evet canim, evde profesyonel kahve makinemiz var, onunla yapiyorum ama is yerinde maalesef sadece nescafe var.. kahve icmeyi de cok seviyorum, sut eklemeyince de tadi berbatcanim bence o nescafeler biraz problem olabilir.
tam olarak kullandigin urunun etiketine bakmani oneririm.
Normal filtre kahvede 0 kalori var cunku, o yuzden istedigin zaman icebilirsin,
ama bu instant kahveler markadan markaya degisiyor ama kalorileri artabiliyor, hele ki bu tamamen toz seklinde olanlar, onlarda cok fazla ek seyler var diye biliyorum. Tabi etiketine bakip karar vermek lazim.
Sutlu kahvelerini kendin sut ekleyerek yapiyorsan sorun yok tabi ki, onu da full 1 bardak sut eklersen 2 kupa fazla gibi geliyor bana.
canim 2 ogun if yapmaya calisiyorum, o yuzden aslinda hedef oglene kadar yememek. dun cok aciktim kahve ictim.Kahvaltı en onemli şey canım diyette. Tost yedigin için demedim çünkü kahvaltı adına bir şey göremedim menünde. Su zaten başlı başına sorun. Kahvaltını aksatmamalısın canım vücut tüm günün enerjisini orada alir. En azından bir yumurta ya da kahve yanına biraz peynir zeytin yeseydin iyi olurdu.
evet canim, evde profesyonel kahve makinemiz var, onunla yapiyorum ama is yerinde maalesef sadece nescafe var.. kahve icmeyi de cok seviyorum, sut eklemeyince de tadi berbataslinda bekleyip eve donunce icmek lazim
sutu yagsiz sut ile ceyrek bardak ekliyorum
Takıma hoşgeldin kısa zamanda hedefine ulaşırsın umarımKullanıcı Adıarkqueenn
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 6 ve 1.5 yaş 2 tane erkek.
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.52
Kilonuz:67.500
Hedef kilonuz :ilk hedef 60 2. Hedef 54
Kilo alma hikayenizoğum sonrası bütün duyguları bastırmak adına yemek yemek sanırım. Ama şuan gayet iyim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha iyi hissetmek ve kontrollü yemeye alışmak için. Çünkü çok ama çok yiyen birisiyim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır. Heyecanlıyım
Kİlon az aslında sadece sabahları bir dilim ile kısıtlasan sahane olurAnladım canım, inşaallah istediğin gibi gider kiloların.ben de en azından akşamları yememeye çalışıyorum.
Fırın sütlaçı görünce bence aynı böyle oldum
Ceydosum 20deki olmamış canımm24 Mart 17. Gün
14:00 = 2 adet haşlanmış+ 35 gr + 2 adet jambon
17:30 : domatesli sarımsaklı konjac noodle
20:00= 2 adet kuzu şiş + 1 porsiyon künefe (Hatay'dan özel bizim için yapılıp getirilmiş ve yanında bir dolu gıda birini yemek zorundaydım) + 1 çay bardağı süt (tatlının zararını alsın diye)
Su = 2250 ml
spor : bugün yoğundu ama adım sayım telefonla gezemediğim için yok kadar az paylaşmaya değmez
HARİka keşke Perşembe günü yapsaydınGünaydın kızlarrr dünkü yeşil çay detoksu işe yaramış resmen 1 kg eksi çıktım ama bugün normal yiyeceğim için yarın kaç olacak merakla bekliyorum inşallah giden geri gelmez
Afiyet olsunGüzel ikili
Günün ilk arası
Süt tarçın kakao kahve
Ayy üzüldüm valla bir kahve sever olarakAfiyet olsun,ben de bir sade Türk kahvesi içmek isterdim şimdi ama okulda çay-kahve yasak salgın sebebiyle. Acıktım da yaa kahve iyi olurdu açlığımı bastırırdı.
Böyle hedef tutturamama hepimizin başınaArrietty_ kaptanim ben hedefi tutturamicam, kusuruma bakma,
pazartesiki kilomu koruyacagim demistim, koruyamiyorum, veriyorum
Böyle hedef tutturamama hepimizin başına
Düne göre bende +300 geldim eksi beklerkenevde gergin dolanıyorum keyfim kaçtı eşim diyor solundan kalktın galiba dedim tartıdan göründüler
Yaaa evet ama eşim evde yokken yapayım dedim yoksa izin vermez yapmama bugün evde meselaTakıma hoşgeldin kısa zamanda hedefine ulaşırsın umarım
Kİlon az aslında sadece sabahları bir dilim ile kısıtlasan sahane olur
Ceydosum 20deki olmamış canımmama gerçekten yemek zorunda kaldın sanırım yoksa senin yapacağın birsey değil bugün fazladan adımlama ya da dans yap bari artık ne kadar yakabilirsen
HARİka keşke Perşembe günü yapsaydın
Afiyet olsun
Ayy üzüldüm valla bir kahve sever olarakinşallah bir önce hersey normale döner
IlahiAlys
Oyle tutturamamaya can kurban
4gun gecikmeli reglimi oldum bende
Sabah wc e cikip durdun
Gittim test aldim
Testen 2dk sonra regl oldum
4 gundur agrim vardi. Bugun tavan yapmis durumda.
Gecmis yapmadim. Umarim hersey yolundadir. Dun ki menüleri de yorumlayamadim
Yok kizne testi
baby is coming
Yok kiz
Yokmus yani
Tek cizgi gorup sonra reglim geldi
Valla bombaydisen heyecanin en bombasini yasamissin zaten, aman gecmis olsun diyim
bende bugün kendime ceza kestim 1 günlük detoks yapıyorum.Günaydın kızlarrr dünkü yeşil çay detoksu işe yaramış resmen 1 kg eksi çıktım ama bugün normal yiyeceğim için yarın kaç olacak merakla bekliyorum inşallah giden geri gelmez
vallahi benlik değil çeşitleri görseniz inanamazsınız. adamcağız köyünde ne kadar el emeği malzeme yapılıyorsa bana taşımış. ceyda künefeyide senin için getirdim deyince yemezsem olmazdı. 28 yıllık arkadaşımız kıramadım.Takıma hoşgeldin kısa zamanda hedefine ulaşırsın umarım
Kİlon az aslında sadece sabahları bir dilim ile kısıtlasan sahane olur
Ceydosum 20deki olmamış canımmama gerçekten yemek zorunda kaldın sanırım yoksa senin yapacağın birsey değil bugün fazladan adımlama ya da dans yap bari artık ne kadar yakabilirsen
HARİka keşke Perşembe günü yapsaydın
Afiyet olsun
Ayy üzüldüm valla bir kahve sever olarakinşallah bir önce hersey normale döner
yahu senin baskül yanlış tartıyor olmasın imkansız senin bu hafta artı gelmen. menülerin harika, su çok iyi,adımlarında güzelDüne göre bende +300 geldim eksi beklerkenevde gergin dolanıyorum keyfim kaçtı eşim diyor solundan kalktın galiba dedim tartıdan göründüler
üretken dönemimde ben aylık alır kontrol ederdim. şimdi bile alıyorum be kuyunun kaynağı kuruduğu haldeValla bombaydi
Testi almam ayri sacmalikdi
Ama regl in gelmesi icin gerekliymis
Bidaha yapmam diyodum ama ramazana kadar haftada bir yaparım diyorum şimdi eksiyi görüncebende bugün kendime ceza kestim 1 günlük detoks yapıyorum.
vallahi benlik değil çeşitleri görseniz inanamazsınız. adamcağız köyünde ne kadar el emeği malzeme yapılıyorsa bana taşımış. ceyda künefeyide senin için getirdim deyince yemezsem olmazdı. 28 yıllık arkadaşımız kıramadım.
yahu senin baskül yanlış tartıyor olmasın imkansız senin bu hafta artı gelmen. menülerin harika, su çok iyi,adımlarında güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?