Benim adımlarım hep yanıyor ki ne spor yaparken ne de gün içinde telefon Yanımda. Her gün en az 3-4 bin adımım kayıptır benim. Herhangi bir şey takmayı hiç sevmiyorum. Önemli olan adımları atmak yani buraya atamasam da ben o adımları atıyorum. Çok dert değil yani.noram adimlarin yanmis
Saat seklinde degil de bant aeklinde olanlar var, onlardan da rahatsiz olur musun? Aaa hatta yuzuk olanlari da varmis
Aynen gayetvde denenebilir bi detoks tavsiye ederim hele birde sonucu gorsem cok mutlu olucamGuzelmis aslinda
Benim adımlarım hep yanıyor ki ne spor yaparken ne de gün içinde telefon Yanımda. Her gün en az 3-4 bin adımım kayıptır benim. Herhangi bir şey takmayı hiç sevmiyorum. Önemli olan adımları atmak yani buraya atamasam da ben o adımları atıyorum. Çok dert değil yani.
Aynen gayetvde denenebilir bi detoks tavsiye ederim hele birde sonucu gorsem cok mutlu olucamhatta ramazan önü 3 gune tamamlamayida düşünüyorum ama bakicaz
ben var anlamakEvet nede olsa 1L smoothie olmali 4 saatde 2x 500 ml icerim 2 gun boyunca
Ben susuz kalınca ağrır başım.H3RA_ acikmadim, sanirim krema falan baya doyurucu oldu.
Ama bas agrim var cok, o neden bilemiyorum. Su icemedim bugun pek, ama icesim de yok yani, zorlaya zorlaya 2 lt yaptim ancak.
Ben susuz kalınca ağrır başım.
2 lt su ağrı yapacak bir susuzluk yapmaz vücutta gerçi. Geçmiş olsun canım
ben var anlamak
yeni bir detoksamı başlıyorsun
3 portakal boyutunda geldi daha büyüğü var mıdır bilemem ama kokusu güzelBiraz Dino Karpuza benzettim. Ama pepino baya kucukmus
haftanın 2 günü az enerji 5 günü daha iyi ama bugüne özel kereviz salatası yedim yoksa menüde yok. enerjim eh işte daha iyi. evdekiler bugün nereden buldun bu enerjiyi diye sordu. valla bende anlamadım bir taraflarımdan çıktı dedim. vücut alışıyor sanırım.Diyetisyenim kahvaltı yapamayacak durumdaysan 1 bardak süt iç en azından demişti. Tek öğün gibi bir şey olmuş bugün.
20 saat mi yemeyeceksin kaptanım. Bende yarın kabak detoksu yapacağım.
Hiç acıkmadın mı çok erken kapatmışsın günü. Akşam meyve güzel olurdu en azından
Kız bu ne, gün boyu sadece wc ye gitsen bu kadar adım çıkarSenden afilli bir adım fotosu bekliyorum kelebeğim
Yarın bende yapıyorum, bana doyurucu bir menü gibi geldi. Yarın göreceğim bakalım
Akşamda kahvaltı olmuş sanırım. Bu menüye biraz yeşillik daha hoş olurdu.
Senin diyet daha doyurucu olmaya başlamış halsizliğinde geçmiştir artık dimi
Neden bu kadar az canım
Akşam hem ekmek hem pilav çok olmuş canım. Gözüme yulaflı büskivi ilişti birde. Sütün yanına büskivi yerine hurma yada çiğ kuruyemiş daha iyi olurdu.
Su iç bol bolValla canim sabah zaten doludolu tika basa doydum gun icinde de sikinti yaratmadi bana. Ama suan geliyolar yavas yavasoda izin sonrasi adaptasyom diyelim. Senin acikacagini sanmiyorum
Ya bi yandan acim bi yandan bir iki adimlayasim var tuhaf duugular içindeyimSu iç bol bol
kabuk tarçın at içine
yada hemen uyu
ben var anlamak
yeni bir detoksamı başlıyorsun
Oralarda kacta okunuyor kaptancazim. Gecen yil bir arkadasim almanyada 10.30 falan demişti ben şokCEYDOS a uyayim biraz dedim
Ramazan da böyle devam ederim
Tek oruc tutan benkm
Evdekiler Yemek yemis olacak
Ve hollywood diyeti ile de gayet hafif gecer aksam. Cok gec iftar
Var ya yuzumu inceltir belkivayy çok cesaretli
Arrietty_ sen 58 leri görmedin mi
gerek varmı sence bu kadar sıkı bir diyet şekline
bizimkilerde oruç tutacağız diyorlar. çok işim var ramazanda hem kendime yemek hem onlara iftar sahur menüleri. normal zamanda ben ne yersem o oluyor genelde.CEYDOS a uyayim biraz dedim
Ramazan da böyle devam ederim
Tek oruc tutan benkm
Evdekiler Yemek yemis olacak
Ve hollywood diyeti ile de gayet hafif gecer aksam. Cok gec iftar
Gecen sene en gec oyleydi. 2019 da 23 civari veya geciyordu birazOralarda kacta okunuyor kaptancazim. Gecen yil bir arkadasim almanyada 10.30 falan demişti ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?