Tamam bundan sonra akşam yemeklerinde pilav makarna yersem ekmek yemiycem. Peki gün içinde bitter çikolata veya diyet barlardan tüketebiliyor muyuz?Diyetisyenim kahvaltı yapamayacak durumdaysan 1 bardak süt iç en azından demişti. Tek öğün gibi bir şey olmuş bugün.
20 saat mi yemeyeceksin kaptanım. Bende yarın kabak detoksu yapacağım.
Hiç acıkmadın mı çok erken kapatmışsın günü. Akşam meyve güzel olurdu en azından
Kız bu ne, gün boyu sadece wc ye gitsen bu kadar adım çıkarSenden afilli bir adım fotosu bekliyorum kelebeğim
Yarın bende yapıyorum, bana doyurucu bir menü gibi geldi. Yarın göreceğim bakalım
Akşamda kahvaltı olmuş sanırım. Bu menüye biraz yeşillik daha hoş olurdu.
Senin diyet daha doyurucu olmaya başlamış halsizliğinde geçmiştir artık dimi
Neden bu kadar az canım
Akşam hem ekmek hem pilav çok olmuş canım. Gözüme yulaflı büskivi ilişti birde. Sütün yanına büskivi yerine hurma yada çiğ kuruyemiş daha iyi olurdu.
İnşallah ya kilo verdikçe dahada hırslanıcam sanırım. Şu an çok sabırsızım bi an önce 5 li rakamları görmek istiyorum.Eşimle iddaya girdik bide 2 ay içinde 55 olmam lazım Allah ım yardım etSuper yapmissin.
Ilk haftalar zorlayabilir ama sonradan daha rahat edersin.
Hic ekmek tuketmeyen cok arkadasimiz var, ben sabah/oglen bir ogunde tuketiyorum sadece.
Aksam tuketince yakmasi pek mumkun olmuyor.
Oyle ayri ayri olunca ramazan da zorlaya bilirbizimkilerde oruç tutacağız diyorlar. çok işim var ramazanda hem kendime yemek hem onlara iftar sahur menüleri. normal zamanda ben ne yersem o oluyor genelde.
Baya uzunmus ya sahura yeneye yer kalmaz heralde zaten allah yardimciniz olsun yaGecen sene en gec oyleydi. 2019 da 23 civari veya geciyordu biraz
Imsak 3.15 di
Sahursuz gecirdim ben. Ye yat Kisa sure sonra kalk zordu. Su icip yatiyordum
Oyle ayri ayri olunca ramazan da zorlaya bilir
Gerci benimki de ayni kapiya cikiyor ama iste iftar sonrasi tatli vs kulturu yok Bende.
Galiba 2016 da Turkiye deydik ramazan da. KV ile ben niyetliydim 7 kisidenbirlikte yeniyor ustune tatli hemen. Bana agir geliyor ama galiba cok normal bisey
Diyet var tavsiye etmiyoruzTamam bundan sonra akşam yemeklerinde pilav makarna yersem ekmek yemiycem. Peki gün içinde bitter çikolata veya diyet barlardan tüketebiliyor muyuz?
YokGullac da mi yok
Tr deyken bir tatlicimiz vardi,
Sutlu nuriye ve gullac ondan sorulurdu
Simdi nereden bulucaz da hayir diyetteyiz yemiyoruz diyecegiz
O yüzden yaz tatilinden feci korkuyorum
Ay gullac ya korkum o bu yil belki ödül ogunu yerim ve ramazan pidesi sicak sicakGullac da mi yok
Tr deyken bir tatlicimiz vardi,
Sutlu nuriye ve gullac ondan sorulurdu
Simdi nereden bulucaz da hayir diyetteyiz yemiyoruz diyecegiz
O yüzden yaz tatilinden feci korkuyorum
Diyetisyen bana haftada 2 gün ara öğünlerde diyet bar izni veriyor yada onun yerine sağlıklı tatlı tüketebilirsin dedi. 2 ana öğünüm var benim diyet listemde öğle öğünüm yok.Tamam bundan sonra akşam yemeklerinde pilav makarna yersem ekmek yemiycem. Peki gün içinde bitter çikolata veya diyet barlardan tüketebiliyor muyuz?
onlara paso keto yemek pişiricem galiba. seviyorlar o tip yemekleri. çok aç kalırlarsa dışarıdan ısmarlasınlar ne yapayım. benim yediklerim kolay zaten.Oyle ayri ayri olunca ramazan da zorlaya bilir
Gerci benimki de ayni kapiya cikiyor ama iste iftar sonrasi tatli vs kulturu yok Bende.
Galiba 2016 da Turkiye deydik ramazan da. KV ile ben niyetliydim 7 kisidenbirlikte yeniyor ustune tatli hemen. Bana agir geliyor ama galiba cok normal bisey
Yok
Gullac i Ilk 2016 da yedim valla
Sütlü nuriye hic yemedim
Diyet var tavsiye etmiyoruz
Karbonhidrat cok yuksek. Kalori az, lifli vs deseler da arkasini okudugunda duzembazlik yaptiklari belli hergun pilav, Makarna, bulgur cesiti olmasin. 3 yk i gecmesin
Max haftada 2 gün. Hatta o bile cok bence
Bitter de hergun olmamasi. 82% ustu tercihin olsun
Tamam bakıyorum hemen paylaşımlara. Öğreneceğim çok şey var . Eminim dediklerinize uyarsam hedefime ulaşmam hiç de zor değilDiyetisyen bana haftada 2 gün ara öğünlerde diyet bar izni veriyor yada onun yerine sağlıklı tatlı tüketebilirsin dedi. 2 ana öğünüm var benim diyet listemde öğle öğünüm yok.
Akşam pilav makarnayıda minimum tüketmeye çalış derim. Çok canın çekerse öğle önününde tüket ki uyumadan mümkün olduğunca yaksın vücut.
Günlük menülerini bir gün önceden ayarla. Karbonhidrat, protein, sebzeyi gün içindeki öğünlerine dağıt. Örneğin akşam yemeğinde sebze varsa kahvaltıda mutlaka yumurta ye. Burada ki menüleride incelemeni tavsiye ederim. Çok güzel listeler var
Canim ilk baslarda daha hizli veriyor bunye sonra zamanla yavasliyor tabi. Emin ol o aliskanliklar degisiyor. Ben butun abur cubur yiyip 2 litre kola icen biriydim. Artik aklima gelmiyor cok. Tabiki canin istiyor bazen ama eski halimden eser kalmadi cok sukur. Saglikli beslenmeyi ogreniyorum. O tarz kacamaklar hafta da br gun odul ogununde aliyorum. Eminim sende en kisa surede boyle olup eski haline hayret ediceksinMenü ve sporları okudum maşallah hepinize yaBen de bu seviyeye gelebilir miyim acaba. Yeme bozukluğu vardı sanırım bende aç olmasamda can sıkıntısına yemek yiyordum. Arada girip okuyorum yazılanları ama hiç katılmaya cesaret edemedim. Son zamanlarda yaptığım en iyi şey bu gruba yazmak oldu sanırım. Yanlışlarımı görüp günden güne daha iyi olucam inşallah.
Haftada ne kadar kilo veriyorsunuz ortalama merak ettim 1 kilo 200 gram civarı verSem haftada süper olur hayal mi kuruyorum acabaemziriyorum birde şu an + faydası olur diye umuyorum.
Ay gullac ya korkum o bu yil belki ödül ogunu yerim ve ramazan pidesi sicak sicakbiri beni tutsun
Birkac ay önce kk da sütlü tatli yarisinda gordum. Harika birseye benziyor. Ama yemedim arkadas. Nerde yiyeyim
Direk kendini gidip en yakin kopruden atar misin rica edicem
Sutlu nuriye az bilinen baklava cesitlerinden biri, ravagi sutle yapiliyor ve daha az sekerli oldugu icin daha hafif diyeyim
Gullaci zaten biliyorsun ama onun da guzel yapilmisi ayri oluyor. Bizim tstlicimiz tazecik yapardi, kapisinda sira olurdu, tepsi hazir oldugu gibi paketlenip satilirdi hemen. Sadece ramazanda yapiliyor zaten.
Hic cesaret edipte denemedim ama iyi fikir neden olmasinGullac yiyeceksen kendin yap.
Cilekli yaparsin, sekerincen bolca kisarsin.
Ayyyy inşallah yaCanim ilk baslarda daha hizli veriyor bunye sonra zamanla yavasliyor tabi. Emin ol o aliskanliklar degisiyor. Ben butun abur cubur yiyip 2 litre kola icen biriydim. Artik aklima gelmiyor cok. Tabiki canin istiyor bazen ama eski halimden eser kalmadi cok sukur. Saglikli beslenmeyi ogreniyorum. O tarz kacamaklar hafta da br gun odul ogununde aliyorum. Eminim sende en kisa surede boyle olup eski haline hayret ediceksin
Ben ramazanda tek öğün yapacağım için her iftarda bir dilim pidem olacak. Güllaç en sevdiğim tatlıdır ki o durum benim içinde zor. Güllaçın diyete uygun hali var mı araştıralım biraz.Ay gullac ya korkum o bu yil belki ödül ogunu yerim ve ramazan pidesi sicak sicakbiri beni tutsun
Evet canim cuma gunleri kili verirsek yapiyoruz. Kilo verme ve spor birincileri ayri ayri olur geneldeAyyyy inşallah ya
Ben normalde yediklerimi yazamam buraya utanırım
Haftada bir gün ödül günü varmı herkesin ?
Bir de verdiğimiz kiloya göre mi birinci vs seçiliyor . Yoksa bu sporlar puanlar vs dahil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?