Aynen ona bende koptumSon madde yetermis zaten "listede belirtilmeyen tüm yiyecekler"
Neden kuruyemiş falan yasak şaşırdım
Ben de aksam yemeğini 16.30 da yedim iki saat önce artık açlıktan gözüm karardı kendi yaptığım yağsız yoğurtla pulbiberli naneli kür yaptım inanılmaz tok hissediyorum bunu dene bence canım hem yağ yakarsın hem açlığını giderirsinMaden suyu iç basıtırır canım
Uyumak daha iyi olacak sanırım. Erken saatte kahvaltı yapmak hiç bana göre değil bir kez daha teyit ettim bugünMaden suyu iç basıtırır canım
Aynen bende onu yapıyordum ama açlık geç saatte olunca onuda yapmak gelmedi içimden etkiler diyeBen de aksam yemeğini 16.30 da yedim iki saat önce artık açlıktan gözüm karardı kendi yaptığım yağsız yoğurtla pulbiberli naneli kür yaptım inanılmaz tok hissediyorum bunu dene bence canım hem yağ yakarsın hem açlığını giderirsin
Ah keşke bende yemekten korksam daha çok yemek benden korkuyorAynen bende onu yapıyordum ama açlık geç saatte olunca onuda yapmak gelmedi içimden etkiler diyeo değilde psikolojim bozulmadan istediğim kiloya ulaşırsam ne ala ben zayıflayana kadar psikolojim çökerde yemekten korkarsam o fena
Off ekmek kadayıfıYenmez valla
Hakkimi ne zaman Turkiye ye giderse ekmek kadayifina sakliyacagim
Tatlilardan uzaklasalim
Bu aksam kapuskam cok guzel olmus. Eksi gibi. Acaba Danimarka lahanasi kullandim diye mi. Boyle ucu sivri olan lahana
Akşam yemeğinde dengeli yemedin mi acaba, hem karb, hem yağ hem proteinCanım sureklı bıseyler yemek ıstyor yqa
Ucbes karpuz cekırdegı kemırdım. Lımon dılımleyıp yedım baska seyler yememk ıcın bıye boyleyım bugun bılmıyorum
Bu listeye bakınca yasakları çiğnemeden yutmak daha cazip geliyor vallahiDiyetisyenin yasakladiklarinı görünce ne kadar yanlis beslendigimi simdi cok iyi anliyorum ben butun yasaklari çiğnemeden yutmuşumBu arada ben bugun orda tartildim 89 kiloydum ama kabanla falan tartildim az once tok karnina tartildim 87.600 cikti acaba bumu gercek kilom kizlar kafam bulandi. Birde ben doktora en buyuk sikayetimin kabizlik oldugunu soyledim ama bana ilac falan vermedi sabah ac karnina iki kayisi ye dedi ama bana fayda etmiyor ben hergun kayisi cayi iciyorum gene cikamiyorum zaten bu kadar kilo almamdaki en büyük etken uc gunde tuvalete cikmam Kizlar bana bi yardim edin ya ayiptir soylemesi tuvalete cikmak icin ne yapmak lazim ilac ot surup ne varsa bugun iki lt su tukettim bitki cayi ama yok cikamadim lutfeen
Çok güzel menü olmuş eşim, biraz daha spor yapabilirsen daha da süper olur, bebekle zor tabi ama23.03.2021
09.30
1 bardak limonlu sirkeli ılık su
10.00
3 yk kıymalı yumurta
11.40
1 kase yoğurt
3 yk makarna
18.30
1 kase mercimek çorbası
1 yt kıymalı ıspanak
22:00
1 bardak sıcak süt
Su 2,6 lt
Spor 15 dk dans : 45 p
4039 adım : 120 p
Toplam 165 p
Arrietty_ stitch sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2808168
En iyisi elmanın üzerine tarçın döküp yemekLogin • Instagram
Kızlar tarçınlı kek muhabbeti gördüm. Benimde en güzel yaptığım ve en sevdiğim kektir. Diyete uygun tarifini gördüm nette ekliyeyim dedim. Bu haliyle yaparsanız ara öğünde 1 cm lik dilim yeme hakkınız var. Normal haliyle yaparsanız sadece koklayınız
Yok anam kalsın kilomu verdikten sonra anam babam usulü yapar yerim ben hurma özü yok muz yok tatlandırıcıLogin • Instagram
Kızlar tarçınlı kek muhabbeti gördüm. Benimde en güzel yaptığım ve en sevdiğim kektir. Diyete uygun tarifini gördüm nette ekliyeyim dedim. Bu haliyle yaparsanız ara öğünde 1 cm lik dilim yeme hakkınız var. Normal haliyle yaparsanız sadece koklayınız
1 cm kalınlıkta kesmeyi becerebilen yesin benceYok anam kalsın kilomu verdikten sonra anam babam usulü yapar yerim ben hurma özü yok muz yok tatlandırıcıuğraşamam o kadar bir de 1 cm lik haha yemeyin anacim sizde yemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?