Stress yapmaPersembe cekirdek odem yapmiyor mu
Tuzsuz muydu? zeytin yemeye cekindim bugun. Yarin eksi gelemem diye stres yaptim. Benim bu lanet tarti sanirim 2 hafta once bana bi oyun oynadioldugumdan dusuk gosterdi. 1 kg uzeri hic vermemistim halbuki daha once
benim ki diyemez kocaman göbeğinden dolayı.
Tam tersi ben ona diyorum, senden önce göbeğin geçiyor kapıdan diye
Oh my ladylord yeni basladigi icin bakmadim cnm bende bi huy var yeni cikan dizilerin son bölümü yayinlandiktan sonra tek seferde izliycemHotel del Luna Da guzel. IU sahane orda
Suan yeni birtanesine basladim
Daha 1bolumu cikti
Guzel olacagini eminim
Oh My ladylord
Ayy canim benimkinde de var bende onla dalga geciyorum kac aylik diyebenim ki diyemez kocaman göbeğinden dolayı.
Tam tersi ben ona diyorum, senden önce göbeğin geçiyor kapıdan diye
Bölümler yayınlanınca haber edin izleyelim bunu daOh my ladylord yeni basladigi icin bakmadim cnm bende bi huy var yeni cikan dizilerin son bölümü yayinlandiktan sonra tek seferde izliycemsabirsizim bi hafta daha bekleyemiyorum hotel del luna şahane zaten bazen diyorum keske hafizami kaybetsemde dizileri tekrar izlesem
Hic bir romani tekrar okumam. Diziyi de tekrar izlememOh my ladylord yeni basladigi icin bakmadim cnm bende bi huy var yeni cikan dizilerin son bölümü yayinlandiktan sonra tek seferde izliycemsabirsizim bi hafta daha bekleyemiyorum hotel del luna şahane zaten bazen diyorum keske hafizami kaybetsemde dizileri tekrar izlesem
Sabah 2 ceviz, 2 yumurtayla maydonozlu yulaf kepekli peynirli omlet yedimStress yapma
Gecen de yaptin :)
Bol yesillik ye her ogun de
Kalorisi az nede olsa. 100 gr yesen Max 15kalori eder
Aynen ya sonunu bilince falan hevesim direkt gidiyor.Hic bir romani tekrar okumam. Diziyi de tekrar izlemem
Bende izleyecek bisey bulamadim
Dun Mouse e basladim 6 bolumu yedim yuttum
Birde beyond evil izliyorum. Ikiside psikopatlar hakkinda. Heycanli ama :)
E English_teacherrr love in the moonlight da guzel
Romantik komedi
Persembe cekirdek odem yapmiyor mu
Tuzsuz muydu? zeytin yemeye cekindim bugun. Yarin eksi gelemem diye stres yaptim. Benim bu lanet tarti sanirim 2 hafta once bana bi oyun oynadioldugumdan dusuk gosterdi. 1 kg uzeri hic vermemistim halbuki daha once
Aynen ya 1400 verecegime 900 vereymisim bu kadar stres olmayacaktimdaha fazla kilo vermek istemiyorum ki, su an kendi max hedefimi gectim zaten, yarin da boyle ciksam yeter de artar bana,
aynen cok verip de haftaya sikinti cekmek istemiyorum, tutsun az su
saka bir yana zeytini bilerek cok yemedim,
cekirdekte o tarz bir problem olmadi oncesinde, mini kaseyi gecmeyince cok etkilemiyor.
Sabah 2 ceviz, 2 yumurtayla maydonozlu yulaf kepekli peynirli omlet yedim
Oglen 1 domates, yarim salatalik, 1 yesil etli biberi yogurda bulayip yedim.
Aksam da firinda tavuk yiyecegim. Yanina da salata.
Aralarda sutlu kahve ictim.
Bisikletle bi 15 dk ciktim islerim vardi.
Odem tutma korkusuna egzersiz de yapamiyorum
Daha da veremezsem moralim cokecek
Yaaa hangisini ilk izlesem kiiiHic bir romani tekrar okumam. Diziyi de tekrar izlemem
Romantik komedi
Ben bugün 40dk chloe yaptım öldüm resmenyaparken allahım ben bu eziyeti neden kendime yapıyorum diye düşünüyordum şimdi de yarın programda hangi hareketler var diye bakıyorum bağımlılık yapıyor bu kadın yada ben majoşizt falan mıyım acaba kendime eziyet etmekten hoşlanıyorum belki de
Emergency couple da guzel
ben de izlemeye dizi ariyordum, kore filmi severim ama dizisi hic izlemedim. sunlara ben de bir goz atayim :)Hotel del luna ya baktin mi cnm ayy kore sever kaptanlarimiz mi var cok sevindim benim izlemedigim kore dizisi kalmadi
Hic bir romani tekrar okumam. Diziyi de tekrar izlemem
Romantik komedi
Park bo gum var Love in the moonlight da. Cok sempatik. Bundan baslaYaaa hangisini ilk izlesem kiii
Film de bile oyleyimahaha ben tam tersi,
netflixde gezin dur hic bir seyi izlemeye layik bulamam, gider gene eskiden izledigim dizileri izlerim
Bi de su cok iciyorum ama wcye o kadar cikmiyorum su an bile susadim.Yani bisey dicem
Sütlü kahve suclu cikar sadece bu durumda
Onun disinda cok guzel. Ama 1 günlük guzel beslenme ile olcak sey degilSana degil bu, genelde boyle dusunuyoruz
Bu hafta daha dikkatliydin
Suyu 3 L yap bugun.
Spor da yeter 15dk bisiklet
Tamam ondan başlıyorum akşama süperrPark bo gum var Love in the moonlight da. Cok sempatik. Bundan basla
Emergency couple da cok eglenceliydi ama. Mutlaka olsun izlenecekler listende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?