Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptişim gece 11’de içilen süt hem kilo vermeyi engelliyor yani vücudun yağ yakmasını engelliyor hem de şişkinlik yapar laktozdan ötürü. Diyetisyen bunu nasıl önermiş şaşırdım doğrusu.
Ben akşamları ne kadar acıksak da hiçbir şey yememe taraftarıyım. İnsanın vücut sistemi gece yemeye elverişli değil. Akşam ne yerseniz yiyin vücut onu depolamaya başlıyor otomatik olarak. Çok acıkırsanız su içebilirsiniz. Vücudu sindirime yormamak gerekiyor akşamları.
Ben mesela diyetisyen bana yatmadan önce süt iç dese onun mesleki güncelliğini sorgularım. Artık çoğu araştırmalarda sütün insan için çok da faydalı bir gıda olmadığı biliniyor. Öğlen verse anlarım da akşam bir de yatmadan önce önermesi çok doğru olamamış bence.

Ben tarçınlı sütü önceki diyetimde de çok tüketmiştim. Gece yatmadan içerseniz yağ yakar diye okumuştum tam tersi.
Bu hafta deneyeceğim sonuçlara göre söylerim olmazsa. Hatta diyetisyene sorayım bunu böyle görüşlerde var diye. Bakalım bilimsel açıklaması varmı onunda.

Hem karbonhidrat i yuksek hemde sislik veriyor bana inek sutu
Off ekmek kadayıfı
Ben de o lahanadan sarma yapmıştım bir kere ama aksine benimki fazla tatlı olmuştu beğenmedim, şeker de eklemedim hiç yanlış anlaşılmasın, lahananın kendisi çok tatlıydı
Allah Allah ozaman lahanadan degil mi acaba farkli biseyde eklemedim.
1 catal Yemek nasip oldu. Esim yemis hepsini
Adam uzuuun sure sonra Eline saglik dedi demekki cok begendi
Ekmek kadayifina asigim ya.
Kp almisti. Sonra hayran oldum. Ya cok tatliydi Kp. Her yaz gittigimiz de aksam koca paket ile gelirdi. Guzel bir tatlici vardi baya uzak evlerine. Koah hastasi zor yururdu. Saolsun Yinede gider alirdi. Nur icinde yatsin
Sedu 1 cm de olsa affetmez
Selam canim. Aksam sadece tursu fazla olmus ama gunun gayet guzelmis. Adim ve mekik de harika. Su ne kadar ictin?
Gun icinde cok mu yogunsun?
Menün guzel senin de. Spora aslinda sevdigin bisey ile baslamak en guzeli. Ne bileyim 30dk yuruyus veya günde 500 ip atlayacagim diye Hedef koyman
Yok anam kalsın kilomu verdikten sonra anam babam usulü yapar yerim ben hurma özü yok muz yok tatlandırıcı uğraşamam o kadar bir de 1 cm lik haha yemeyin anacim sizde yemeyin

Benim diyetisyenim gece kefir içine keten tohumu atıp içmeni istiyordu. Aslında bir sürü diyet listesi var elimde keşke yine o azim olsa bende
Benim diyetisyen de demisti. Hatta iciyordum da. 100ml kefir icine 1 ck keten tohumu ve 1 kucuk salatalik rendeliyordum.
Baya tok tutuyor

Iyi geceler kizlar

Sabah
2 yumurta b peynir ve chia li omlet
1 minik dlm tb ekmegi
FIltre kahve

Sutlu kahve
1 portakal

Ogle
6 7 kasik Fasulye
2 kasik suzme yogurt
1 tavuk but

1 portakal

Aksam
Bol salata (yarim patates)
Tost makinesinde mantar

Su 2.5 lt
Spor yarim saat bisiklet 120 puan
3838 adim 115 puan
Challangeler 200 puan
H3RA_ Alys Arrietty_ sedulu

Cok guzel bir gun olmus pisi pisi :)
Spor ve su da cok guzel

Bende bisiklet bakiyorum
Esiminkini kullanmakdan skldim Mountainbike zaten kocaman bisey.

Cok guzel bir gun olmus pisi pisi :)
Spor ve su da cok guzel

Bende bisiklet bakiyorum
Esiminkini kullanmakdan skldim Mountainbike zaten kocaman bisey.
Bisiklet cok iyi ya. Ama bacak kaslarimi cok calistiriyor. Zaten kalin bacakliyim daha da kalinlasir diye korkuyorum. Trafige biraz daha alissam cocuksuz gidecegim yerlere hep bisikletle gidecegim. Spordan ziyade yasam stili olsun istiyorum. Cocuklar buyuyunce de beraber sureriz. Hem cevre dostu :)

Bu arada acım acccccc çok zor tutuyorum açlığı bastırmak için Türk kahvesi içeyim dedim ödem yapar uykum kaçar diye ondan da vazgeçtim sabırla uyumayı bekliyorum
Bugün nedense bende çok açlık hissettim.
Ama hiçbişey yemiycem sende yeme

Bugun benim kiz abisinin bisikletini denedi. 5dk da cozdu, kendi 4 tekerlisini suremiyordu
Cesaretlendi. Simdi Oda cozdu bisikleti, hep birlikte surmek daha eglenceli olur.

Yok ya kalinlasmaz.
Ve evet yasam stili olsun insana iyi geliyor. Yazin sicak da daha da bir guzel bisiklet surmek

Merakla sonucu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…