Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok az yemişsin ceydoşum
yok yahu gayet doyurucu oldu yemeğim. kremalı etli brokoli tarifini ekledim.
maşallah yine çok güzel.

Ben de kek yapacaktım bugün. Havuçlu, tarçınlı, cevizli ama yapmadım. Hem komşuma tabağını vermem lazım hem de minimal oğlum pek sever. Ama ben de severim diye yapmadım. Çünkü yerim biliyorum.
Benim oğlum bayılıyor havuçlu keke ama artık yapma süresini uzattım bende. Öteki türlü haftada 2-3 yapsam yeniyor yani. Geçen ay mi ya da önceki ay mi ne yapmıştım en son oğluma eşime ayirdim biraz kalanı dağıttım hemen komşulara yemeyeyim diye

Bence bizim hatamiz az Yemek. Az yersek zayiflariz kafasindan cikmamiz lazim.
Mado yu cuma ödülunde kullanacaksin dimii
Sut sutdur diyerek Badem sutu ile denesem de ayni yakici özelliği olurmu ki
Evet canım benim vücudumun az yemekten korumaya almış olabileceğini söyledi diyetisyen. Gerçi ben hala az yediğimi düşünmüyorum.
Badem sütü hakkında fikrim yok. Normal süt tüketmiyormusun sen? Sanki öyle bir şey okudum daha önce de. Sebebi ne?

Akşam 18.30: salata yedim tuzsuz yağsız Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll bugünkü spor ve menü bildirimi
60 dk. Tempolu yürüyüş: 150puan
11.580 adım :350 puan
Toplam :500 p.
Belim ağrıdığı için bu ara sadece yürüyüş ve adım olacak

Eklentiler

• IMG_20210323_184316.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 1616528221719_share.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 23
Iyi geceler herkese kızlar
Sabah:
Benim yine klasik
2 wasa
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin

Ara:
4 kurutulmuş visne
Yarım avuç içi kuruyemiş

Aksam:
1.5 ızgara biftek
Yesil salata
1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası

Su: 2litre
Spor: 9016 adım 270 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Ozzybal

Eklentiler

• 20210323_220343.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 27
İyi akşamlar kızlar bugünki öenüm
Sabah
1 h yumurta

ara
2 adet kuru erik

öğle
6 adet kırmız merci köftesi
7-8 dal reyhan ve marul ile

ara
Zencefil ıhlamur çayı 1 bardak

akşam
Hamsi buğulama

ara
1 tadelle bitter (off fena oldu ama bu hafta cumartesiden beri çok aktifim birden tatlı krizi bastırdı) sonrası tabi bir saat yürüyüş bandı

Spor sonrası sade filtre kahve

su:1.5 lt
Spor: 50 dk yürüyüş bandı-125 puan
1024 adım-yürüyüş bandı hariç-31 puan
Toplam 156 puan
Toplam adım 5024
Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33

Eklentiler

• 5BD6A38F-2374-4180-9D34-1734E2E34DCD.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 30
Kendi sevdigin seyleri gecistir yapma, sali sallanir carsamba carsafa dolanir de sevmedigin seyleri yap yesinler.
Yapsam da yemiyorum.zaten tadına bile bakmıyorum
Ben istediklerini yapıyorum ama uzuuuuunn aralardan sonra havuçlu kek bayılırlar haftada 2 kere yapsam yenir ama ayda 1 bazen 2 ayda bir yapmaya başladım.
Benimkiler cok fena oğlum bile fırını gösterip anne kek diyor
Artık kaçış yok hafta ici yapıcaz

Benim ki de öyle ilk doğum da.geldi buzluktaki hazır yemekleri pişirdi
Artık dayanamadım ben çocukla yetistiremem onları sonra pisirsek dedim anladı cok sinirlenmiştim

Bravo sana zaten en zoru da.o varken yememek ben geçen hafta gözleme ve kekler yaptım 1 tane bile yemedim

Bizde oyle olmuyor cocuklar biseyler istiyor mecbur yapiliyor. Mesela bugunlerde gelin cantasi istiyorlar nasil dayanicam

Ben istediklerini yapıyorum ama uzuuuuunn aralardan sonra havuçlu kek bayılırlar haftada 2 kere yapsam yenir ama ayda 1 bazen 2 ayda bir yapmaya başladım.

Cumadan beri ev fırına döndü helvalar, profiteroller, börekler, yemekleri saymıyorum bile tadına dahi bakmadım hiçbirinin tadı nasıl diye çocuklara tattırıyorum düşünün artık gerisini. Kayınvalidene sen hep böylemi yaşayacaksın diyor yok anacım yaza kadar böyle sonrası kontrollü diyorum acıyarak bakıyor bana garibim

menün çok güzel ama suyun çok eksik

Son madde yetermis zaten "listede belirtilmeyen tüm yiyecekler"
Neden kuruyemiş falan yasak şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…