Daha önce verdiysen vücudunu tanıyorsundur demek bu.Evet. Teşekkürler. Geçen yıl 10 kilo vermiştim ama kışa girip eve kapanınca pandemi yüzünden spor yok bol yemek hamur işleri olunca 8kilo geri aldımbide şu bi kaçgün akşamları çorba ve salata türleri tüketmeye çalışıcağım. Kendim için sorun etmiyorum ama grup için bi sorun olur mu
Hee kesin spordanEvet 68 kg gidenler geri gelmiş 100 gr fazlasıyla gece vakti spor yaramadı galiba
Akşamları mutlaka protein tüketmeye çalış et olur tavuk olur ya da salata yiyeceğim diyorsan ton balıklı olur gibi. Protein hem uzun süre tok tutar akşam açlık hissi olmaz hem de karbonhidrat almamış olursun o da kilo verimini hızlandırırEvet. Teşekkürler. Geçen yıl 10 kilo vermiştim ama kışa girip eve kapanınca pandemi yüzünden spor yok bol yemek hamur işleri olunca 8kilo geri aldımbide şu bi kaçgün akşamları çorba ve salata türleri tüketmeye çalışıcağım. Kendim için sorun etmiyorum ama grup için bi sorun olur mu
Ya ben bayılırım ama yememek için yapmamaya çalışıyorum tek ben olmasam zaten yapmam da. Ben biraz hızlı gitmek istediğim için koşmaya çalışıyorum. Eşim acele etme diyor ama kendimede laf anlatamıyorumDaha önce verdiysen vücudunu tanıyorsundur demek bu.
Akşamları hafif geçirmen güzel olur, sadece içinde hamur işi ve un bulunan çorbaları dikkatli tüket. Şehriye gibi mesela.
Sebze+ salata yada protein+ salata olursa daha sağlıklı bir menü olur.
Haftaya bölersin menülerini.
Hamur işlerine takımca gıcığız
Hafif kahvaltımı yaptım. 1 yumurta, bolca maydonoz, peynir, zeytin ve wasa eşliğinde.bugunku planim da oglen tost ya da ekmek uzeri bir seyler
aksama da yumurtali ispanak ve yogurt,
on bin adim
son 1 gun beybiler, yarin notayi sildiriyoruz, haden bakem
Wuu harikaGünaydın kızlarrr dünkü yeşil çay detoksu işe yaramış resmen 1 kg eksi çıktım ama bugün normal yiyeceğim için yarın kaç olacak merakla bekliyorum inşallah giden geri gelmez
Tamam dikkat edeceğim. Teşekkürler.Akşamları mutlaka protein tüketmeye çalış et olur tavuk olur ya da salata yiyeceğim diyorsan ton balıklı olur gibi. Protein hem uzun süre tok tutar akşam açlık hissi olmaz hem de karbonhidrat almamış olursun o da kilo verimini hızlandırır
Afyet olsunHafif kahvaltımı yaptım. 1 yumurta, bolca maydonoz, peynir, zeytin ve wasa eşliğinde.
Akşam planım da sebze var ama hangisi olacağı konusunda fikrim yok.
Reformer dersimde var bu akşam ama benim bacak çekmeye devam ediyor. Topallayarak yürüyorum.
Kolay gelsinbugunku planim da oglen tost ya da ekmek uzeri bir seyler
aksama da yumurtali ispanak ve yogurt,
on bin adim
son 1 gun beybiler, yarin notayi sildiriyoruz, haden bakem
Alys gitmeden tarçın tüket, tatlı isteğini bastırarak gir bari ortama.gunaydin kizlar,
bugun cikolata atolyesine katiliyorum ahahaha,
is yerim paket gondermis, online aktivite olarak.
bugun tadina bile bakmayacagim ama yarin sabah tartidan sonra ilk is kahve ile birlikte odul ogunu yapmak olacak, ne siz sorun ne ben soyleyeyim yarin olur mu
Hafif kahvaltımı yaptım. 1 yumurta, bolca maydonoz, peynir, zeytin ve wasa eşliğinde.
Akşam planım da sebze var ama hangisi olacağı konusunda fikrim yok.
Reformer dersimde var bu akşam ama benim bacak çekmeye devam ediyor. Topallayarak yürüyorum.
Alys gitmeden tarçın tüket, tatlı isteğini bastırarak gir bari ortama.
Birde çift maske tak çikolata kokusu gelmesin
öğlen ara öğünde sağlıklı tatlı ve tarçınlı süt var listemdecanim sen planki duzgun yapiyorum diyorsun ama, duzgun yapsan bile plank biliyorsun su bacak ustundeki kaslari cok fazla calistirir, onlar da bele bagli olan kaslardir ve de cok calistiklarinda bel agrisina sebep olurlar,
Tum gun sandalyede oturan veyahut arac kullanan kisiler normal plank yapmamali (zaten bu kaslari cok fazla calistirmis oluyoruz bu durumda gun icinde, bir de plankla ekstra calismis oluyor), varyasyonlarini yapmali, iste bacaklari hareket ettirerek falan. mountain climb falan tarzi planklar uygun. Buna dikkat etmelisin.
Bel agrisi direk buna bagli biliyorum da bacak cekmesinin sebebi de bu olabilir diye dusunuyorum, bilemiyorum tabi.
menune de simdiden yorum yapayim,
spor yaptigin gun oldugu icin protein az geldi gozume, gun icinde yumurta veya sut de tuketebilirsin.
Çocuklara sunum yapmadan sakla kendi hakkınıyok canim online aktivite, zoom uzerinden yapicaz
ay dur simdi anladim ne demek istedigini,
yok ya ben planimi yaptim sorun olmaz,
tek korkum benim sipalar bitirirler de yarina bana birakmazlar diye
Ya aslında wallsite bağladım benAlys en çok onda kalça ve bacaklarım çalıştı.
Ama belden vuruyorsa ağrı, plank pozisyonumdan dan şüphe etmem lazım haklısın.
Totoyu yukarıda tutup bele ağırlık vermemeye çalıştım yaparken ama bir şeyler ters gitti sanırım.
1 kaşıkcık pilavın etkisi değil pirince iftara atma ya da imada bulunma kaptanHee kesin spordan
Bütün malzemeleri rastgele 3 e 5 e doğrayıp düdüklü tencerede 10 dk haşlayıp blenderdan geçiriyorumHerkese günaydın
Bugün günü sebze çorbası yapımıyla açtım. Yarın herkese bol eksili bir Cuma olsun inşallah. Eki Görüntüle 2809027
Çorbada:
Havuç, kereviz, kabak, taz yeşil soğan ve yeşil biber var. Kereviz saplarını da koydum çok seviyorum tadını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?