En son bildirim yaptigim da 59.7 dim herhal. Sayilari takilmayim diyorum cunku hala vucudum da yag orani cok.sen kilo bildirimi de yapmiyorsun dimi, guncel kilon ne simdi? kas yapicam diyordun ya ondan merak ettim.
Afiyet olsun canım
Evet benim böyle bişeye ihtiyacım var. Akşam başlayayım. Bel fıtığım olduğu için kendimi zorlamadan deneyeceğim.En son bildirim yaptigim da 59.7 dim herhal. Sayilari takilmayim diyorum cunku hala vucudum da yag orani cok.
Istedigim gibi yapamadim spor. Crossfit usulu. Yag kaybim o sekil spor ile azaliyor.
Gerci K klbk33 p90 diyorum ama suan birkac ozel sebep den dolayi vucudumun dinlenmesi lazim. Yuruyus disinda birsey yapmaya cesaretim yok.
Su link de p90 yapanlarin degisimi var
30dklik program almistim ben. Isten dolayi günde 30dk anca ayirabilirim diye. Ama basliyamadim Adam gibi
🏅 Aykut Selçuk - P90X Türkiye Koçu (@aykuthocam) • Instagram photos and videos
33K Followers, 301 Following, 1,037 Posts - See Instagram photos and videos from 🏅 Aykut Selçuk - P90X Türkiye Koçu (@aykuthocam)instagram.com
Aa kaloriyi dusunme. Full saglikli yag doluAvokadoyu cok severim. Soyup hicbirsey eklemeden hop diye yerim ama asiri kalorili diye almiyorum artik
Araştırmalarım sonucunda yerine 2 ya da 4 adet ceviz yenebilirmişAvakoduyı gıc sevmem yerıne tukatılevılecek bısey yok mu
Şimdiden afiyet olsun eşimEki Görüntüle 2807873
Bu akşamki menü. Kendime kabak fırınladım yanına ızgara tavuk göğsü 1 dilim ve salata.
Eşimle oğlum makarna, tavuk, salata yiyecekler. Kabaktan oğluma da koyarım biraz ama sanmam yesin.
Arkana bile bakmadan Kaç hemen ordan bence kaptanım valla çelerler aklını bir araba değil bir ev parası bile yedirtebilirilerHahha kızlar ben şok. Diyetisyen randevusuna geldim, randevu saatini bekliyorum.
Estetik merkezinin içinde diyetle birlikte hizmet veren bir kurum.
Yanımdaki hatunlar botoks, dolgu muhabbeti yapıyorlar.
Aman yarabbi ben nereye düştüm. Araba parası yermiyim burada
Kilolar gitsin kaportayı düzeltmeye geçerim artık
Ayy evet yaa ben şu İstanbul soğuğunda dona dona ıslana ıslana yürüdüm bugün bildiğiniz içim titrediKızlar şurada olacaktınız da çıkıp muhabbet ederek yürüyüş yapacaktık
saçla kaldığımı kim söyledi ki!!! dur daha neler hayal ediyorum bir bilsen ipek kirpik mi istersin? microblading mi? yoksa dudaklara kalıcı makyaj mı? ne duyarsam soruyorum güzellik salonuna.Hahha kızlar ben şok. Diyetisyen randevusuna geldim, randevu saatini bekliyorum.
Estetik merkezinin içinde diyetle birlikte hizmet veren bir kurum.
Yanımdaki hatunlar botoks, dolgu muhabbeti yapıyorlar.
Aman yarabbi ben nereye düştüm. Araba parası yermiyim burada
Kilolar gitsin kaportayı düzeltmeye geçerim artık
herkese derdi kendine görüyon mu? bizede Allah vermiş eritmeye çalışıyoruz.Siz hala saç boyatmayı konuşun. Totosuna dolgu yaptıranlar var burda
Bende kıvırta kıvırta yürüyeyim bari, doğuştan dolgulu diye
Canım kilon ideal gibi yani 52.8 harika bir rakam. En son 20 li yaşların basında o kilodaydım sanırım. Spor şu an zorlayamazsin ama biraz toparlayınca hiit tarzı videolarla yag yakimina yonelebilirsin. Tabata da olabilir ergin diye biri var youtube da onun yag yakimi hızlandırıcı videoları var dolu dolu 15 dk yaşatıyor sana.Seninle spor yapayım
Bugün tartıldım
52.8dim.
Wc çıkamamıştım.
Moralim bozuluyor artı çıkınca.
Kendime ramazan bayramına kadar zaman tanımak istiyorum kilo vermede.
Acıkırsan yumurta da haslayabilirsin canım otların yanina güzel gider.Evet hanımlarArrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll bugünkü menüm şöyle
10.00: domates, salatalık, 5 zeytin, Kalan yarım avokado (ancak yedim)
15.30: 1 kepçe mercimek çorbası, 5y.k.kuru fasulye piyazı
17.00: filtre kahve
Oldu ki acıkırsam yeşillik otlamaya niyetim var(nane maydanoz dereotu)
1.5lt su içmişim devamı gelir diye umut ediyorum
Sporlar akşama artık şimdiden 10.000 adım var ama bildirimi akşam yaparım
Ben fatsecret kullanıyorum bi ara takımca kalori saymıştık memnunum. Ücretsizlerde bulacağın ortalama şeyler zaten ama en azından karbon takibi yapmak için iyi oluyor.Şöyle düzgün kalori hesabı yapan bir uygulama var mı bildiğiniz hanımlar
FatsecretŞöyle düzgün kalori hesabı yapan bir uygulama var mı bildiğiniz hanımlar
4. Takımın harika ama bir o kadarda vurdumduymaz kadınları lütfen hepiniz bu yazımı dikkatle okuyunuz.
8 mart tarihinden beri aranızdayım ve takımı gözlemleme şansı buldum. sistem ve kader size harika bir kaptan ve iki adet kaptiş bahşetmiş. sistemi çok güzel oturtmuşlar açıkçası geçen yıl kaptişlik yaptığımda ben bu kadar güzel bir sistem oturtamamıştım. kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
şimdi gelelim bu mesajı sizlere neden yazdığıma arkadaşlarım, canlarım burası laylaylom kilo verelim ama nasıl olsa verelim konusu değil. takımlar yarışıyor bu konular altında (rahat rahat kilo vermek istiyorsanız başka gruplar var onlara katılmak sizi daha mutlu edebilir) buraya gelmeyi talep ettiğinizde bunu kabul etmiş oluyorsunuz. düzenli menü paylaşmak, haftalık olarak kilo vermek (özellikle asıl takımdakiler), arkadaşlarınızı takip etmek sadece eşlerinizi değil tüm takım arkadaşlarınızı ve yanlış yapanları uyarmak sorumluluğunuz oluyor. işi sadece kaptan ve kaptişlere bırakmamanız gerekiyor. gerekirse ciğerini sökün yanlış yapanın ama yanlıştan döndürün onu.
cuma günleri kilo bildirimleri yapılıyor sonra bir bakıyorum herkes bir kenara çekilmiş bir heyecan bir tutku yok takım kaçıncı olacak, eyvah bu hafta dereceye giremezsek kaptanın başı yanar mı (siz derece alamazsanız kaptana yönetim tarafından ekstra görevler veriliyor) kimse bunları düşünmüyor. bir kaç notadan sonra takım kapatılır mı endişesi bile yaşamıyorsunuz. kaptan ve kaptişlerimiz ailelerinden işlerinden fedakarlık ederek emek veriyor bizlere, emeklerini takımı liderliğe taşıyarak alkışlayalım arkadaşlar lütfen.
4. takım 703. etapta en son bir birincilik almış. biz 719. etaba merhaba demek üzereyiz. hiç mi o coşkuyu yaşamak istemiyorsunuz. nasıl güzel bir duygudur bilemezsiniz. hadi artık hep beraber takımı liderlik koltuğuna oturtmak için çalışalım. hepimizin yüzü gülsün
nasıl mı yapacağız çok kolay aslında karbonhidratı sadece sabah öğünlerinde alıp ,akşam yemeklerini hafif ve bol salatalı yiyeceğiz. günde 2,5 lt den az su içmeyeceğiz. sporumuzu düzenli yapacağız. menüler bir gün var bir gün yok olmayacak şeffaf ne yedik ne içtik yazacağız. olur bir gün işiniz çıkar yazamazsınız not alın ertesi gün yazamadığınız menüyü de yazın. kontrol günü ölçümünü atlamamalısınız. cuma sonucunu gösterecek olan kilo kontrol kilosudur. olmazsa ne durumdasınız bilinmesi mümkün değil.
VAKİT 4. TAKIMI LİDER YAPMA VAKTİDİR KIZLAR
HADİ GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
CUMA VE PAZARTESİ ARASINDAKİ FARK TABLOSU KİMLER KAÇAMAK YAPMIŞ İFŞA EDİYOR.
REGL OLANLAR ÜSTÜNE ALINMASIN
hiç bildirim yapmayan arkadaşlarım durumlar çok fena diye düşündürüyor beni.
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @Ayse_M 89,5 90,9 -1,4@bnnu 61,4 62,5 -1,1@AppLesma 71,85 72,8 -1,0@graphicdesigner 71,8 72,6 -0,8@Emeeelll 72,6 73,3 -0,7@Oaktree 64,1 64,7 -0,6@Ceyhans 60,9 61,5 -0,6K klbk33 52,6 53,2 -0,6Varyemez 67,9 68,5 -0,6@stitch 71,2 71,7 -0,5H3RA_ 63,7 64,1 -0,4@Ozzybal 76,9 77,3 -0,4@istanbulin 55,2 55,5 -0,3@Aomine Daiki 59,6 59,8 -0,2@noram 64 63,9 0,1@Melegimkorusun 65,8 65,6 0,2Lenochka 63,3 62,9 0,4sedulu 64,8 64,1 0,7@Alys 63,1 62,3 0,8Asi Matmazel 77,8 76,5 1,3@SsSiMqE 82,2 80,8 1,49 92kubra ? ? #####@Cikocev ? ? #####@Dilber Hala ? ? #####@esmeriiim mazeretli mazeretli #####@pisi pisi kopatim ? ? #####rockandroll ? ? ? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?