Afiyet olsun,Güzel ikili
Günün ilk arası
Süt tarçın kakao kahve
dersi iptal etmedim bende o yüzden, belki strech falan yaptırır açılırım biraz.belki hocan bugun bir sey onerir bu konuda,
ya ben de plankler icin ne alsam diye dusunuyorum, challenge yapmam ama neredeyse her yogada var az az plank hareketleri, bilegimi kaldiracak bir cozum bulmam lazim.
yakınlarda varsa çık filtre kahve al kendineAfiyet olsun,ben de bir sade Türk kahvesi içmek isterdim şimdi ama okulda çay-kahve yasak salgın sebebiyle. Acıktım da yaa kahve iyi olurdu açlığımı bastırırdı.
Bizim okulda herşey serbestAfiyet olsun,ben de bir sade Türk kahvesi içmek isterdim şimdi ama okulda çay-kahve yasak salgın sebebiyle. Acıktım da yaa kahve iyi olurdu açlığımı bastırırdı.
Buralarda yok biraz kenar mahalle. Kantinde de nescafe var onu da ben içmiyorum zararlı.yakınlarda varsa çık filtre kahve al kendine
hem yürüyüş olur
dersi iptal etmedim bende o yüzden, belki strech falan yaptırır açılırım biraz.
O tarz hereketleri olduğu kadar dirsek hareketleri ile mi yapsan. Bilemedim şimdi uyarlanabilir mi?
Gerçekten mi? Ne güzelmiş, inşaallah burada da olur o eski güzel günlerimize döneriz bir an önce.Bizim okulda herşey serbest
Gerçekten başından beri hiç yasaklanmadıGerçekten mi? Ne güzelmiş, inşaallah burada da olur o eski güzel günlerimize döneriz bir an önce.
Spor hocasının da bileğinde problem varmış. Tam sormadım ne olduğunu bilmiyorum ama avuç içi yerde olan hareketlerde bize o şekilde yaptırırken kendisi yumruk yaparak yapıyor o hareketleri.yani cok uzun hareketlerde bilegin altina battaniye gibi bir sey koyarak aciyi genisletiyorum da, akis icindeyken 1 2 sn duracagin zaman da kotu etkilenir mi onun korkusu var. o yuzden su aya altina ped koyulan eldivenlerden mi alsam diyorum, hic de gormedim, internetten bilmeden almak nasil olacak pek istemiyorum.
Spor hocasının da bileğinde problem varmış. Tam sormadım ne olduğunu bilmiyorum ama avuç içi yerde olan hareketlerde bize o şekilde yaptırırken kendisi yumruk yaparak yapıyor o hareketleri.
Benim sakatlığım var bu şekilde yapacağım siz tam avuç içlerinizle yapın diye söyledi bir iki kez.
Ama bilemedim aynı şey mi?
Tamam cnm. Yarın sabah erkende 8 gibi paylaşım yaparım.Sabah çıkmadan tartılıp, ismin ve tarih yazılı olacak şekilde fotoğraflı paylaşımını yaparsın.
Olurda işin uzar o gün bildirim saatini kaçırmamış olursun. Geçmiş olsun
Afiyet olsun. Az önce bitirdim kahvaltımı daha. Ne kadar erken kalksamda hep 10dan sonra etmeye başlıyoruz kahvaltıyıGüzel ikili
Günün ilk arası
Süt tarçın kakao kahve
Afiyert olsunH3RA_ evet sen deyince baktım, bayağı simetrik olmuş hakikaten. :)
Varyemez normalde blenderdan geçireceğim zaman ben de öyle yapıyorum ama bugün canım taneli içmek istedi.
Güne mükemmel başladım;
1 litre su
1 yumurta
Maydonoz
Peynir
Yeşil çay
Akşama da sebze çorbası içeceğim, ara da yaparım ama o da çok hafif olur. Hedefim 2 litre daha su, 2 fincan daha Yeşilçay.
Chloe, plank ch. ve temizlik yapacağım bugün.
Planım bu şekilde.
tamamdir kaptanim, gerci dun core calisirken fazlasiyla plank-mekik yapmistim ama sporun fazlasindan zarar gelmezTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Varyemez İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ H3RA_ ÖDÜL @Serina08 İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ istanbulin ÖDÜL sedulu ÖDÜL Alys ÖDÜL @Emeeelll @bnnu 100JJ @Ceyhans ÖDÜL @Ayse_M ÖDÜL @Aylakkadin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @Cikocev @rockandroll ÖDÜL 30D @Ozzybal @Dilber Hala @SsSiMqE İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @klbk33 @Oaktree @Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL @esmeriiim @pisi pisi kopatim ÖDÜL @Aomine Daiki ÖDÜL @Asi Matmazel noram AppLesma @Ceydos Lenochka stitch 75M 9 92kubra
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
Evet kızlar gelelim cezaların sebebine
@bnnu menüde yeşillik hiç yok bu şekilde kilo vermeyi bırak az yemene rağmen kilo alırsın. Bağırsak sistemi için yeşillik önemli 100 jumpin jack
Hem ceza yapmayıp hem de üzerine hala sağlıksız menü tüketiyorsun artı gelirsen bu hafta sebebi menülerin
@rockandroll sarma masum bir gıda değil maalesef sadece öğlen yediğinle kalsaydın ceza olmayacaktı akşam da yediğin için 20 dk Dans
stitch Menün aşırı sağlıksız ve su hiç yok bu yüzden 75 mekik
biraz karbonhidrat agirlikli olmus canim bugun menun ama bence yinede guzel. adimlar super24.03.2021
12:00
1 adet tavuk tantuni
1 bardak ayran
19:00
1 kase mercimek çorbası
1 yt etli nohutlu bulgur pilavı
1 yk yoğurt
Su 2,1 lt
Spor 7088 adım : 210 p
Arrietty_ sedulu stitch H3RA_
Eki Görüntüle 2808922
tamamdir kaptanim, gerci dun core calisirken fazlasiyla plank-mekik yapmistim ama sporun fazlasindan zarar gelmez
bana su harici sagliksiz gelmedi, neden cok sagliksiz diye dusundun? 2 ogun yaptim, ilk ogun hafifti diye aksam esim tost yapmis ok dedim, onu da kizimla beraber yedik aslinda. tek problemim su, o da benim daimi problemim
Kahvaltı en onemli şey canım diyette. Tost yedigin için demedim çünkü kahvaltı adına bir şey göremedim menünde. Su zaten başlı başına sorun. Kahvaltını aksatmamalısın canım vücut tüm günün enerjisini orada alir. En azından bir yumurta ya da kahve yanına biraz peynir zeytin yeseydin iyi olurdu.tamamdir kaptanim, gerci dun core calisirken fazlasiyla plank-mekik yapmistim ama sporun fazlasindan zarar gelmez
bana su harici sagliksiz gelmedi, neden cok sagliksiz diye dusundun? 2 ogun yaptim, ilk ogun hafifti diye aksam esim tost yapmis ok dedim, onu da kizimla beraber yedik aslinda. tek problemim su, o da benim daimi problemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?