Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 yk pilavdan bisey olmaz
2 cubuk kraker azcik gereksiz olmus :))
Soguk ise Havalar olabiliyor oyle. Su konusu yani
Kesinlikle çok gereksiz oldu. Ama masanın üstünde durunca aldım işte. Geri de hemen dolaba kaldırdım devamı gelmesin diye :)

Evet burda hava serin. Öyle olunca su içmek biraz zor oluyor.

Kalkın adımlayalım
Kelebek seni tutamıcaz artık sanırım 250 adım da bende var

Detokstan dolayı acıkmıştım sahur yapayım dedim, pişman oldum. Detokstan çıktım diyemi böyle oldu anlamadım. Midem çok kötü oldu hem şişkinlik hem bulantı.

Tam tahıllı ekmekten kaşarlı tost
3-4 zeytin
1/2 dilim peynir
1 yk menemen
3-4 dilim domates salatalık yedim.
çok yediğimi sanmıyorum ama midem patlayacak gibi. Şimdi uyu uyuyabilirsen sabah en geç yedi buçukta uyanmam lazım.

Tost ağır gelmiş olabilir.
Tutmayın beni

Cok guzel gorunuyor afiyet olsun.
Ben de yeniden tahin aldim, bu sefer tuzsuz yapacagim bakalim.
Tesekkur ederim
Tahinin tuzsuz olani almadiysan belki fazla geldi obur sefer tuzu
Sahur hazırlarken adımladım
Delisiniz
Tost agir oldu belki

bu cuma uçacaksın sanki
Arrietty_ sedulu H3RA_
24 bin adim 1440 puan
15 dk bolgesel video fitness tarzi bisiydi 90 puan
Toplam 1530 puan
gün içinde yediklerini yakmışsın
sporlarım 13000 adım 780 puan
30 dk leslie bosted 120 puan toplam 900 puan H3RA_ Arrietty_ sedulu

12 Nisan 36. Gün Hollywood Diyeti 14. Gün
13:30 = 35 gr
17:00 = 1 ısırık köftesi
20:30 = fırında somon + salata
Su = 3750
Ceydoş senin diyette menü azalmış yine. Akşama kadar hiç bir şey yememişsin yine.
Sporlar çok güzel durmuş orda. Bugün nette okudum haftada min 30 dk spor bile çok şey değiştirir diyordu. Haftada 2/3 gün karın/kol, 2/3 gün kalça bacak çalıştırmaya odaklı bir program yap kendine. Bende öyle yapacağım ramazan boyunca.
15 deki tarhana ve ekmek olmasaymış problemli bir menü değilmiş bence. Tarhana zaten karbonhidrat ekmekte öyle

Arrietty_ H3RA_

25bin adim 750p
30+60 dak yuruyus 90p

Toam 840 puan.

Eki Görüntüle 2823796
bayıldım adımlarına keşke benim olsa
Kaptanım spor açısından yine süper bir gün olmuş. Ama şu sıvı beslenme korkutuyor benim gözümü.

Menü kötü değil özellikle yeni başladığın için. Akşam yemeğinde makarna gözüme çarptı sadece. Ama eskiye göre yediklerin azaldı muhtemelen kilo veriminde olur. Zamanla kilon azaldıkça gram gram gitmeye başlayacak o zaman akşam o makarnayı yememen gerekecek.

Sabah
2 yumurta ile Omlet
Ceviz
Peynir 4 zeytin
Salatalik
Domates

Aksam
Tavuklu bulgur pilavi salata

13332 adim 399 puan

Benimde ikinci gün bitti. Sabah tartısını merak ediyordum ama sahur yemeği yedim. Sende durumlar nasıl?
Sabah
Tereyağında.2 yum.
Peynir zeytin
2 dilim tb ekmeği

Akşam
Yoğurtlu çorba 2 kase

Su
2 litre

Spor
Malesef yok

@Arriety_ sedulu H3RA_

Yarın akşamın menüsünü buldum seni okurken. Bayadır sulu köfte yapmamışım.
çok büyük bir sıkıntı yok bence. Ama o sandviçi yediysem bulgur pilavı yemezdim mesela
Tatlı ihtiyacın için hurma bulundur yanında. Suyuna kabuk tarçın atarsan oda fayda eder.

Benim diyet listemde 16/8 if usülüne göre hazırlandı. İş saatlerim yüzünden akşam saatlerim tutmuyor çoğu zaman.
2 ana 2 ara öğünüm var
ama ben yatmadan olan ara öğünü yapamıyorum tek ara öğün yetiyor bana

listede ne varsa o yapmaya çalışıyorum ama otlarım kalmamış bugün. hem sabah öğününde, hem öğlende biraz geçiştirme oldu. ama bazı günler daha yoğunken menü bazı günler azalıyor. listeye bağlı gidiyorum çoğunlukla. ama su 5200 ml oldu bu saate kadar.

CEYDOS okadar suyu nasil ictin

sedulu cezami yapacaktim 20 jumping jack yaptim belim kirtladi galiba. feci tutuldu yururken bile zorlaniyorum su an.
Sanirim ben bu cuma izine ayrilacagim ramazanda zor olacak gibi katilim saglamak
Spordan muaf yazdım. Geçmiş olsun. Ramazan olunca farkı nedir diyetin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…