Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

belki hocan bugun bir sey onerir bu konuda,

ya ben de plankler icin ne alsam diye dusunuyorum, challenge yapmam ama neredeyse her yogada var az az plank hareketleri, bilegimi kaldiracak bir cozum bulmam lazim.
dersi iptal etmedim bende o yüzden, belki strech falan yaptırır açılırım biraz.
O tarz hereketleri olduğu kadar dirsek hareketleri ile mi yapsan. Bilemedim şimdi uyarlanabilir mi?

dersi iptal etmedim bende o yüzden, belki strech falan yaptırır açılırım biraz.
O tarz hereketleri olduğu kadar dirsek hareketleri ile mi yapsan. Bilemedim şimdi uyarlanabilir mi?

yani cok uzun hareketlerde bilegin altina battaniye gibi bir sey koyarak aciyi genisletiyorum da, akis icindeyken 1 2 sn duracagin zaman da kotu etkilenir mi onun korkusu var. o yuzden su aya altina ped koyulan eldivenlerden mi alsam diyorum, hic de gormedim, internetten bilmeden almak nasil olacak pek istemiyorum.

Spor hocasının da bileğinde problem varmış. Tam sormadım ne olduğunu bilmiyorum ama avuç içi yerde olan hareketlerde bize o şekilde yaptırırken kendisi yumruk yaparak yapıyor o hareketleri.
Benim sakatlığım var bu şekilde yapacağım siz tam avuç içlerinizle yapın diye söyledi bir iki kez.
Ama bilemedim aynı şey mi?

evet o da oneriliyor benim durumum icin,
ben daha kolay cozumlere bakiyorum ha ha.

H3RA_ evet sen deyince baktım, bayağı simetrik olmuş hakikaten. :)
Varyemez normalde blenderdan geçireceğim zaman ben de öyle yapıyorum ama bugün canım taneli içmek istedi.

Güne mükemmel başladım;
1 litre su
1 yumurta
Maydonoz
Peynir
Yeşil çay

Akşama da sebze çorbası içeceğim, ara da yaparım ama o da çok hafif olur. Hedefim 2 litre daha su, 2 fincan daha Yeşilçay.
Chloe, plank ch. ve temizlik yapacağım bugün.
Planım bu şekilde.

Afiyert olsun

tamamdir kaptanim, gerci dun core calisirken fazlasiyla plank-mekik yapmistim ama sporun fazlasindan zarar gelmez
bana su harici sagliksiz gelmedi, neden cok sagliksiz diye dusundun? 2 ogun yaptim, ilk ogun hafifti diye aksam esim tost yapmis ok dedim, onu da kizimla beraber yedik aslinda. tek problemim su, o da benim daimi problemim

Günaydın kızlar bugün geç kalktım kahvaltıyı şimdi yaptım saat 10 da bi bardak ilik su iki tane kuru kayisi sonra bi bardak su daha kocamın nescafesinden iki yudum aldim Kahvalti tabagim bu sekilde ama salata nin sadece yarisini yiyebildim. Bir dilim tam bugday ekmeginin sadece çeyreğini yiyebildim . Herkese bol eksiler
Arrietty_ sedulu H3RA_ istanbulin

Eklentiler

• IMG20210325120239.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 35

canim bence o nescafeler biraz problem olabilir.
tam olarak kullandigin urunun etiketine bakmani oneririm.

Normal filtre kahvede 0 kalori var cunku, o yuzden istedigin zaman icebilirsin,
ama bu instant kahveler markadan markaya degisiyor ama kalorileri artabiliyor, hele ki bu tamamen toz seklinde olanlar, onlarda cok fazla ek seyler var diye biliyorum. Tabi etiketine bakip karar vermek lazim.

Sutlu kahvelerini kendin sut ekleyerek yapiyorsan sorun yok tabi ki, onu da full 1 bardak sut eklersen 2 kupa fazla gibi geliyor bana.

Kahvaltı en onemli şey canım diyette. Tost yedigin için demedim çünkü kahvaltı adına bir şey göremedim menünde. Su zaten başlı başına sorun. Kahvaltını aksatmamalısın canım vücut tüm günün enerjisini orada alir. En azından bir yumurta ya da kahve yanına biraz peynir zeytin yeseydin iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…