Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canim, evde profesyonel kahve makinemiz var, onunla yapiyorum ama is yerinde maalesef sadece nescafe var.. kahve icmeyi de cok seviyorum, sut eklemeyince de tadi berbat aslinda bekleyip eve donunce icmek lazim
sutu yagsiz sut ile ceyrek bardak ekliyorum

canim 2 ogun if yapmaya calisiyorum, o yuzden aslinda hedef oglene kadar yememek. dun cok aciktim kahve ictim.
bugun kahvalti ettim ama dayanamayip

su bardak termoslar baya iyi is goruyor,
ben yolculuga cikacagim zaman aliyorum yanima, 3-4 saat sonra ictigimde bile cok sicak oluyor, oyle yaninda tasiyabilirsin belki.

kiz deme oyle kahveye tadi berbat falan sade kahve iciyorum yillardir, sutlu falanicince acayip doyurucu oluyor, hatta gecen hc yagi ekledim, o da inanilmaz doyurucu idi, hayatta yemeklerden once/sonra icemem o sekilde kahve.

Sismaniye sana cevap vermeyi unuttum.

evet if in bir cok versiyonu var,
en bilineni 16 saat aclik ve 8 saatlik yeme araligi seklinde, onu da benim anladigim cogu kisi 2 ana ogun 1 ara ogun olarak yapiyor.

ben haftaici 18 hatta bazen 19 saat yapiyorum, 2 ana ogun seklinde.
haftasonu da ailecek kahvalti yapalim diye 16 saat bazen 14-15 saat olabiliyor.

baslarkan 12 saat veya 14 saat ile baslayip zamanla artirmak onerilir.
Omad yapabilsek super olur, sofrayi donatirsin o zaman, ama zaten mide dolunca istesen de yiyemiyorsun,
e oruc baslayinca zaten yiyemiyorsun, dogal olarak mecburen az yiyorsun

Takıma hoşgeldin kısa zamanda hedefine ulaşırsın umarım
Anladım canım, inşaallah istediğin gibi gider kiloların. ben de en azından akşamları yememeye çalışıyorum.
Kİlon az aslında sadece sabahları bir dilim ile kısıtlasan sahane olur
Fırın sütlaçı görünce bence aynı böyle oldum
Ceydosum 20deki olmamış canımm ama gerçekten yemek zorunda kaldın sanırım yoksa senin yapacağın birsey değil bugün fazladan adımlama ya da dans yap bari artık ne kadar yakabilirsen
Günaydın kızlarrr dünkü yeşil çay detoksu işe yaramış resmen 1 kg eksi çıktım ama bugün normal yiyeceğim için yarın kaç olacak merakla bekliyorum inşallah giden geri gelmez
HARİka keşke Perşembe günü yapsaydın
Güzel ikili

Günün ilk arası

Süt tarçın kakao kahve
Afiyet olsun
Afiyet olsun, ben de bir sade Türk kahvesi içmek isterdim şimdi ama okulda çay-kahve yasak salgın sebebiyle. Acıktım da yaa kahve iyi olurdu açlığımı bastırırdı.
Ayy üzüldüm valla bir kahve sever olarak inşallah bir önce hersey normale döner

Yaaa evet ama eşim evde yokken yapayım dedim yoksa izin vermez yapmama bugün evde mesela

ne testi
baby is coming

Günaydın kızlarrr dünkü yeşil çay detoksu işe yaramış resmen 1 kg eksi çıktım ama bugün normal yiyeceğim için yarın kaç olacak merakla bekliyorum inşallah giden geri gelmez
bende bugün kendime ceza kestim 1 günlük detoks yapıyorum.
vallahi benlik değil çeşitleri görseniz inanamazsınız. adamcağız köyünde ne kadar el emeği malzeme yapılıyorsa bana taşımış. ceyda künefeyide senin için getirdim deyince yemezsem olmazdı. 28 yıllık arkadaşımız kıramadım.
Düne göre bende +300 geldim eksi beklerken evde gergin dolanıyorum keyfim kaçtı eşim diyor solundan kalktın galiba dedim tartıdan göründüler
yahu senin baskül yanlış tartıyor olmasın imkansız senin bu hafta artı gelmen. menülerin harika, su çok iyi,adımlarında güzel

Bidaha yapmam diyodum ama ramazana kadar haftada bir yaparım diyorum şimdi eksiyi görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…