Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha önce verdiysen vücudunu tanıyorsundur demek bu.
Akşamları hafif geçirmen güzel olur, sadece içinde hamur işi ve un bulunan çorbaları dikkatli tüket. Şehriye gibi mesela.
Sebze+ salata yada protein+ salata olursa daha sağlıklı bir menü olur.
Haftaya bölersin menülerini.
Hamur işlerine takımca gıcığız

Akşamları mutlaka protein tüketmeye çalış et olur tavuk olur ya da salata yiyeceğim diyorsan ton balıklı olur gibi. Protein hem uzun süre tok tutar akşam açlık hissi olmaz hem de karbonhidrat almamış olursun o da kilo verimini hızlandırır

Ya ben bayılırım ama yememek için yapmamaya çalışıyorum tek ben olmasam zaten yapmam da. Ben biraz hızlı gitmek istediğim için koşmaya çalışıyorum. Eşim acele etme diyor ama kendimede laf anlatamıyorum bakalım görelim nasıl olcak. Başlayıp başlayıp hüsranla bitiriyorum. İnşallah burda sizler sayesinde veririm. Motive olmak çok iyi geliyor insana

bugunku planim da oglen tost ya da ekmek uzeri bir seyler

aksama da yumurtali ispanak ve yogurt,

on bin adim

son 1 gun beybiler, yarin notayi sildiriyoruz, haden bakem
Hafif kahvaltımı yaptım. 1 yumurta, bolca maydonoz, peynir, zeytin ve wasa eşliğinde.
Akşam planım da sebze var ama hangisi olacağı konusunda fikrim yok.
Reformer dersimde var bu akşam ama benim bacak çekmeye devam ediyor. Topallayarak yürüyorum.

Tamam dikkat edeceğim. Teşekkürler.

Afyet olsun

Alys gitmeden tarçın tüket, tatlı isteğini bastırarak gir bari ortama.
Birde çift maske tak çikolata kokusu gelmesin

canim sen planki duzgun yapiyorum diyorsun ama, duzgun yapsan bile plank biliyorsun su bacak ustundeki kaslari cok fazla calistirir, onlar da bele bagli olan kaslardir ve de cok calistiklarinda bel agrisina sebep olurlar,

Tum gun sandalyede oturan veyahut arac kullanan kisiler normal plank yapmamali (zaten bu kaslari cok fazla calistirmis oluyoruz bu durumda gun icinde, bir de plankla ekstra calismis oluyor), varyasyonlarini yapmali, iste bacaklari hareket ettirerek falan. mountain climb falan tarzi planklar uygun. Buna dikkat etmelisin.

Bel agrisi direk buna bagli biliyorum da bacak cekmesinin sebebi de bu olabilir diye dusunuyorum, bilemiyorum tabi.

menune de simdiden yorum yapayim,
spor yaptigin gun oldugu icin protein az geldi gozume, gun icinde yumurta veya sut de tuketebilirsin.

Alys gitmeden tarçın tüket, tatlı isteğini bastırarak gir bari ortama.
Birde çift maske tak çikolata kokusu gelmesin

yok canim online aktivite, zoom uzerinden yapicaz

ay dur simdi anladim ne demek istedigini,
yok ya ben planimi yaptim sorun olmaz,
tek korkum benim sipalar bitirirler de yarina bana birakmazlar diye

öğlen ara öğünde sağlıklı tatlı ve tarçınlı süt var listemde
Ofis ortamında sağlıklı tatlı nasıl bulurum bilmiyorum
yok canim online aktivite, zoom uzerinden yapicaz

ay dur simdi anladim ne demek istedigini,
yok ya ben planimi yaptim sorun olmaz,
tek korkum benim sipalar bitirirler de yarina bana birakmazlar diye
Çocuklara sunum yapmadan sakla kendi hakkını
bu acı çikolata anneler yiyebiliyor dersin

belki hocan bugun bir sey onerir bu konuda,

ya ben de plankler icin ne alsam diye dusunuyorum, challenge yapmam ama neredeyse her yogada var az az plank hareketleri, bilegimi kaldiracak bir cozum bulmam lazim.

Bütün malzemeleri rastgele 3 e 5 e doğrayıp düdüklü tencerede 10 dk haşlayıp blenderdan geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…