Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maden suyu iç basıtırır canım
Ben de aksam yemeğini 16.30 da yedim iki saat önce artık açlıktan gözüm karardı kendi yaptığım yağsız yoğurtla pulbiberli naneli kür yaptım inanılmaz tok hissediyorum bunu dene bence canım hem yağ yakarsın hem açlığını giderirsin

Aynen bende onu yapıyordum ama açlık geç saatte olunca onuda yapmak gelmedi içimden etkiler diye o değilde psikolojim bozulmadan istediğim kiloya ulaşırsam ne ala ben zayıflayana kadar psikolojim çökerde yemekten korkarsam o fena

Kızlar merhaba bugün internette bı problem vardı o yüzden hiç giremedim sayfaya şimdi yeni giriyorum menümü paylaşayım
Sabah aceleyle çıktım 1 muz ve 1 bardak süt
Öğle
1 porsiyon ispanak yemeği
1 kase ayran çorbası
Akşam
3 parça tavuk göğüs ızgara
Bol salata
Su 3 lt
Sporu birazdan paylasicam

Arrietty_ sedulu H3RA_

Ah keşke bende yemekten korksam daha çok yemek benden korkuyor

Yenmez valla
Hakkimi ne zaman Turkiye ye giderse ekmek kadayifina sakliyacagim

Tatlilardan uzaklasalim

Bu aksam kapuskam cok guzel olmus. Eksi gibi. Acaba Danimarka lahanasi kullandim diye mi. Boyle ucu sivri olan lahana
Off ekmek kadayıfı
Ben de o lahanadan sarma yapmıştım bir kere ama aksine benimki fazla tatlı olmuştu beğenmedim, şeker de eklemedim hiç yanlış anlaşılmasın, lahananın kendisi çok tatlıydı

08.30 Limonlu ve elma sirkeli su
10:00
1 kase süzme mercimek çorbası
1 haşlanmış yumurta
Ara
Türk kahvesi
1 avuç çiğ kuruyemiş
18:30
Ton balıklı salata

Sade filtre kahve
23:00
1 bardak tarçınlı süt
2 lt su

1 saat temp. yürüyüş 150 p
10.115 adım 303 p
Plank challenge 100 p
80 sn wallsit 26 p (2*40)
Toplam 579 p
Arrietty_ sedulu E English_teacherrr

Canım sureklı bıseyler yemek ıstyor yqa
Ucbes karpuz cekırdegı kemırdım. Lımon dılımleyıp yedım baska seyler yememk ıcın bıye boyleyım bugun bılmıyorum
Akşam yemeğinde dengeli yemedin mi acaba, hem karb, hem yağ hem protein eğer regl donemin yaklaşıyordu da böyle olabilir. Tarçınlı süt veya ayran öneririm

Bu listeye bakınca yasakları çiğnemeden yutmak daha cazip geliyor vallahi yediğinden değil ama bu kadar şey yasak olunca iyide biz ne yiyecuk demekten alıkoyamıyorum kendimi bu arada senin normal kilon aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonraki kilondur. Üzerindeki mont, gün içinde yediğin içtiğin herşey tartıda + olarak gözükür. Örneğin önce tartıl sonra 1 bardak su iç ve tekrar tartıl 100 200 gram bile farklı çıktığını göreceksin.

Login • Instagram

Kızlar tarçınlı kek muhabbeti gördüm. Benimde en güzel yaptığım ve en sevdiğim kektir. Diyete uygun tarifini gördüm nette ekliyeyim dedim. Bu haliyle yaparsanız ara öğünde 1 cm lik dilim yeme hakkınız var. Normal haliyle yaparsanız sadece koklayınız

Merhaba bayanlar. Yazdıklarınızı okuyunca iyi geliyor. Keşke gün içinde sık sık girebilsem.. Sabah yulaf ezmesi yarım muz üç çilek öğlen Türk kahvesi 1 avuç kuru yemiş 1 avuç granola. Akşam türlü yemeği 4 kaşık bulgur pilavı turşu. Turşu yememem lazım ama durduramıyorum kendimi. Gece kayısı çayı içtim.
Spor olarak 12.200 adım 366 puan 90 mekik 15 puan toplam 381 puan sedulu A arrietty H3RA_

Eklentiler

• Screenshot_20210324_000908_com.huawei.health.webp
    12 KB · Görüntüleme: 22
En iyisi elmanın üzerine tarçın döküp yemek

Ben hala spor yapmak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum, ama menümü unutmadan yazıyım, sporları sonra eklerim artık
Sabah sade kahve, bir avuç badem
Öğle salçalı sosla tavada çevrilmiş haşlanmış tavuk budu, tb ekmek, acı biber turşusu
Ara yeşil çay, sade kahve,karışık cerez
Akşam haşlanmış karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıyma
Su bugün pek iyi değildi
Spor bugün yapamadım, adımlar da sadece 1500de. Sadece 45 puan bugünlük
Aomine Daiki

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-23-21-22-40-77.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 18
Yok anam kalsın kilomu verdikten sonra anam babam usulü yapar yerim ben hurma özü yok muz yok tatlandırıcı uğraşamam o kadar bir de 1 cm lik haha yemeyin anacim sizde yemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…