Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayse guzel olmus menun

Kofteleri kaptirma cocuklara

Naptin tam olarak? Tum gun kabak mi yedin?
Tartildin mi sabah, etkisi nasil olacak acaba yarina

Sekersiz cay icebiliyodun madem sabah niye seker attin guzel menu cay haricinde
Sabahları tatlı yemek istiyorum canım o da tatlı isteğimi kesiyor. Yoksa akşamları çayı hep şekersiz içiyorum ya da gün içinde. Canım çok tatlı isterse bir tane atıyorum.

Diyetisyenim kahvaltı yapamayacak durumdaysan 1 bardak süt iç en azından demişti. Tek öğün gibi bir şey olmuş bugün.
20 saat mi yemeyeceksin kaptanım. Bende yarın kabak detoksu yapacağım.
Hiç acıkmadın mı çok erken kapatmışsın günü. Akşam meyve güzel olurdu en azından

Sabah
3zeytin 1d ekmek,
1yumurtalık sucuklu yumurta
Akşam 3yk pilav 4köfte
Su 3lt civarı
Yürüyüş 353adım = 10p hemen kalkıyorum.
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Kız bu ne, gün boyu sadece wc ye gitsen bu kadar adım çıkar Senden afilli bir adım fotosu bekliyorum kelebeğim
Yarın bende yapıyorum, bana doyurucu bir menü gibi geldi. Yarın göreceğim bakalım
Akşamda kahvaltı olmuş sanırım. Bu menüye biraz yeşillik daha hoş olurdu.

Senin diyet daha doyurucu olmaya başlamış halsizliğinde geçmiştir artık dimi
Neden bu kadar az canım
Akşam hem ekmek hem pilav çok olmuş canım. Gözüme yulaflı büskivi ilişti birde. Sütün yanına büskivi yerine hurma yada çiğ kuruyemiş daha iyi olurdu.

Sabahları tatlı yemek istiyorum canım o da tatlı isteğimi kesiyor. Yoksa akşamları çayı hep şekersiz içiyorum ya da gün içinde. Canım çok tatlı isterse bir tane atıyorum.

Onu yapma bana kalirsa.
Bir doktoru takip ediyorum.
sekerli cay kahve sade sekerden daha zararli diyor, sanirim o sekilde olunca cok daha hizli emiliyormus ve de cok hizli insulini cikariyormus, oyle anladim ben.

Tahin pekmez gibi, bal gibi bir seyden 1 ck/tk eklesen ekmegine falan belki o da tatli istegini giderir.

Evet nede olsa 1L smoothie olmali 4 saatde 2x 500 ml icerim 2 gun boyunca

H3RA_ acikmadim, sanirim krema falan baya doyurucu oldu.
Ama bas agrim var cok, o neden bilemiyorum. Su icemedim bugun pek, ama icesim de yok yani, zorlaya zorlaya 2 lt yaptim ancak.
Suyu az ictiginden veya tuza ihtiyaci var vucudun
1 bardak tuzlu su ic istersen
Elektrolyt iceren icecek varsa Oda olur. Tablet seklinde var bende suya atiyorsun.
Acil durumlarda veya spor oncesi iyi geliyor

Suyu az ictiginden veya tuza ihtiyaci var vucudun
1 bardak tuzlu su ic istersen
Elektrolyt iceren icecek varsa Oda olur. Tablet seklinde var bende suya atiyorsun.
Acil durumlarda veya spor oncesi iyi geliyor

Olabilir.
Magnezyumu falan almayi kac gundur unutuyorum da zaten.
Tuzlu su icemem de maden suyu icerim

Ayse guzel olmus menun

Kofteleri kaptirma cocuklara

Naptin tam olarak? Tum gun kabak mi yedin?
Tartildin mi sabah, etkisi nasil olacak acaba yarina

Sekersiz cay icebiliyodun madem sabah niye seker attin guzel menu cay haricinde
Valla sabah 2 yumurta yesillik ve 1 avuc ceviz diger ogunler bol bol kabak ve yogurt tartılmadım bende merak ediyorum 2 gunun sonunda tartilicam

Valla canim sabah zaten doludolu tika basa doydum gun icinde de sikinti yaratmadi bana. Ama suan geliyolar yavas yavas oda izin sonrasi adaptasyom diyelim. Senin acikacagini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…