Mısır da nişasta içerirYaayemeyeyim o zaman
Bir koçan da mısır var başka yokbebek uyurken yemek yapıyoruz ben bu saatlerde aıştırma bişeyler yiyorum
Yiyemem ki şişkinlik yaparmış patates
sedulu başın sağolsun canım ...
Vaktim yok ama yoğurda fındık ekleyip yerim o zaman güzel fikir teşekkürlerbnnu öğlen yemeğinde
Yumurta kır ya da haşla yeşilliklerle salatasını yapabilirsin
Ya da yumurta peynir zeytin yeşillik bitki çayı 1 dilim ekmek ya da ekmeksiz güzel ve doyurucu öğün geçirmiş olursun
Ya da 1 kase çorba (tarhana mercimek sebze tarzı) 3 4 kaşık yoğurt
Ay mısırı yedim ben mısır yenir diyette diye biliyorumMısır da nişasta içerir
Yukarıda mesaj yazdim alternatif olarak
Zaten ye demedim ki yeme dedim canım nişastalı ürün olduğu içinYaayemeyeyim o zaman
Bir koçan da mısır var başka yokbebek uyurken yemek yapıyoruz ben bu saatlerde aıştırma bişeyler yiyorum
Yiyemem ki şişkinlik yaparmış patates
sedulu başın sağolsun canım ...
Yoğurt ile portakal karıştırıp yiyebilirsin meyveli yoğurt seversenVaktim yok ama yoğurda fındık ekleyip yerim o zaman güzel fikir teşekkürler
Basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsunBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Canım bence diyette herşey yenir ama ölçüsü önemliAy mısırı yedim ben mısır yenir diyette diye biliyorum
hayatın tadını çıkar bugünlük benden sana izinCEYDOS ortak bugün zumba challange var haberin olsun yapmak istersen ben yapamayacağım sanırım niyetim chloe ama haftalar sonra güneş gördük bahçeden içeriğe giremiyorum
Ayy o kadar özlemişim ki güneşi bir Egeli olarakhayatın tadını çıkar bugünlük benden sana izin
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesinBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Oh tadini cikarCEYDOS ortak bugün zumba challange var haberin olsun yapmak istersen ben yapamayacağım sanırım niyetim chloe ama haftalar sonra güneş gördük bahçeden içeriğe giremiyorum
yok kuzum 20 günde 5900 gr zor gider gibi geliyor bana haftada 1 versem 3 kilo ancak gider
Allah acil şifalar versin canım, geçmiş olsunSelam kızlar
Oğlum 3-4 gündür hastaydı, sanırım bana da geçti. Zaten halsizdim; sabah da boğazlarım acıyordu. Şimdi ballı, zencefilli çay içiyorum. Bugün spor yapamam heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?