-10 cm dersen anlarim da Ceydosum - 10kg zor20 günde -10 kg verip ikinci tur yaparsanız bende aranıza dahil olabilirim belki çok canım çekiyor.
ya zumba sevmiyorum ben onların yaptıklarını yapmak hoşuma gitmiyor doğaçlama dans etsek olmaz mı?
tatlım bacakların titriyorsa sıkman gereken noktaları sıkmıyor olabilirsin. popo taş olacak, karın içeride olacak , omurga dümdüz olmalı ki kafanı eğip baktığında sadece parmak uçlarını görmelisin o zaman plank kolaylaşır.
geçmiş olsun canım. bu ara hava değişimlerinden çok fazla hasta var ortamda.
Afiyet olsunKızlar komposto mis gibi olmuş içine pekmez koymadım tencerenin
Tadına baktım meyvelerin şekeri suya geçmiş sanki azıcık şeker koymuş gibi olmuş
Kaseye aldım biraz onun içerisine 1 tk pekmez koydum öyle de harika tavsiye ederim
Tamamdir limon kabugu rendelerimYumurtanın konusunu bastırmak için kaptancım dediklerimi koy
Bağırsakları çalıştırsın diye yaptımAfiyet olsun
Komposto ile aram yok
Olur canım vanilinsiz de yapabilirsinVanilin yokmus olurmu onsuz da?
Oglumun arkadasi gelecek yapayim onlara dedim
-6 kaldı kuzum yetişmez mi dersin vallahi yetişmezmiş peh-10 cm dersen anlarim da Ceydosum - 10kg zor
Olur dans da. Maksat hareketli olmak.
Dans dan hesaplarsin puani. Iki kat ama bugun puan
Kaptancım yumurtanın keskin kokusu genze vuruyor o zamanOlur canım vanilinsiz de yapabilirsin
ah canım çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.Bugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Yeme bence tartı gününe az kalmışKızlar öğle yemeğine patates salatası yiyebilir miyim , yeşillikli filan
Başınız sağolsun canım Allah rahmet ve merhamet eylesinBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesinBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Zaten 3-4 gündür gece hiç uyuyamadım oğlumu kontrol etmekten. Buhar makinası aldık ilacını verince düzeldi. Yine de yaptım sporları ama bugün cidden halsizim.Gecmis olsun canim
Dinlen sen.sedulu muaf yazar seni spordan bugun
Yarin de Persembe o yuzden dinlenmeye devam tamamen iyi olana kadar.
Başın sağolsun sedulu. Allah rahmet eğlesin.Bugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Canım başınız sağolsun, sabırlar dilerim. Allah rahmet eylesin anneanneciğine.Bugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?