yok yahu gayet doyurucu oldu yemeğim. kremalı etli brokoli tarifini ekledim.Çok az yemişsin ceydoşum
maşallah yine çok güzel.İyi akşamlar hanımlar
Salı menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet, 30gr peynir, 3 ceviz, roka, domates
Ara
Yarım avakado, 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı chia, tarçın, yeşil çay
Ara
Sütlü kahve, 20 kadar çiğ fındık
Akşam
100gr fırın somon, salata
Su: 2,5lt
Spor:
40dk chloe ting: 400p
11000adım: 330p
Top: 730p
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Benim oğlum bayılıyor havuçlu keke ama artık yapma süresini uzattım bende. Öteki türlü haftada 2-3 yapsam yeniyor yani. Geçen ay mi ya da önceki ay mi ne yapmıştım en son oğluma eşime ayirdim biraz kalanı dağıttım hemen komşulara yemeyeyim diyeBen de kek yapacaktım bugün. Havuçlu, tarçınlı, cevizli ama yapmadım. Hem komşuma tabağını vermem lazım hem de minimal oğlum pek sever. Ama ben de severim diye yapmadım. Çünkü yerim biliyorum.
Evet canım benim vücudumun az yemekten korumaya almış olabileceğini söyledi diyetisyen. Gerçi ben hala az yediğimi düşünmüyorum.Bence bizim hatamiz az Yemek. Az yersek zayiflariz kafasindan cikmamiz lazim.
Mado yu cuma ödülunde kullanacaksin dimii
Sut sutdur diyerek Badem sutu ile denesem de ayni yakici özelliği olurmu ki
Akşam 18.30: salata yedim tuzsuz yağsızEvet hanımlarArrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll bugünkü menüm şöyle
10.00: domates, salatalık, 5 zeytin, Kalan yarım avokado (ancak yedim)
15.30: 1 kepçe mercimek çorbası, 5y.k.kuru fasulye piyazı
17.00: filtre kahve
Oldu ki acıkırsam yeşillik otlamaya niyetim var(nane maydanoz dereotu)
1.5lt su içmişim devamı gelir diye umut ediyorum
Sporlar akşama artık şimdiden 10.000 adım var ama bildirimi akşam yaparım
Afiyet olsun cnmsedulu
9 92kubra
Sabah 》 Sütlü kahve , 2 dilim ekmek , eski kasar
Öğlen 》 200 ml kefir
Akşam 》 Pastırma, lor peyniri
Ara 》 Sütlü kahve
Yemek yapmaya da yemeye de vakit bulamıyorum bu ara
H3RA_
Spor : 7000 adım 》 210 p
Eki Görüntüle 2808152
Teşekkürler eşimÇok güzel eşim menüm, hatta bana az bile geldi, ben de biraz daha azaltayim ogunlerimi en iyisi
Gayet güzel bir gün olmuş eşim , ve haklısın suyu artırmam lazımSabah
1/4 simit
1kk b peynir
4zeytin
1/2 salatalık
1biber
1tutam maydanoz
1h yumurta
Öğle
1/2pors pırasa
1/2pors çorba
1/2pors barbunya
Akşam
Pırasa
Çorba
Su 2lt civarı
Yürüyüş
8471adım = 254 puan
200 Bölgesel 28puan
Toplam 282 puan
Arrietty_
sedulu
H3RA_
bnnu
Eki Görüntüle 2808121
Yapsam da yemiyorum.zaten tadına bile bakmıyorumKendi sevdigin seyleri gecistir yapma, sali sallanir carsamba carsafa dolanir desevmedigin seyleri yap yesinler.
Benimkiler cok fena oğlum bile fırını gösterip anne kek diyorBen istediklerini yapıyorum ama uzuuuuunn aralardan sonrahavuçlu kek bayılırlar haftada 2 kere yapsam yenir ama ayda 1 bazen 2 ayda bir yapmaya başladım.
Kiyamam kac sene olmus aklinda hala
Ben hic hatirlamiyorum
KV gelmisti Istanbuldan dogum dan önce. Sagolsun Yemek ondaydi ama hic hatirlamiyorum
Tek hatirladigim tuzlu su ile yikayalim demesi ve 40i cikmadan cikmayin evden demesi
Orda kafayi yemistim. 3.gunden besige attim cocugu, cok iyidir KV ama garip inanclari var :))
Bravo sana zaten en zoru da.o varken yememek ben geçen hafta gözleme ve kekler yaptım 1 tane bile yemedim
Bizde oyle olmuyor cocuklar biseyler istiyor mecbur yapiliyor. Mesela bugunlerde gelin cantasi istiyorlar nasil dayanicam
Ben istediklerini yapıyorum ama uzuuuuunn aralardan sonrahavuçlu kek bayılırlar haftada 2 kere yapsam yenir ama ayda 1 bazen 2 ayda bir yapmaya başladım.
menün çok güzel ama suyun çok eksikİyi akşamlar kızlar bugünki öenüm
Sabah
1 h yumurta
ara
2 adet kuru erik
öğle
6 adet kırmız merci köftesi
7-8 dal reyhan ve marul ile
ara
Zencefil ıhlamur çayı 1 bardak
akşam
Hamsi buğulama
ara
1 tadelle bitter (off fena oldu ama bu hafta cumartesiden beri çok aktifim birden tatlı krizi bastırdı) sonrası tabi bir saat yürüyüş bandı
Spor sonrası sade filtre kahve
su:1.5 lt
Spor: 50 dk yürüyüş bandı-125 puan
1024 adım-yürüyüş bandı hariç-31 puan
Toplam 156 puan
Toplam adım 5024
Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33
Maden suyu iç basıtırır canımBu arada acım accccccçok zor tutuyorum açlığı bastırmak için Türk kahvesi içeyim dedim ödem yapar uykum kaçar diye ondan da vazgeçtim sabırla uyumayı bekliyorum
Son madde yetermis zaten "listede belirtilmeyen tüm yiyecekler"Diyetisyenin yasakladiklarinı görünce ne kadar yanlis beslendigimi simdi cok iyi anliyorum ben butun yasaklari çiğnemeden yutmuşumBu arada ben bugun orda tartildim 89 kiloydum ama kabanla falan tartildim az once tok karnina tartildim 87.600 cikti acaba bumu gercek kilom kizlar kafam bulandi. Birde ben doktora en buyuk sikayetimin kabizlik oldugunu soyledim ama bana ilac falan vermedi sabah ac karnina iki kayisi ye dedi ama bana fayda etmiyor ben hergun kayisi cayi iciyorum gene cikamiyorum zaten bu kadar kilo almamdaki en büyük etken uc gunde tuvalete cikmam Kizlar bana bi yardim edin ya ayiptir soylemesi tuvalete cikmak icin ne yapmak lazim ilac ot surup ne varsa bugun iki lt su tukettim bitki cayi ama yok cikamadim lutfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?