
Oradaki galetaların tamamı 37 gr idi hepsini yiyemedim.
Tabaktaki 4 adet arttı 21 gr ediyor yemediklerim
Ara okuldaki

300 ml şekersiz kuşburnu çayı
300 ml şekersiz Türk kahvesi

Akşam 16.30 civarı

1 tabak etli kuru fasulye
5 yk yoğurt

Şimdi

250 ml taze sıkılmış portakal suyu
1 çay bardağı kabak çekirdeği

kuzum ya kıyamam ben ona.ayaklarını ellerini ve koltuk altını kalıp sabunla köpürtülmüş bezle silersen ateşini daha çabuk düşürebilirsin.

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

aslinda videolarindan cok kitabi cok basarili, ilk kitabi ozellikle, orada daha bilimsel anlatiyor savlarini.
Hemen almaliyim ya bende diyette genelde karatay beslenmeye uygun yapmaya calisiyorum bazen tam olarak dikkat edemesemde. Ve aralıklı oruç da cok isime yaradı kesinlikle

Hemen almaliyim ya bende diyette genelde karatay beslenmeye uygun yapmaya calisiyorum bazen tam olarak dikkat edemesemde. Ve aralıklı oruç da cok isime yaradı kesinlikle
Ben geçen hafta 2 tane kitabını diğer aldığım kitaplarla beraber sipariş ettim
Gerçekten çok güzel

Önümüzdeki hafta ana öğünlerde yemeyi düşündüklerim

(Özellikle tavuk ya da kırmızı etin dışında )

Ispanak, pırasa, kabak ,kereviz, mercimek
sebze çorbası da yapmayı düşünüyorum

Kahvaltım

2 yumurta, peynir ,zeytin ,domates ,zeytin yağı standart

yanına ufak tefek eklemeler olabilir kuru meyve ve çerez gibi

Tabiki canım sen vücudunu herkesten iyi tanırsın eğer hızlı ve fazla vermek seni yoruyorsa bu şekilde devam et aman aman sağlık herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…