Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın
Hayırlı ramazanlar herkese
Ben yarın sahura kalkacağım kısmetse, reglim yarın bitiyor. Şimdi oğluşumla karşılıklı kahvaltı yaptık. Birazdan hazırlanıp alışverişe çıkacağım, hazır oruçlu değilken halledeyim, oruç halsizlik yapıyor çok.
Gece saat 2’de davulcu geçti 3 kere üst üste. Yani zaten saat 2 çok erken bir de 3 kere üst üste geçmek nedir güm güm güm. Kim 2’de sahura kalkar yahu. Bu arada istanbuldayım ve imsak 04.52 idi yanlış hatırlamıyorsam.

Benimde geldi gelecek ramazanın ilk haftası olmayaydı iyiydi de napak artık. Davulcular da artık formalite oldu çalmış olmak için geliyolar 2 de kim sahura kalkıyormuş yani imsak o kadar geçken

Günaydın kızlar Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah. Ben ilk kez bi ramazanda diyet yapıyorum sahurda kahvaltıda yediğim şeyleri yedim bugün iftarda yanlızım kendime ne yemek yapsam diye düşünüyorum cumaya kadar da tartılmayacağım süpriz olsun sonucu bakalım battık mı çıktık mı

canim ife gececeksen, ilk gunlerde ara ogunlu yap, 2 ana ogun 1 ara ogun, sonra ara ogunu hazir olunca birakirsin, daha kolay olur alisman.

bilemiyorum yanlis mi dusunuyorum ama,
hastaligin azicik rahatlayinca hemen oruc tutuyorsun veya spor yapiyorsun,
sonra yeniden agirlasiyor gibi gozlemliyorum ben.
biraz iyilesmene zaman taniman gerektigini bu surede de oruc ve agir spora ara vermen gerektigini dusunuyorum.

Doktorun ne diyor merak ediyorum?

hurma, bol salata ve corba guzel olur.
burada biraz hava soguk, soyle sicacik corba iyi gider diye dusunuyorum

benim aksam menum
tavuk suyuna corba, bol salata ve avakadolu nohutlu humus olacak.

hurma, bol salata ve corba guzel olur.
burada biraz hava soguk, soyle sicacik corba iyi gider diye dusunuyorum

benim aksam menum
tavuk suyuna corba, bol salata ve avakadolu nohutlu humus olacak.
Evet bi çorba salata güzel olur

Cok fazlasi da zarar suyun degil mi ya?
Spordan muaf yazdım. Geçmiş olsun. Ramazan olunca farkı nedir diyetin ?
Diyete dikkat edecegim yine de hafta ici de sutlu tatli vs tuketme ihtimalim yuksek. esim tatli manyagi oluyor ramazanda her aksam ister. Oruclu oruclu tatli yaparsam da benim gibi ac goze yememek ne mumkun ?
Belim de gitti spor cezasi vs de yapamam ramazanda oncelikli amacim kilo almamak 200 300 verdigimi kar saymak.
O da takim ruhuna uymuyor

su zaten doyurmuştur :))

Eki Görüntüle 2824074
Tabloya eklenmese de ben ekleyeyim.
Uyuz saat anca lutfedip adim saymaya basladi da dunkulere erisebildim. Mesaisi baslamiyor heralde 8den once

sana yenisini alalim ya,
her seyle senkronize olsun,
bak H3RA_ inki tarti ile bile senkronize oluyormus, dimi neutral yanlis anlamadim,
cok begendim tartiyi da mi degistirsem diyorum

(minimalisttim ben ama yaaaaa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…