Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim benim bebeğim hasta dünden beri sabah sekizde evden cikip aksam eve geliyorum yorgun argin yemek bulasik cocuklar derken hic firsatim olmadi

Dünden beri buraya hic girmedigim icin herkesten ozur dilerim . Sabah evden cikip aksam giriyorum eve kucuk melegimle butun günümüz hastanede gectigi icin aksam tukenmis bi sekilde kendimi eve atiyorum hastanede kosturmacayla gectigi icin degil spor yapmak parmagimi oynatacak halim kalmiyor iki gündür ne spor yapabiliyorum nede diyet acikcasi. Sabah kahvaltilarimi gayet düzgün yumurta ve salata ve bir dilim ekmekle geciriyorum ama oglen ve aksam hastane kantininde yada restorant ta yedigim için yuksek karbonhidrat li oldu. Daha da bitmedi persembe yine gidicem hastaneye eşlesmeye katilmak istemiyorum kimsenin hakkina girmek istemiyorum o yuzden. Cuma günü eksi olmasada insallah artı olmamasi icin elimden geleni yapicam

Ben cuma günü tarti ya katilmistim ve pazarteside 76.900 diye paylasmistim ama benim ismimin altinda neden yok anlamadim

gecmis olsun

niye dert ediyorsun anlamadım protein sonuçta karbonhidratta almıyorsun bunda da alma sadece söğüşünü ye olsun bitsin.
Evet valla dogru dıyosun. Madem cok sevıyorum bı ara lavassız yemek lazım
Google e sordum
100 gr 157 kalori
1gr karbonhidrat
51 gr protein
49gr yag

Yani guzel secim

Lavas i en az karbonhıdrat olanini bulursan olur
Oh oh bıde ogunu erken yaparsam olur bence. Tabı benım gıbı ot yese yarayan bırıne yag yapmazsa bu
kiz olayi o zaten,
avakadonun tadi cok baskin olmadigi icin her sekilde yersin.

bak yukarida humus paylastim.

bugun sabah menumde de tavuklu avakadolu sandvicim var,
yanina biraz yesillik ve domatesle guzel dengeli bir menu olacak.
Allah allah valla denıcem bıdaha bnde aorun var desene
Iste yanlis burda. Tam hazir olmadan yemissin. Baska bisey deniyordu buna. Aklima gelmedi kelime

Sebze dusmani kizim haric, evde bayilarak tuketiyoruz
Bıgun esımın teyzesı alıp verdı bana. Soydum yesım ıyyy attım çöpe
Tam eşimin damak zevki. Adamın işkembecide masaya kelle söylemişliği var.
Hayvanı canlı bıraksalar yersin diye söylenmiştim kendisine. Sosyeteye rezil etti bizi
Nıe resıl edıyomus ayy bayılırım herseyı yıyen ınsanlara. Yıyıpte kılo almayanlardan nefret edıyorum ama onlr ayrı bnde yerım. Kemıgın ılıgını bıle yerım kokorec yerım şırdan yerım
Yaa cok tatlıs hep bnde ıstemısımdir degısık sekıller yapıp gezmek ama herkes bana bakıyor sanıyorum
ikinci öğünüm enfes oldu kızlar

Eki Görüntüle 2807847
Tavuk mu bu. Senın detokslar bıttımı nasıl beslenıyorsun sımdı
Valla araştırırken avokado yerine 2 ya da 4 tam ceviz olabilir diyordu
Tamam cevız yerım ben yarın baslıyım buna ya
Avokadoyu cok severim. Soyup hicbirsey eklemeden hop diye yerim ama asiri kalorili diye almiyorum artik
Madem kalorılı nıye hep dıyettekılwr yıyor da benım 50 ml sütü vıjdan yapa yapa ıcıyom ben

Saat 09:30 2 dılım peynır 1 dılım ekmek zeytın donates salatalık bıber

Saat 14:30 1 avuc atom cerez

Saat 15:30 50 ml sütle fıltre kahve

aksam 2 köfte cacık 1 domates

su a ıctım ama sısem yanımda 2.5 a tamamlıcam
Sporları aksam yazayım belkı dans ederım

Arrietty_ sedulu H3RA_ Oaktree

Eklentiler

• 9D49898A-19E8-4B30-B6E4-44CDB0499620.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 26
Yaa saf zeytinyağı varsa bir kaşık içirsene hemen toparlar

Atom çerez ne ola ki benim çerez olayım fındık antep fıstığı

Çıktım diyetisyenden kendime ton balıklı salata ısmarladım şimdi onuda yedim.
Bu hafta deneme yanılma olacak ben sizin metabolizmanızı tanıyacağım dedi.
Verdiği listeye baktım ben bu kadar yesem kilo alırım dedim
İf tarzı günde 2 ana, 2 ara öğünlü bir liste hazırladı. Beni dolu dolu doyurur bu liste. Şu ana kadar yaptıklarıma yakın bir liste aslında. Haftanın 2 günü ara öğünde sağlıklı tatlı tüketebiliyorum. 3 top mado dondurmam bile var, şekerisizinden ama

Gece yatmadan tarçınlı süt verdi kızlar. Size hep diyorum yağ yakıcı özelliği var diye. Boşuna bağırmıyormuşum tarçınlı süt diye

Kahvaltıda avakado vermiş ben çok sevmem dedim. Onun yerine 10 tane tuzsuz zeytini seçenek yazmış. Yiyemeyenlere alternatifiymiş aklınızda olsun.

Akşam yemeklerinde haftanın 3 günü sebze 3 günü kırmızı yada beyaz et 1 günü balık var.
Çayı günde 3 çay bardağından, kahveyi 2 taneden fazla vermedi. Tam tersine günlük içtiğim suya ters etki yaparmış. Meyve çayı yada yeşilçay önerdi
Öyle işte

sedulu Arrietty_ Sismaniye

11.30
Elma sirkeli su

12.00
2 dilim tb ekmegi ile tavuklu avakadolu sandvic
az yesillik ve domates
yarim avuc kadar kuruyemis
2 minik hurma

16.45
1 kase ezogelin
1 kase yesil salata
1 porsiyon karnabahar puresi
ceyrek porsiyondan daha az et yemeginin etlerinden sadece

amma cok yemisim bugun ya, allahtan yeme isini gece kalmadan kapatabildim.

suyu 2 lt ye tamamlayacagim yatasiya.

H3RA_ o cay kahve oranlari gunluk mu, su ana kadar 2 kupa kahve ve 3 kupa siyah cay ictim, bir de gece icerim bitki cayi diyordum

Merhaba kizlar

Sabah

Sosisli yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
Yeşilçay

Aksam

Tavuklu yeşillikli salata
Çorba

30 dk leslie 90 p

2 litre su ictim
Bugün adim yapamadim öğlen annemler geldi sabahtan leslie yaptim. Kekler pogacalar makarna salataları yerlerken ben hiçbirinden yemedim bi lokma bile almadim. Ama hic açlık cekmedim bugun canım hiçbirşey istemedi. Aksam da hafif yedim... Su icmeye devam

bugünkü menüm

Kahvaltı 10.00
2 yumurta
Peynir
Bol yeşillik
Salata domates
Tek şekerli çay

Ara yok

Akşam 17.30
Fırında kabak 2 kaşık yoğurtla
1 dilim tavuk ızgara
Salata

2 litre su. Daha da içerim.

Spor:
50 dk chloe 500
Plank ch. 250
8500 adım 255

Toplam: 1005

sedulu H3RA_ Arrietty_ Lenochka

Kaptanım diyetlerle listelerle okadar haşır neşir olmuşuz ki diyetisyenle aynı şeyleri yapıyormuşuz yani bir diyetisyen kadar bilgi sahibiyiz artık binebze

Arkana bile bakmadan Kaç hemen ordan bence kaptanım valla çelerler aklını bir araba değil bir ev parası bile yedirtebiliriler
Ay yok göz çevrem ve kaşlarım işlem istiyor aslında. Yerçekimiyle kavgası olan biri değilim ama bu ikisi 20 lik hallerine dönseler iyi olur.

Kaptanım diyetlerle listelerle okadar haşır neşir olmuşuz ki diyetisyenle aynı şeyleri yapıyormuşuz yani bir diyetisyen kadar bilgi sahibiyiz artık binebze
kesinlikle aynı şeyi düşündüm ama bana ortalama bir liste verdi vücudumun tepkisine göre karar verecek sanırım.

Bende gittim diyetisyene bugun bana 6 öğün verdi

Karnibahar puresine puanin kac
Yazinca cok gibi geliyor ama okadar da cok degil q
Harikasin Dilber hala
30dk leslie de olsa iyi bence
Afiyet olsun. Bir dengeli menu daha
Sporlarda sahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…