Günaydın canım aminn inşallah❤Günaydın kızlar
Hayırlı ramazanlar oruç tutanlar şimdiden Allah kabul etsin orucunuzu.
Benimde geldi gelecek ramazanın ilk haftası olmayaydı iyiydi de napak artık. Davulcular da artık formalite oldu çalmış olmak için geliyolar 2 de kim sahura kalkıyormuş yani imsak o kadar geçkenGünaydın
Hayırlı ramazanlar herkese
Ben yarın sahura kalkacağım kısmetse, reglim yarın bitiyor. Şimdi oğluşumla karşılıklı kahvaltı yaptık. Birazdan hazırlanıp alışverişe çıkacağım, hazır oruçlu değilken halledeyim, oruç halsizlik yapıyor çok.
Gece saat 2’de davulcu geçti 3 kere üst üste. Yani zaten saat 2 çok erken bir de 3 kere üst üste geçmek nedir güm güm güm. Kim 2’de sahura kalkar yahu. Bu arada istanbuldayım ve imsak 04.52 idi yanlış hatırlamıyorsam.
Sabah:
1 h yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
Bir parca peynir
Öglen:
Taze fasulye 4 kasik
1 bardak ayran
1 dilim kekcanim acaip tatli istiyor kizlar dayanamiyorum.
Aksam: 5.30 da son öğün
Yarim tabak fasulye
1 kase salata
Kizlar ben İf'e gecmek istiyorum. 2 öğünle. 16-8 . Bi deneyecegim. Biraz midem guruldasin azicik ketozise gireyim istiyorum Baktim uyabiliyorum asıl takıma girerim kaptanlar. Şimdi takım ortalamasinı düşürmeyeyim.
Cevizi de atistirdim.
Su:
1 lt anca. Icemedim bugun.
Spor:
Saati de evde unutmusum tel ne saydiysa artıkın.
7233 adım
216 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Günaydın kızlar Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah. Ben ilk kez bi ramazanda diyet yapıyorum sahurda kahvaltıda yediğim şeyleri yedim bugün iftarda yanlızım kendime ne yemek yapsam diye düşünüyorumcumaya kadar da tartılmayacağım süpriz olsun sonucu bakalım battık mı çıktık mı
Evet bi çorba salata güzel olurhurma, bol salata ve corba guzel olur.
burada biraz hava soguk, soyle sicacik corba iyi gider diye dusunuyorum
benim aksam menum
tavuk suyuna corba, bol salata ve avakadolu nohutlu humus olacak.
Cok fazlasi da zarar suyun degil mi ya?listede ne varsa o yapmaya çalışıyorum ama otlarım kalmamış bugün. hem sabah öğününde, hem öğlende biraz geçiştirme oldu. ama bazı günler daha yoğunken menü bazı günler azalıyor. listeye bağlı gidiyorum çoğunlukla. ama su 5200 ml oldu bu saate kadar.
Diyete dikkat edecegim yine de hafta ici de sutlu tatli vs tuketme ihtimalim yuksek. esim tatli manyagi oluyor ramazanda her aksam ister. Oruclu oruclu tatli yaparsam da benim gibi ac goze yememek ne mumkun ?Spordan muaf yazdım. Geçmiş olsun. Ramazan olunca farkı nedir diyetin ?
Ben de aynı şekilde. Simdi tartilmiyim diyorum. Gece 1de sahur yaptim. Öğleden sonra 13.00 14.00 gibi tartilicam.Benimde ikinci gün bitti. Sabah tartısını merak ediyordum ama sahur yemeği yedim.Sende durumlar nasıl?
su zaten doyurmuştur :))listede ne varsa o yapmaya çalışıyorum ama otlarım kalmamış bugün. hem sabah öğününde, hem öğlende biraz geçiştirme oldu. ama bazı günler daha yoğunken menü bazı günler azalıyor. listeye bağlı gidiyorum çoğunlukla. ama su 5200 ml oldu bu saate kadar.
Eki Görüntüle 2824074
Tabloya eklenmese de ben ekleyeyim.
Uyuz saat anca lutfedip adim saymaya basladi da dunkulere erisebildim. Mesaisi baslamiyor heralde 8den once
Dur kız kalkıyom çamaşır bulaşık var onları halledersem 5000 olurSen otur ben 4000 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?