Kesinlikle çok gereksiz oldu. Ama masanın üstünde durunca aldım işte. Geri de hemen dolaba kaldırdım devamı gelmesin diye :)1 yk pilavdan bisey olmaz
2 cubuk kraker azcik gereksiz olmus :))
Soguk ise Havalar olabiliyor oyle. Su konusu yani
Kaç adım oldu seninSahur hazırlarken adımladım
Öyle çok bişe değil 1000 oldu şimdilikKaç adım oldu senin
Baya olmuş. benim 30 çünkü.Öyle çok bişe değil 1000 oldu şimdilik
Hakkat miBaya olmuş. benim 30 çünkü.
Ben ayarlarken adımı hassasa ayarlamadım. Sonrada ayarlama yerini bulamadım. Aslında evde adımlıyorum. Yürüyüş gibi yapmazsam saymıyor. Kaldı öyle..Hakkat mio zaman senin adım sayar bozuk haha
100 adım olmuş. Hakkını yemişim adımsaayarrın.Hakkat mio zaman senin adım sayar bozuk haha
Kelebek seni tutamıcaz artık sanırımKalkın adımlayalım
Tost ağır gelmiş olabilir.Kelebek seni tutamıcaz artık sanırım250 adım da bende var
Detokstan dolayı acıkmıştım sahur yapayım dedim, pişman oldum. Detokstan çıktım diyemi böyle oldu anlamadım. Midem çok kötü oldu hem şişkinlik hem bulantı.
Tam tahıllı ekmekten kaşarlı tost
3-4 zeytin
1/2 dilim peynir
1 yk menemen
3-4 dilim domates salatalık yedim.
çok yediğimi sanmıyorum ama midem patlayacak gibi. Şimdi uyu uyuyabilirsen sabah en geç yedi buçukta uyanmam lazım.
Tesekkur ederimCok guzel gorunuyor afiyet olsun.
Ben de yeniden tahin aldim, bu sefer tuzsuz yapacagim bakalim.
DelisinizSahur hazırlarken adımladım
Tost agir oldu belkiKelebek seni tutamıcaz artık sanırım250 adım da bende var
Detokstan dolayı acıkmıştım sahur yapayım dedim, pişman oldum. Detokstan çıktım diyemi böyle oldu anlamadım. Midem çok kötü oldu hem şişkinlik hem bulantı.
Tam tahıllı ekmekten kaşarlı tost
3-4 zeytin
1/2 dilim peynir
1 yk menemen
3-4 dilim domates salatalık yedim.
çok yediğimi sanmıyorum ama midem patlayacak gibi. Şimdi uyu uyuyabilirsen sabah en geç yedi buçukta uyanmam lazım.
gün içinde yediklerini yakmışsın
Bugünkü menüm
2 yumurta
30-40 gr peynir
9 zeytin
1 dilim ekmek
Domates
Tek şekerli çay
Ara
6-7 fındık
Akşam
Fırında zeytinyağlı kereviz
1 kase yoğurt
7-8 zeytin
3-3.5 lt su
8100 adım 243*2= 486 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2823703
Ceydoş senin diyette menü azalmış yine. Akşama kadar hiç bir şey yememişsin yine.12 Nisan 36. Gün Hollywood Diyeti 14. Gün
13:30 = 35 gr
17:00 = 1 ısırıkköftesi
20:30 = fırında somon+ salata
Su = 3750
Sporlar çok güzel durmuş orda. Bugün nette okudum haftada min 30 dk spor bile çok şey değiştirir diyordu. Haftada 2/3 gün karın/kol, 2/3 gün kalça bacak çalıştırmaya odaklı bir program yap kendine. Bende öyle yapacağım ramazan boyunca.Merhaba kızlar
sabah yine vitaminler ve 1litre su
2 fincan gitre kahve hc yağlı
12:00 de 2 haşlanmış yumurta biber salatalık zeytin, greyfurt, ekşi elma, çiğ badem çiğ fındık
yeşil çay
Badem sütlü latte
3 bardak su
elmalı tarçınlı çay
2 bardak su
19:00 balık salata ve unsuz tereyağlı domates çorbası
Yeşil çay
Elmalı tarçınlı çay
2 bardak su ve diğer vitaminler
6943 adım 209 puan
100 mekik
1 dk wallsit
1 dk blank
Bugün spora ağırlık verdim
Eki Görüntüle 2823754
Arrietty_ sedulu H3RA_
15 deki tarhana ve ekmek olmasaymış problemli bir menü değilmiş bence. Tarhana zaten karbonhidrat ekmekte öyleEki Görüntüle 2823764
09.00: lapa(sut yogurt yulaf tahin hindistan cevizi kivi avokado tarcin ceviz)
herhalde baya agir bir sey.
13.00:ton balikli salata
15.00: 1 dilim beyaz ekmek- 2 kase tarhana corbasi
Ara:3 kare bitter
20.00: 1 kabak haslama, 3 kasik yogurt.
Gun icinde; 2 lt su, 2 bardak cay, 1 Türk kahvesi,
1 sutlu neskafe
7590 adim: 227.7
Kilo veremedigimi gorunce modum yine dusuktu bugun,
1500 kalorinin ustunde aldim, karbonhidrati da fazladir.
Sabah
2 ceviz 5badem, 6fındık, 1h yumurta, 1salatalık, 5çeri domates, 1kk b peynir, 5zeytin 1/4simit
Öğle
1/2kase buğday çorbası, 1/2 tabak nohut yemeği, 1kase salata
Akşam 1 tabak kuru fasülye, 3yk bjlgur pilavı, 1parça lahana turşusu
Su 3lt
Spor 11731adım 703puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2823786
Kaptanım spor açısından yine süper bir gün olmuş. Ama şu sıvı beslenme korkutuyor benim gözümü.Iyi aksamlar
Hollywood detoxu 2. Gün sivi günü bitti (sukur)
1 yaprak kale
1 avuc ispanak
1 avuc maydonoz
1 orta Boy salatalik
Yarim avokado
1 ince dilim ananas
Eki Görüntüle 2823806
Su 2 L
150 ml soda
Spor
20dk bölgesel 120 puan :
Squat 3x10
Leg lift 3x15
Single leg lift 3x10
Plank 3x 30sn
Good mornings 3x 10
Russian twist 3x 15
20dk Kosu 120 puan
1 s 10 dk tempolu yuruyus 175 puan
25dk bisiklet 100 puan
20.285 adim 1217 puan
Toplam 1732 puan
Eki Görüntüle 2823820
sedulu H3RA_
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz kahve 30 gr sepet peyniri 2 tk tahin pekmez
Akşam
Teriyaki soslu tavuk sote 200 gr salata ve 250 ml ayran
Su 2.5 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
Dans 40 dk 120 puan
60 dk yavaş yürüyüş 60 puan
120 sn wallsit 40 puan
13600 adım 408x2 = 816 puan
Toplam 1536 puan
Arrietty_ H3RA_
Eki Görüntüle 2823831
Menü kötü değil özellikle yeni başladığın için. Akşam yemeğinde makarna gözüme çarptı sadece. Ama eskiye göre yediklerin azaldı muhtemelen kilo veriminde olur. Zamanla kilon azaldıkça gram gram gitmeye başlayacak o zaman akşam o makarnayı yememen gerekecek.Kahvaltı
2 yumurta
Çok az turşu
Peynir
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı pekmez
Öğlen
4 küçük tavuk kanat
Salata
Ayran
Ara
Türk kahvesi
Süt
Yarım muz
Akşam
2 kepçe çorba
2 yk lahana
2 yk et
2 yk makarna
Salata
3 mile leslie:172 puan
Suyu saymadım ama 3 litreye yaklaşmışımdır. Yorumlarınızı çok merak ediyorum
Arrietty_ sedulu H3RA_
İyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı, 2 dilim ananas, domates, bol yeşillik
Öğle: 13:30
4yk lor peyniri, 2 ceviz, yeşil salata, ayran
Ara: 15:30
10çiğ badem, 2 gün kurusu, maden suyu
Akşam: 18:30
5 tane ızgara köfte, salata, 1 dilim ananas
Su: 3lt
Spor:
40dk yürüyüş: 100p
7200adım: 216*2: 432p
Top: 532p
Arrietty_ sedulu H3RA_
Sabah
2 yumurta ile Omlet
Ceviz
Peynir 4 zeytin
Salatalik
Domates
Aksam
Tavuklu bulgur pilavi salata
13332 adim 399 puan
Merhabalar,
11:00 2 adet pankek, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin
14:00 1 duble turk kahvesi, 1 protein bar
16:00 15 adet fındık, 1 bardak süt
19:00 1 kase kemik suyu çorbası, 3 kasik bulgur pilavı, 1 kase ısırgan yemeği, 2 kaşık patlıcan salatası
2 litre su
7200 adım: 432 p
80 squat: 13 puan
20 dakika yürüyüş: 20 p
200 ipsiz atlama: 25 p
Toplam: 490 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2823906
Benimde ikinci gün bitti. Sabah tartısını merak ediyordum ama sahur yemeği yedim.
çok büyük bir sıkıntı yok bence. Ama o sandviçi yediysem bulgur pilavı yemezdim meselaSelam kizlar, yarın oruç tutacaklara şimdiden kolaylıklar dilerim, Allah kabul etsin
Benim de çok uykum var, uyuyacağım sanirim, hemen menümü yazıyım.. bugün saçmaladım resmen ama cumaya kadar geri toparlayacagim, et bozulucak diye bugün pişirmek zorunda kaldım, 3 saatte ancak pisti, onu beklerken açlıktan atirtirdigim yetmiyor gibi bir de 8i geçiyordu akşam yemeği saatim
Sabah: 6-7 kaşık kapuska, 1 mor erik, bir avuç kuruyemiş
Ara: sütlü Nescafe ve kefir
Akşam yemeği öncesi 3-4tk tahin pekmez, kızımın yemeği yarım sandvic (tb ekmek içine beyaz peynir ve kaşar)
Akşam: 3yk bulgur pilavı, 2yk yoğurt, 150gr civarı fırında kuzu eti
Sonra bir sade kahve içtim
Su bugün icemedimancak 1lt falandir
Spor da tam core exercise başladım, 10dk sonra kızımla eşim gelip sabote etti, 3300 de adimim var, çok az toplam puan 129
Tatlı ihtiyacın için hurma bulundur yanında. Suyuna kabuk tarçın atarsan oda fayda eder.Sabah:
1 h yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
Bir parca peynir
Öglen:
Taze fasulye 4 kasik
1 bardak ayran
1 dilim kekcanim acaip tatli istiyor kizlar dayanamiyorum.
Aksam: 5.30 da son öğün
Yarim tabak fasulye
1 kase salata
Kizlar ben İf'e gecmek istiyorum. 2 öğünle. 16-8 . Bi deneyecegim. Biraz midem guruldasin azicik ketozise gireyim istiyorum Baktim uyabiliyorum asıl takıma girerim kaptanlar. Şimdi takım ortalamasinı düşürmeyeyim.
Cevizi de atistirdim.
Su:
1 lt anca. Icemedim bugun.
Spor:
Saati de evde unutmusum tel ne saydiysa artıkın.
7233 adım
216 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
listede ne varsa o yapmaya çalışıyorum ama otlarım kalmamış bugün. hem sabah öğününde, hem öğlende biraz geçiştirme oldu. ama bazı günler daha yoğunken menü bazı günler azalıyor. listeye bağlı gidiyorum çoğunlukla. ama su 5200 ml oldu bu saate kadar.bu cuma uçacaksın sanki
gün içinde yediklerini yakmışsın
Ceydoş senin diyette menü azalmış yine. Akşama kadar hiç bir şey yememişsin yine.
Sporlar çok güzel durmuş orda. Bugün nette okudum haftada min 30 dk spor bile çok şey değiştirir diyordu. Haftada 2/3 gün karın/kol, 2/3 gün kalça bacak çalıştırmaya odaklı bir program yap kendine. Bende öyle yapacağım ramazan boyunca.
15 deki tarhana ve ekmek olmasaymış problemli bir menü değilmiş bence. Tarhana zaten karbonhidrat ekmekte öyle
bayıldım adımlarına keşke benim olsa
Kaptanım spor açısından yine süper bir gün olmuş. Ama şu sıvı beslenme korkutuyor benim gözümü.
Menü kötü değil özellikle yeni başladığın için. Akşam yemeğinde makarna gözüme çarptı sadece. Ama eskiye göre yediklerin azaldı muhtemelen kilo veriminde olur. Zamanla kilon azaldıkça gram gram gitmeye başlayacak o zaman akşam o makarnayı yememen gerekecek.
Benimde ikinci gün bitti. Sabah tartısını merak ediyordum ama sahur yemeği yedim.Sende durumlar nasıl?
Yarın akşamın menüsünü buldum seni okurken. Bayadır sulu köfte yapmamışım.
çok büyük bir sıkıntı yok bence. Ama o sandviçi yediysem bulgur pilavı yemezdim mesela
Tatlı ihtiyacın için hurma bulundur yanında. Suyuna kabuk tarçın atarsan oda fayda eder.
Benim diyet listemde 16/8 if usülüne göre hazırlandı. İş saatlerim yüzünden akşam saatlerim tutmuyor çoğu zaman.
2 ana 2 ara öğünüm var
ama ben yatmadan olan ara öğünü yapamıyorum tek ara öğün yetiyor bana
listede ne varsa o yapmaya çalışıyorum ama otlarım kalmamış bugün. hem sabah öğününde, hem öğlende biraz geçiştirme oldu. ama bazı günler daha yoğunken menü bazı günler azalıyor. listeye bağlı gidiyorum çoğunlukla. ama su 5200 ml oldu bu saate kadar.
Spordan muaf yazdım. Geçmiş olsun. Ramazan olunca farkı nedir diyetin ?sedulu cezami yapacaktim 20 jumping jack yaptim belim kirtladi galiba. feci tutuldu yururken bile zorlaniyorum su an.
Sanirim ben bu cuma izine ayrilacagimramazanda zor olacak gibi katilim saglamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?