Bence bizim hatamiz az Yemek. Az yersek zayiflariz kafasindan cikmamiz lazim.Çıktım diyetisyenden kendime ton balıklı salata ısmarladım şimdi onuda yedim.
Bu hafta deneme yanılma olacak ben sizin metabolizmanızı tanıyacağım dedi.
Verdiği listeye baktım ben bu kadar yesem kilo alırım dedim
İf tarzı günde 2 ana, 2 ara öğünlü bir liste hazırladı. Beni dolu dolu doyurur bu liste. Şu ana kadar yaptıklarıma yakın bir liste aslında. Haftanın 2 günü ara öğünde sağlıklı tatlı tüketebiliyorum. 3 top mado dondurmam bile var, şekerisizinden ama
Gece yatmadan tarçınlı süt verdi kızlar. Size hep diyorum yağ yakıcı özelliği var diye. Boşuna bağırmıyormuşum tarçınlı süt diye
Kahvaltıda avakado vermiş ben çok sevmem dedim. Onun yerine 10 tane tuzsuz zeytini seçenek yazmış. Yiyemeyenlere alternatifiymiş aklınızda olsun.
Akşam yemeklerinde haftanın 3 günü sebze 3 günü kırmızı yada beyaz et 1 günü balık var.
Çayı günde 3 çay bardağından, kahveyi 2 taneden fazla vermedi. Tam tersine günlük içtiğim suya ters etki yaparmış. Meyve çayı yada yeşilçay önerdi
Öyle işte
Hakkaten atommuşIcınde çiğ fındık cıg badem kuru uzum kuru kayısı parcaları var
Karnibahar puresine puanin kac
Yazinca cok gibi geliyor ama okadar da cok degil q
Allahtan vardı içti biraz yaptı şimdi de.muz yiyor ah bu çocuklarYaa saf zeytinyağı varsa bir kaşık içirsene hemen toparlar
Bende gittim diyetisyene bugun bana 6 öğün verdi
İyi akşamlar kızlar bugün kv deydik giremedim çok fazla menüme gelecek olursak
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 4 zeytin yeşillik 1 tk çemen
Öğle 1 portakal
Akşam 1 kase bulgurlu çorba biraz tavuk göğsü 1 kaşık ıspanak yemeği haşlanmış karnabahar salatası ve yeşil salata
Akşam dizim var 1 kase yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyeceğim
Su 3 lt
Spor ları bitirdim aslında ama adım tamamlansın öyle ekleyim
Yarın sütlü yeşil çay detoksu yapacağım inşallah yapabilirim
Arrietty_ sedulu H3RA_
bugünkü menüm
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
Peynir
Bol yeşillik
Salata domates
Tek şekerli çay
Ara yok
Akşam 17.30
Fırında kabak 2 kaşık yoğurtla
1 dilim tavuk ızgara
Salata
2 litre su. Daha da içerim.
Spor:
50 dk chloe 500
Plank ch. 250
8500 adım 255
Toplam: 1005
sedulu H3RA_ Arrietty_ Lenochka
Eki Görüntüle 2808016
Bravo sana zaten en zoru da.o varken yememek ben geçen hafta gözleme ve kekler yaptım 1 tane bile yemedimMerhaba kizlar
Sabah
Sosisli yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
Yeşilçay
Aksam
Tavuklu yeşillikli salata
Çorba
30 dk leslie 90 p
2 litre su ictim
Bugün adim yapamadim öğlen annemler geldi sabahtan leslie yaptim. Kekler pogacalar makarna salataları yerlerken ben hiçbirinden yemedim bi lokma bile almadim. Ama hic açlık cekmedim bugun canım hiçbirşey istemedi. Aksam da hafif yedim... Su icmeye devam
Bence bizim hatamiz az Yemek. Az yersek zayiflariz kafasindan cikmamiz lazim.
Mado yu cuma ödülunde kullanacaksin dimii
Sut sutdur diyerek Badem sutu ile denesem de ayni yakici özelliği olurmu ki
Valla çok şaşırdım ama baya bana özel hazılamış sağolsunOoo kayinvalide bile diyet menusu yapmis, sagolsun.
Afiyet olsun canim, iyi seyirler.
Bende aldım öyle kucuk bi paket 40 gram cok guzel oluyor 3 e boldum bitiremedim dahaIcınde çiğ fındık cıg badem kuru uzum kuru kayısı parcaları var
Bravo sana zaten en zoru da.o varken yememek ben geçen hafta gözleme ve kekler yaptım 1 tane bile yemedim
Ben 7 kiloyu hızlı verdim şimdi yavaşlaması normal dedi doktorum o yüzden 2haftada 1kilo gidiyor şu ancanım bende öyleyim 64’ü sabitleyene kadar bir tartıda 64 çıkıyorsam birinde 65 çıkıyorum. Şimdi 63’ü gördüm. Arada 64 görüyorum tartıda.
Bende de çok yavaş gidiyor hızlandırmak istiyorum.
Bizde oyle olmuyor cocuklar biseyler istiyor mecbur yapiliyor. Mesela bugunlerde gelin cantasi istiyorlar nasil dayanicamAhaha,
Ben diyete girince herkesi diyete sokuyorum, cok gicik bir insana donusuyorum. Ben yemiyom onlar da yemesin, hem saglikli olsa once ben yerim dimi
Valla çok şaşırdım ama baya bana özel hazılamış sağolsun
Bizde oyle olmuyor cocuklar biseyler istiyor mecbur yapiliyor. Mesela bugunlerde gelin cantasi istiyorlar nasil dayanicam
Yaa inanmıyorumAy bravo valla.
Emzirirken bana inatla kuru fasulye yapan kayinvalidemi hep beraber kinayalim mi bu vesile ile
Eger ki 120 sn olmuyor ise dedigin gibi olabilir. Önce bir deneyip en fazla ne kadar durabiliyorum diye bakarim ben.Arrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarım biz bu wallsit challenge da ileriki günlerde bir kere de değilde 2 kerede falan süreyi tamamlasak nasıl olur? Kaslarımın 2 dk aralıksız duracak kadar güçleneceğini hiç düşünmüyorum 3 gün sonra. Yoksa herkes bırakır. Devamlılık açısından mesela 120 sn 2*60 şeklinde yapsak? Ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?