yada tarçınlı sütEn iyisi elmanın üzerine tarçın döküp yemek
Biz onu 1 cm kalınlıkta kesip 10 cm boyutunda tüketiriz1 cm kalınlıkta kesmeyi becerebilen yesin bence
Kaptişim gece 11’de içilen süt hem kilo vermeyi engelliyor yani vücudun yağ yakmasını engelliyor hem de şişkinlik yapar laktozdan ötürü. Diyetisyen bunu nasıl önermiş şaşırdım doğrusu.08.30 Limonlu ve elma sirkeli su
10:00
1 kase süzme mercimek çorbası
1 haşlanmış yumurta
Ara
Türk kahvesi
1 avuç çiğ kuruyemiş
18:30
Ton balıklı salata
Sade filtre kahve
23:00
1 bardak tarçınlı süt
2 lt su
1 saat temp. yürüyüş 150 p
10.115 adım 303 p
Plank challenge 100 p
80 sn wallsit 26 p (2*40)
Toplam 579 p
Arrietty_ sedulu @Ayse_MEki Görüntüle 2808228
Ben tarçınlı sütü önceki diyetimde de çok tüketmiştim. Gece yatmadan içerseniz yağ yakar diye okumuştum tam tersi.Kaptişim gece 11’de içilen süt hem kilo vermeyi engelliyor yani vücudun yağ yakmasını engelliyor hem de şişkinlik yapar laktozdan ötürü. Diyetisyen bunu nasıl önermiş şaşırdım doğrusu.
Ben akşamları ne kadar acıksak da hiçbir şey yememe taraftarıyım. İnsanın vücut sistemi gece yemeye elverişli değil. Akşam ne yerseniz yiyin vücut onu depolamaya başlıyor otomatik olarak. Çok acıkırsanız su içebilirsiniz. Vücudu sindirime yormamak gerekiyor akşamları.
Ben mesela diyetisyen bana yatmadan önce süt iç dese onun mesleki güncelliğini sorgularım. Artık çoğu araştırmalarda sütün insan için çok da faydalı bir gıda olmadığı biliniyor. Öğlen verse anlarım da akşam bir de yatmadan önce önermesi çok doğru olamamış bence.
Hem karbonhidrat i yuksek hemde sislik veriyor bana inek sutuEvet canım benim vücudumun az yemekten korumaya almış olabileceğini söyledi diyetisyen. Gerçi ben hala az yediğimi düşünmüyorum.
Badem sütü hakkında fikrim yok. Normal süt tüketmiyormusun sen? Sanki öyle bir şey okudum daha önce de. Sebebi ne?
Allah Allah ozaman lahanadan degil mi acabaOff ekmek kadayıfı
Ben de o lahanadan sarma yapmıştım bir kere ama aksine benimki fazla tatlı olmuştu beğenmedim, şeker de eklemedim hiç yanlış anlaşılmasın, lahananın kendisi çok tatlıydı
Sedu 1 cm de olsa affetmezLogin • Instagram
Kızlar tarçınlı kek muhabbeti gördüm. Benimde en güzel yaptığım ve en sevdiğim kektir. Diyete uygun tarifini gördüm nette ekliyeyim dedim. Bu haliyle yaparsanız ara öğünde 1 cm lik dilim yeme hakkınız var. Normal haliyle yaparsanız sadece koklayınız
Selam canim. Aksam sadece tursu fazla olmus ama gunun gayet guzelmis. Adim ve mekik de harika. Su ne kadar ictin?Merhaba bayanlar. Yazdıklarınızı okuyunca iyi geliyor. Keşke gün içinde sık sık girebilsem.. Sabah yulaf ezmesi yarım muz üç çilek öğlen Türk kahvesi 1 avuç kuru yemiş 1 avuç granola. Akşam türlü yemeği 4 kaşık bulgur pilavı turşu. Turşu yememem lazım ama durduramıyorum kendimi. Gece kayısı çayı içtim.
Spor olarak 12.200 adım 366 puan 90 mekik 15 puan toplam 381 puansedulu @arrietty H3RA_
Menün guzel senin de. Spora aslinda sevdigin bisey ile baslamak en guzeli. Ne bileyim 30dk yuruyus veya günde 500 ip atlayacagim diye Hedef koymanBen hala spor yapmak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum, ama menümü unutmadan yazıyım, sporları sonra eklerim artık
Sabah sade kahve, bir avuç badem
Öğle salçalı sosla tavada çevrilmiş haşlanmış tavuk budu, tb ekmek, acı biber turşusu
Ara yeşil çay, sade kahve,karışık cerez
Akşam haşlanmış karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıyma
Su bugün pek iyi değildi
Spor bugün yapamadım, adımlar da sadece 1500de. Sadece 45 puan bugünlük
@Aomine Daiki
Yok anam kalsın kilomu verdikten sonra anam babam usulü yapar yerim ben hurma özü yok muz yok tatlandırıcıuğraşamam o kadar bir de 1 cm lik haha yemeyin anacim sizde yemeyin
Benim diyetisyen de demisti. Hatta iciyordum da. 100ml kefir icine 1 ck keten tohumu ve 1 kucuk salatalik rendeliyordum.Benim diyetisyenim gece kefir içine keten tohumu atıp içmeni istiyordu. Aslında bir sürü diyet listesi var elimde keşke yine o azim olsa bende
Cok guzel bir gun olmus pisi pisi :)Iyi geceler kizlar
Sabah
2 yumurta b peynir ve chia li omlet
1 minik dlm tb ekmegi
FIltre kahve
Sutlu kahve
1 portakal
Ogle
6 7 kasik Fasulye
2 kasik suzme yogurt
1 tavuk but
1 portakal
Aksam
Bol salata (yarim patates)
Tost makinesinde mantar
Su 2.5 lt
Spor yarim saat bisiklet 120 puan
3838 adim 115 puan
Challangeler 200 puan
H3RA_ Alys Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2808264
Bisiklet cok iyi ya. Ama bacak kaslarimi cok calistiriyor. Zaten kalin bacakliyim daha da kalinlasir diye korkuyorum. Trafige biraz daha alissam cocuksuz gidecegim yerlere hep bisikletle gidecegim. Spordan ziyade yasam stili olsun istiyorum. Cocuklar buyuyunce de beraber sureriz. Hem cevre dostu :)Cok guzel bir gun olmus pisi pisi :)
Spor ve su da cok guzel
Bende bisiklet bakiyorum
Esiminkini kullanmakdan skldimMountainbike zaten kocaman bisey.
Bugün nedense bende çok açlık hissettim.Bu arada acım accccccçok zor tutuyorum açlığı bastırmak için Türk kahvesi içeyim dedim ödem yapar uykum kaçar diye ondan da vazgeçtim sabırla uyumayı bekliyorum
Bugun benim kiz abisinin bisikletini denedi. 5dk da cozdu, kendi 4 tekerlisini suremiyorduBisiklet cok iyi ya. Ama bacak kaslarimi cok calistiriyor. Zaten kalin bacakliyim daha da kalinlasir diye korkuyorum. Trafige biraz daha alissam cocuksuz gidecegim yerlere hep bisikletle gidecegim. Spordan ziyade yasam stili olsun istiyorum. Cocuklar buyuyunce de beraber sureriz. Hem cevre dostu :)
YemedimBugün nedense bende çok açlık hissettim.
Ama hiçbişey yemiycem sende yeme
Bunu gece mi içiyordunuz kaptanım yoksa ara öğünde falan mıBenim diyetisyen de demisti. Hatta iciyordum da. 100ml kefir icine 1 ck keten tohumu ve 1 kucuk salatalik rendeliyordum.
Baya tok tutuyor
Merakla sonucu bekliyoruzBen tarçınlı sütü önceki diyetimde de çok tüketmiştim. Gece yatmadan içerseniz yağ yakar diye okumuştum tam tersi.
Bu hafta deneyeceğim sonuçlara göre söylerim olmazsa. Hatta diyetisyene sorayım bunu böyle görüşlerde var diye. Bakalım bilimsel açıklaması varmı onunda.
Afiyet olsun eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?