Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen ben diyim 80 sende 90 yani cidden cok yasli kadindi. Ama bisiklet suruyor.
Uzun yasamalarinin sebeplerden biride bu bence
Bayılıyorum yaşlı olup hala hareket etmeye çalışanlara.
Geçen spor parkında yaşlı bir amca gördüm, kol kası çalışıyordu.
Gülümseyerek izledim adamı..
Bende yoga yapan bir anneanne/babaanne olacağım

70 yaşımı atayım size

benim güncel kg 61,4 dü

bnnu cezani göremedim sporların içinde?
ay evet unuttum bu gün mutlaka yapacağım kaptanım
menün çok güzel ama suyun çok eksik

evet malesef özel bir durumun var evden çalışıyorum lavaboya istediğim zaman gidemiyorum, oğlum beni görmesin diye salona kapalıyım , görürse bırakmaz iş de yapamam , o yüzden sıklıkla içemiyorum akşam olunca 1 litreyi dolduruyorum, asında öğlen vakti uyuduğunda içmek için alarm kurdum düzene sokmaya çalışacağım, teşekkür ederim

Cok guzel ya
Bende crossfit yapan anneanne / babaanne olacagim

Evet kısa sürede epey yol kat ettim ben burada o yüzden çok seviyorum bu ortamı
Dün gece acıktım var ya ne biçim ama yarışmadayız hayır bir parça bir şey ağzına sokma diye motive ettim kendimi iyi oldu. Sabah daha güzel bir vücutla uyanmak en mutluluk verici olan şey.

bende de o sorun vardı sabahları aç karnına kuru kayısı evet iyi geliyor, hazır bitki çayları değil de aktardan alacağın bitki çayları çok daha iyi, içerisinde zencefil de katabilirsin , bu arada hareketlilik de önemli , ne kadar hareketli olursan yiyecekleri güzel sindirip wc ye çıkıyorsun . bir de benim eksiğim yeşillik, sen yeşillik tüketimine de dikkat edersen düzene girer diye düşünüyorum

Kahvaltı öncesi
3 kuru kayısı
400 ml su

Kahvaltı

2 tk bal
Birazcık katmer koparıp yedim çok da kayda değer bir miktar değildi
62 gr kolot peyniri
17 gr galeta
2 domates ve üzerinde 3 tk zeytinyağı
200 ml kuşburnu çayı

Eklentiler

• 20210324_105852.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 27
9 92kubra bebişine çok geçmiş olsun. Diyetisyene gitmen ve sporlarını yapmaya başlaman süper olmuş.
Göreceğin sonuçlar motivasyonunu artıracak emin ol

Eki Görüntüle 2808080 Eki Görüntüle 2808080
7,422 adım 100 adım 5 puan değil mi?
puanım 372 yanlış mı hesaplıyorum
Canım adım sayını 0.03 ile çarpacaksın. 222 Puan yapıyor adımların.
Bana gece kaçta yattığımı sordu. 1'den önce uyumam genelde.
O yüzden 22.30, 23.00 gibi iç dedi sanırım. Uyumadan 2 saat önce yani.
Puanlar normalde geçerli.
Ama plank ve wallsitt challenge başlattık.
Arrietty_ kaptanın her gün paylaştığı süre ve şekillerde yaparsan plank 100 wallsit 150 puan olarak hesaplayacaksın.
Ben dün walsiti istene sürede yapamadığım için spor puan tablasuna göre hesapladım mesela.
Bugün 100 sn wallsit var. Sabah öğle akşam 3 kez yapılacak. Toplamda 300 sn yani.
Ben 50*2 yapacağım her birini. Bu şekilde tamamlayabilirsem 150 p hesaplayacağım.

Açlık krizlerinde hemen tarçınlı bir şey yap.
Tarçınlı su bile olsa krizi geçiriyor hemen.
Tokluk hissinde üstüne yok gerçekten.

H3RA_ sağol canım Allah razi olsun . Buraya girdigimden beri diyet konusu beni cok zorladi alisma sürem ama artik daha kolay adapte oluyorum etkisini de goruyorum tam hevesim kirilacagi zamanda burda kilo verenleri , menuleri , yapilan sporlari gorunce bende gaza geliyorum iki gündür hastane yuzunden herseyi yedim ama yılmadım vazgecmiyorum detoxlar kür ler spor ne varsa deniyorum ve faydasi oldu sabah kalktigimda tartildim cok şükür ucundanda olsa 86.900 ü gördüm

Kızlar ben bı kaç gündür spordan sonra adım sayım biraz daha artsın diye müzik açıp dans ediyorum zumbadan öğrendiğim hareketleri yapıyorum ve moralim o kadar yükseliyo ki anlatamam sanki spor değil meditasyon yapıyorum sonrasında öyle bı rahatlama geliyo
Bir de 1 haftadır falan giyimime saçıma makyajıma biraz daha dikkat ediyorum aman ben nasılsa siskoyum ne giysem yakışmaz bulduğum herhangi birşeyi giyeyim demiyorum önceki olduğu gibi ve bu da motivasyonumu artırıyo bir haftadır moralim çok yerinde yani çok şükür o yüzden sizinle de paylaşmak istedim belki fikir olur diye
Gerçi geçenlerde grupta birisi bı yazı paylaşmıştı orda regl döneminde kış mevsimini yaşarız sonraki hafta da ilkbahar gibidir yazıyordu belki o ilkbahar döneminde olmamın da etkisi olabilir

Açlık krizlerinde hemen tarçınlı bir şey yap.
Tarçınlı su bile olsa krizi geçiriyor hemen.
Tokluk hissinde üstüne yok gerçekten.
Gün içinde içtiğimiz suya çubuk tarçın atmak da iyi geliyo ağzında sürekli tatlı bir tat bıraktığı için aklına tatlı ya da yemek gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…