Esler | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
E
English_teacherrr
| 14.106 9.017 | 14.131 11.059 | 14.154 10.137 | 10.046 9.414 | 12.027 10.115 | |||
@pisi pisi kopatim | 22.012 3.644 | 15.016 8.049 | 11.055 7.619 | 12.025 | 15.114 3.838 | |||
K klbk33 | 1.242 | 6.119 | 4.826 10.046 | 5.024 8.471 | ||||
| 6.973 | 4.621 | 5.982 | 3.157 7.932 | 7.422 7.182 | |||
| 12.329 | 1.244 10.204 | 5.741 10.105 | 13.626 | 11.580 | |||
| 10.228 2.023 | 8.030 10.006 | 11.051 | 15.372 15.437 | 11.177 1.309 | |||
E Emeeelll | 4.489 8.943 | 5.548 8.667 | 10.340 9.134 | 8.131 9.539 | 10.050 9.016 | |||
| 11.560 | 12.147 | 2.270 14.171 | 4.039 1.528 | ||||
9 92kubra | 7.386 6.100 | |||||||
| 7.306 | 7.027 2.542 | 12.018 10.232 | 5.032 8.509 | ||||
| 12.156 | 13.022 7.235 | 15.559 4.402 | 19.080 4.723 | 15.524 6.066 |
evet kesinlikle, ben atarım sularımın içineGün içinde içtiğimiz suya çubuk tarçın atmak da iyi geliyo ağzında sürekli tatlı bir tat bıraktığı için aklına tatlı ya da yemek gelmiyo
bu hafta sıkı takiptesin aklında olsun :))H3RA_ sağol canım Allah razi olsun . Buraya girdigimden beri diyet konusu beni cok zorladi alisma sürem ama artik daha kolay adapte oluyorum etkisini de goruyorum tam hevesim kirilacagi zamanda burda kilo verenleri , menuleri , yapilan sporlari gorunce bende gaza geliyorum iki gündür hastane yuzunden herseyi yedim ama yılmadım vazgecmiyorum detoxlar kür ler spor ne varsa deniyorum ve faydasi oldu sabah kalktigimda tartildim cok şükür ucundanda olsa 86.900 ü gördüm
Benim de sol bacağım çekiyor fıtığımdan kaynaklı 3 gündür o yüzden challengeları askıya aldım gerçekten bakalım düzelince tekrar başlarım ya da daha hafif yaparım diye düşünüyorumSorun bacakların titremesi değil ki kaptanım.
Duramıyorum :))
Haftasonu 60 sn yapmıştım. O gün ders vardı belki kaslar açılmıştı daha rahat durdum bilmiyorum.
Ama hafta içi 40 sn üstüne çıkamadım.
Birde dün akşam yürüyüşünde sağ kalçam çekti sürekli. Açılsın diye baya tempolu yürüdüm ama hala var ufak ufak.
Fıtığı oynatmış olmayayım diye düşündüm. Fıtık ağrısı varkende ağrı kalçadan bacağa vurur, kasardı bacağımı.
Plankta dikkat ediyorum belime, ağırlık hissetmiyorum hareket boyunca. Yüklenmiyorum belime yani.
Aynen valla ben de gün içinde en a 30 dk mezdeke açıp oynuyorum oğlumla gerçekten moral veriyo insana çok haklısın canım bide dediğin gibi giydiğinin yakışması kendini daha bi hissettiriyoKızlar ben bı kaç gündür spordan sonra adım sayım biraz daha artsın diye müzik açıp dans ediyorum zumbadan öğrendiğim hareketleri yapıyorum ve moralim o kadar yükseliyo ki anlatamam sanki spor değil meditasyon yapıyorum sonrasında öyle bı rahatlama geliyo
Bir de 1 haftadır falan giyimime saçıma makyajıma biraz daha dikkat ediyorum aman ben nasılsa siskoyum ne giysem yakışmaz bulduğum herhangi birşeyi giyeyim demiyorum önceki olduğu gibi ve bu da motivasyonumu artırıyo bir haftadır moralim çok yerinde yani çok şükür o yüzden sizinle de paylaşmak istedim belki fikir olur diye
Gerçi geçenlerde grupta birisi bı yazı paylaşmıştı orda regl döneminde kış mevsimini yaşarız sonraki hafta da ilkbahar gibidir yazıyordu belki o ilkbahar döneminde olmamın da etkisi olabilir
Ben 90'lar partisi yapıyorum kendime sık sık. Dün akşam benim müzikler çıkmış tv de eşim gel senin havalar dediKızlar ben bı kaç gündür spordan sonra adım sayım biraz daha artsın diye müzik açıp dans ediyorum zumbadan öğrendiğim hareketleri yapıyorum ve moralim o kadar yükseliyo ki anlatamam sanki spor değil meditasyon yapıyorum sonrasında öyle bı rahatlama geliyo
Bir de 1 haftadır falan giyimime saçıma makyajıma biraz daha dikkat ediyorum aman ben nasılsa siskoyum ne giysem yakışmaz bulduğum herhangi birşeyi giyeyim demiyorum önceki olduğu gibi ve bu da motivasyonumu artırıyo bir haftadır moralim çok yerinde yani çok şükür o yüzden sizinle de paylaşmak istedim belki fikir olur diye
Gerçi geçenlerde grupta birisi bı yazı paylaşmıştı orda regl döneminde kış mevsimini yaşarız sonraki hafta da ilkbahar gibidir yazıyordu belki o ilkbahar döneminde olmamın da etkisi olabilir
Hafif tutalımakşamı ne kadar hafif tutarsan o kadar güzel kilo gidiyor eşim,ben de perşembe akşamı çoook hafif tutmayı planlıyorum umarım yapabilirim
Doktor bana yüzme ve pilates önermişti fıtıklar için.Benim de sol bacağım çekiyor fıtığımdan kaynaklı 3 gündür o yüzden challengeları askıya aldım gerçekten bakalım düzelince tekrar başlarım ya da daha hafif yaparım diye düşünüyorum
Bence ulaşırsınDun akşam uyuyakalmışım, simdi bakabiliyorum. Menun cok güzel
Cok sağol canim, bugünü ve yarini da hafif geçirmeyi umuyorum, hedefime ulaşacak gibiyim
Ben 75 JJ yaptım bitirdimTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Varyemez İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ H3RA_ ÖDÜL @Serina08 İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ istanbulin ÖDÜL sedulu ÖDÜL Alys ÖDÜL E Emeeelll bnnu 100JJ @Ceyhans ÖDÜL E English_teacherrr ÖDÜL @Aylakkadin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @Cikocev rockandroll ÖDÜL 30D Ozzybal @Dilber Hala @SsSiMqE İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ K klbk33 Oaktree Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL esmeriiim @pisi pisi kopatim ÖDÜL Aomine Daiki ÖDÜL Asi Matmazel noram AppLesma CEYDOS Lenochka 75JJ stitch 9 92kubra @Sade_Bilge
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
Evet kızlar gelelim cezaların sebebine
bnnu menüde yeşillik hiç yok bu şekilde kilo vermeyi bırak az yemene rağmen kilo alırsın. Bağırsak sistemi için yeşillik önemli 100 jumpin jack
rockandroll sarma masum bir gıda değil maalesef sadece öğlen yediğinle kalsaydın ceza olmayacaktı akşam da yediğin için 20 dk Dans
Lenochka Hoşaf etkisi 75 adet jumpin jack
Vanilin yokmus olurmu onsuz da?Vereyim canım benimki yağsız kek
3/4 adet havuç rendele dursun kenarda
4 yumurta ile 1 su bardağı şekeri çırp. Üzerine rendeledigin havuçları ekle 1 tatlı kaşığı toz tarçın 1 paket kabartma tozu ( karbonatta koyabilirsin fark etmez) 1 paket vanilin 1 su bardağı un ve isteğe göre ceviz ya da fındık ( göz kararı koyuyorum ben cevizleri ufak hale getirip bir avuç kadar ekliyorum) Karışımı çırpmak yerine kaşıkla karıştırıp yediriyorum birbirine
Kek kalıbını yaglayip karışımı dök 200 derecede pişir. Fırına göre değişir ama ortalama 35 dk oluyor.
Gecmis olsun canimSelam kızlar
Oğlum 3-4 gündür hastaydı, sanırım bana da geçti. Zaten halsizdim; sabah da boğazlarım acıyordu. Şimdi ballı, zencefilli çay içiyorum. Bugün spor yapamam heralde.
Aslinda tarcinin tatli tadi yeterli olmaz mi?Vanilya yoksa limon ya da portakal kabuğu rendeleArrietty_
Yumurtanın konusunu bastırmak için kaptancım dediklerimi koyAslinda tarcinin tatli tadi yeterli olmaz mi?
20 günde -10 kg verip ikinci tur yaparsanız bende aranıza dahil olabilirim belki çok canım çekiyor.Gunaydin kizlar
Bugun zumba Challenge günü
Plank ve wallsit Challenge de devam ediyor
10. Gündeyiz. Kaldi 20 gün :)
Bacaklar zangir zangir titresede pes etmiyoruz
Plank 1 dk
Wallsit 100 sn
ya zumba sevmiyorum ben onların yaptıklarını yapmak hoşuma gitmiyor doğaçlama dans etsek olmaz mı?Günaydın kızlar
Bol hoplamalı zıplamalı zumba günümüz.
Bugünü iyi değerlendirelim tartı öncesi iyi gelir.
tatlım bacakların titriyorsa sıkman gereken noktaları sıkmıyor olabilirsin. popo taş olacak, karın içeride olacak , omurga dümdüz olmalı ki kafanı eğip baktığında sadece parmak uçlarını görmelisin o zaman plank kolaylaşır.Sorun bacakların titremesi değil ki kaptanım.
Duramıyorum :))
Haftasonu 60 sn yapmıştım. O gün ders vardı belki kaslar açılmıştı daha rahat durdum bilmiyorum.
Ama hafta içi 40 sn üstüne çıkamadım.
Birde dün akşam yürüyüşünde sağ kalçam çekti sürekli. Açılsın diye baya tempolu yürüdüm ama hala var ufak ufak.
Fıtığı oynatmış olmayayım diye düşündüm. Fıtık ağrısı varkende ağrı kalçadan bacağa vurur, kasardı bacağımı.
Plankta dikkat ediyorum belime, ağırlık hissetmiyorum hareket boyunca. Yüklenmiyorum belime yani.
geçmiş olsun canım. bu ara hava değişimlerinden çok fazla hasta var ortamda.Selam kızlar
Oğlum 3-4 gündür hastaydı, sanırım bana da geçti. Zaten halsizdim; sabah da boğazlarım acıyordu. Şimdi ballı, zencefilli çay içiyorum. Bugün spor yapamam heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?