Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence bizim hatamiz az Yemek. Az yersek zayiflariz kafasindan cikmamiz lazim.
Mado yu cuma ödülunde kullanacaksin dimii
Sut sutdur diyerek Badem sutu ile denesem de ayni yakici özelliği olurmu ki

İyi akşamlar kızlar bugün kv deydik giremedim çok fazla menüme gelecek olursak
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 4 zeytin yeşillik 1 tk çemen
Öğle 1 portakal
Akşam 1 kase bulgurlu çorba biraz tavuk göğsü 1 kaşık ıspanak yemeği haşlanmış karnabahar salatası ve yeşil salata
Akşam dizim var 1 kase yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyeceğim
Su 3 lt
Spor ları bitirdim aslında ama adım tamamlansın öyle ekleyim
Yarın sütlü yeşil çay detoksu yapacağım inşallah yapabilirim
Arrietty_ sedulu H3RA_

Yaa saf zeytinyağı varsa bir kaşık içirsene hemen toparlar
Allahtan vardı içti biraz yaptı şimdi de.muz yiyor ah bu çocuklar

Sabah
2 tereyağında.yumurta peynir Dom salatalık yeşillik
2 dilim tb ekmek
Ara
1 muz
Öğle
3 ksk kurufasulye 1.kase yoğurt
Akşam
Şehriye çorba
Kabak yemegi
Yoğurt

Su
2 litre

Spor
6000 adim 180 puan
Lesie 2 mil 90 puan
30x2 setten
Mekik . Yan mekik.makas. bacaklarla yerde makas
40 puan
Toplam 310 puan
@Arriety_
sedulu
H3RA_

Eklentiler

• Screenshot_20210323-195258_Samsung Health.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 19

Ooo kayinvalide bile diyet menusu yapmis, sagolsun.
Afiyet olsun canim, iyi seyirler.

Bravo sana zaten en zoru da.o varken yememek ben geçen hafta gözleme ve kekler yaptım 1 tane bile yemedim

Bence bizim hatamiz az Yemek. Az yersek zayiflariz kafasindan cikmamiz lazim.
Mado yu cuma ödülunde kullanacaksin dimii
Sut sutdur diyerek Badem sutu ile denesem de ayni yakici özelliği olurmu ki

Benim takip ettigim bir doktor var.

Sey diyor ozetle.

Ac kalarak kilo vermeye calismayin. Hic kimse surekli ac olarak hayatini geciremez. O yuzden kilo verseniz bile geri alirsiniz.

Bana mantikli geliyor bu dusunce. Cok cok inatci kilolarda ekstrem seyler yapilabilir kisitli sure ile ama genel prensip saglikli ve dengeli menulu günler gecirmek olmali.

Ben 7 kiloyu hızlı verdim şimdi yavaşlaması normal dedi doktorum o yüzden 2haftada 1kilo gidiyor şu an

Arrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarım biz bu wallsit challenge da ileriki günlerde bir kere de değilde 2 kerede falan süreyi tamamlasak nasıl olur? Kaslarımın 2 dk aralıksız duracak kadar güçleneceğini hiç düşünmüyorum 3 gün sonra. Yoksa herkes bırakır. Devamlılık açısından mesela 120 sn 2*60 şeklinde yapsak? Ne diyorsunuz?

Ahaha,
Ben diyete girince herkesi diyete sokuyorum, cok gicik bir insana donusuyorum. Ben yemiyom onlar da yemesin, hem saglikli olsa once ben yerim dimi
Bizde oyle olmuyor cocuklar biseyler istiyor mecbur yapiliyor. Mesela bugunlerde gelin cantasi istiyorlar nasil dayanicam

Eger ki 120 sn olmuyor ise dedigin gibi olabilir. Önce bir deneyip en fazla ne kadar durabiliyorum diye bakarim ben.
Ama birakmak yerine senin dedigin sekilde uygulanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…