Veee malesef istediğim kiloya düşenedim
Ama vücurt yğamoranım düşmüş 32,7% bu iyi Eki Görüntüle 2804504
Geçen hafta 64,15
Bu hafta 64,05
Haftaya 63,80
64,05 kg da kaldım bakalım ne zaman düşer
Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll
Aynen bende yarın kızlarla içicem eve gelir gelmez su içmeye başlicam
Evet haklısın salatayı da bayağı yedim aslında da işte ekmek biraz sıkıntı. Suyu çok içiyorum ama suyla sıkıntım yok. Her gün 2-3 litre arası içmeye başladım bugün de öyle.salata miktarını arttırıp akşam menünde ekmek yememiş olsaydın daha güzel bir menü olabilirdi. su ne kadar içtin peki?
metabolizmanda hızlı onu da fark ettim. bir haftada 1,8 kg vermişsin. senin kilonda biri için çok güzel bir eksi.Evet haklısın salatayı da bayağı yedim aslında da işte ekmek biraz sıkıntı. Suyu çok içiyorum ama suyla sıkıntım yok. Her gün 2-3 litre arası içmeye başladım bugün de öyle.
Ödül yapmadığım haftalar da olduhemen teselli etme kendini beslenmen ne durumda -300 görüp ödül yapıyorsan sorun bu da olabilir. hedefe ulaşmadan ödül günüde olsa ödül yapılmamalı. misal geçmişte ben hedef koyardım bu hafta 1 kg verirsem sütlü kahve içeceğim diye. hatta sütümü perşembeden hazır ederdim. ama o hedef tutmazsa ödülüm orada kalırdı. ve ödül deyince sadece 1 öğün için ekstra bir gıda seçmekten bahsediyorum. yoksa anlı şanlı bol gıdalı bir öğün değil bahsettiğim.
Aynen ben deAbooo ben bunları yesem kilo vermeyi bırak kilo alırım ablaaa
Canım 2 ana öğün yapıyorum sadece sabah öğünüm daha güçlüCanım o çok nadir yediği bi öğünü paylaşmıştır bu şekilde asla öyle bir sürü bir sürü kilolar verilmez. Bence biraz ıf dene İnan o kalan kiloyu en geç 2 haftada verirsin fazlasını bile verirsin şaşırt vücudu
Çok teşekkür ederim canım bir aydır belim ağrıyordu zaten bugün çok feci kıpırdayamıyorum
Kadın spor yapmamış sadece if diyeti yapmışcanim ayda 3 kilo civari vermis, cok da degil aslinda,
bir de tabi eskiden neler yiyordu o onemli.
ben abur cubur cok yiyordum, suan aslinda menulerim yine kalabalik ve kalorili
ama hic abur cubur yok. ve gidiyor kilolar.
bir de hep yaziyoruz ama hafta icinde unutuyoruz, veya cok gaza geliyoruz,
cok az kalori almak zaten faydali bir sey degil, sen vucudunun hizini yavaslatiyorsun o sekilde, boylece az yesen de kilo veremiyorsun.
ama bu kadin da her gun baklava yemiyordur herhalde diye dusunmuyor da degilim.
Tamam canım tam sana mesajı yazdım sonra biraz daha eski mesajlara gidince gördüm
evet doğru söylüyorsun posa şart. ben lahana aldım çok zorda kalırsam çiğ kemiricemÖdül yapmadığım haftalar da oldu
Şunu da fark ettim az miktarda beslenmeye başladığımda vücut ona da alışıyor hatta bir kabızlık soru ortaya çıkıyor resmen insanın içi kuruyor ne kadar su içersem içeyim posalı yiyecek de lazım bünyeme
Aynen ben de
Canım 2 ana öğün yapıyorum sadece sabah öğünüm daha güçlü
Akşam menümde yediklerim mümkün mertebe az porsiyon
Bir kaç ara öğün çocuğunu sıvı tüketmeye çalışıyorum
Okulda olduğum zaman biraz aralar farklı olabilir hem beden hem zihin gücü harcıyorum zira o da sık acikmama neden oluyor
Ara okuldakiMerhaba kızlar
Sabah kahvaltım
2 domates 4 tk zeytinyağı
Oradaki galetaların tamamı 37 gr idi hepsini yiyemedim.
Tabaktaki 4 adet arttı 21 gr ediyor yemediklerim
kuzum ya kıyamam ben ona.ayaklarını ellerini ve koltuk altını kalıp sabunla köpürtülmüş bezle silersen ateşini daha çabuk düşürebilirsin.Iyi aksamlar tüm gün oğlumla uğraştım ateşi var cok huzursuz sürekli ağladı şimdi sürüp vericem biraz düzelsin hemen gelicem
@Arriety_ kaptanim senin sayende 3. Olmuşuz tebrik ederim benim pek katkım olmadı
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinIyi aksamlar tüm gün oğlumla uğraştım ateşi var cok huzursuz sürekli ağladı şimdi sürüp vericem biraz düzelsin hemen gelicem
@Arriety_ kaptanim senin sayende 3. Olmuşuz tebrik ederim benim pek katkım olmadı
Hemen almaliyim ya bende diyette genelde karatay beslenmeye uygun yapmaya calisiyorum bazen tam olarak dikkat edemesemde. Ve aralıklı oruç da cok isime yaradı kesinlikleaslinda videolarindan cok kitabi cok basarili, ilk kitabi ozellikle, orada daha bilimsel anlatiyor savlarini.
Ben geçen hafta 2 tane kitabını diğer aldığım kitaplarla beraber sipariş ettimHemen almaliyim ya bende diyette genelde karatay beslenmeye uygun yapmaya calisiyorum bazen tam olarak dikkat edemesemde. Ve aralıklı oruç da cok isime yaradı kesinlikle
Tabiki canım sen vücudunu herkesten iyi tanırsın eğer hızlı ve fazla vermek seni yoruyorsa bu şekilde devam et aman aman sağlık herşeyden önemliCikocev 4 kiloyu 2 haftada versem bu sefer vücut alışık olmadığı için o sürede o kadar kilo kaybını bu sefer de elim ayağım titremeye başlar bu kez ruhsal açıdan pert olurum
Bu zamana kadar en düşük verdiğim kilo 100 gr oldu ama oldu
Neyse yavaş yavaş gitsin
Benim için eğlenceli gidiyor süreç
Hangi kitaplarini okudunuzBen geçen hafta 2 tane kitabını diğer aldığım kitaplarla beraber sipariş ettim
Gerçekten çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?