Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

noram adimlarin yanmis

Saat seklinde degil de bant aeklinde olanlar var, onlardan da rahatsiz olur musun? Aaa hatta yuzuk olanlari da varmis
Benim adımlarım hep yanıyor ki ne spor yaparken ne de gün içinde telefon Yanımda. Her gün en az 3-4 bin adımım kayıptır benim. Herhangi bir şey takmayı hiç sevmiyorum. Önemli olan adımları atmak yani buraya atamasam da ben o adımları atıyorum. Çok dert değil yani.

Orasi oyle haklisin,
Ama adim sayisi beni motive ediyor sahsen. Tabi tum gun oturarak calisinca cok duragan oluyorsun, saat arada bir durtukluyor kalk beni gezdir diyor hadi bir 300 500 derken aksama hedefime az kalmis oluyor. O zaman da hadi bir gaz diyorum

H3RA_ acikmadim, sanirim krema falan baya doyurucu oldu.
Ama bas agrim var cok, o neden bilemiyorum. Su icemedim bugun pek, ama icesim de yok yani, zorlaya zorlaya 2 lt yaptim ancak.
Ben susuz kalınca ağrır başım.
2 lt su ağrı yapacak bir susuzluk yapmaz vücutta gerçi. Geçmiş olsun canım

Biraz Dino Karpuza benzettim. Ama pepino baya kucukmus
3 portakal boyutunda geldi daha büyüğü var mıdır bilemem ama kokusu güzel
haftanın 2 günü az enerji 5 günü daha iyi ama bugüne özel kereviz salatası yedim yoksa menüde yok. enerjim eh işte daha iyi. evdekiler bugün nereden buldun bu enerjiyi diye sordu. valla bende anlamadım bir taraflarımdan çıktı dedim. vücut alışıyor sanırım.

CEYDOS a uyayim biraz dedim
Ramazan da böyle devam ederim
Tek oruc tutan benkm
Evdekiler Yemek yemis olacak
Ve hollywood diyeti ile de gayet hafif gecer aksam. Cok gec iftar
Oralarda kacta okunuyor kaptancazim. Gecen yil bir arkadasim almanyada 10.30 falan demişti ben şok

Tek oruc tutan benkm
bizimkilerde oruç tutacağız diyorlar. çok işim var ramazanda hem kendime yemek hem onlara iftar sahur menüleri. normal zamanda ben ne yersem o oluyor genelde.

Tek oruc tutan benkm

Ama CEYDOS ogun atlamayin demisti diye aklimda kalmis, ramazanda nasil yapacaksın?
Yeme araligin da cok dar olacak cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…