Diyetisyen günüm bugün evde ki tartı güzeldi , bakalım onun tartısı ne diyecekBen de aynı şekilde. Simdi tartilmiyim diyorum. Gece 1de sahur yaptim. Öğleden sonra 13.00 14.00 gibi tartilicam.
Kızlar sahur yaptıktan en az 12 saat sonra tartılmalıymışız 10 yada 12 aklınızda bulunsun bende onu merak ediyorum cuma nası olcak kaptanımDiyetisyen günüm bugün evde ki tartı güzeldi , bakalım onun tartısı ne diyecek
O zaman bende kalkayımDur kız kalkıyom çamaşır bulaşık var onları halledersem 5000 olur
Ya sorma dogumgunumde esim gitmis gumus bileklik almis. Gideydi bi fitbit band alaydi ayni fiyata denk gelirdi. Hic anlamiyor tanimiyor beni bu adamsana yenisini alalim ya,
her seyle senkronize olsun,
bakH3RA_ inki tarti ile bile senkronize oluyormus, dimi neutral yanlis anlamadim,
cok begendim tartiyi da mi degistirsem diyorum
(minimalisttim ben ama yaaaaa)
yok canım yanlış anlaşmışsınsana yenisini alalim ya,
her seyle senkronize olsun,
bakH3RA_ inki tarti ile bile senkronize oluyormus, dimi neutral yanlis anlamadim,
cok begendim tartiyi da mi degistirsem diyorum
(minimalisttim ben ama yaaaaa)
İftarda mı tartılcakmışızKızlar sahur yaptıktan en az 12 saat sonra tartılmalıymışız 10 yada 12 aklınızda bulunsun bende onu merak ediyorum cuma nası olcak kaptanım
Benim randevu o kadar saat aralığına denk geliyor zaten.Kızlar sahur yaptıktan en az 12 saat sonra tartılmalıymışız 10 yada 12 aklınızda bulunsun bende onu merak ediyorum cuma nası olcak kaptanım
Yok mesela 3 te yedim ya sahuru öğlen den sonra 3 gibi filan tartılalım öyle denk getirelim yaniİftarda mı tartılcakmışız
İyi o zaman süpermişBenim randevu o kadar saat aralığına denk geliyor zaten.
Ben o saatte işteyimYok mesela 3 te yedim ya sahuru öğlen den sonra 3 gibi filan tartılalım öyle denk getirelim yani
O zaman sen işe gitmeden tartılcan sanırım mecbur canımBen o saatte işteyim
Süper. Gelince yazarsınDiyetisyen günüm bugün evde ki tartı güzeldi , bakalım onun tartısı ne diyecek
Tamam canım ben de bunu merak ediyordumKızlar sahur yaptıktan en az 12 saat sonra tartılmalıymışız 10 yada 12 aklınızda bulunsun bende onu merak ediyorum cuma nası olcak kaptanım
O zaman kilolu çıkarım ama.O zaman sen işe gitmeden tartılcan sanırım mecbur canım
Evet sahur dan çok geçmemiş olacak . bence sen eve gelince iftardan önce tartıl yaO zaman kilolu çıkarım ama.
Evet sahur dan çok geçmemiş olacak . bence sen eve gelince iftardan önce tartıl ya
Kizlar bugun dayanamadim tartildim ve 59.9 kiloyum iki yildir goremedigim 5 ile baslayan kilolari gordum inanamiyorummmmm
Bu arada dün regl oldum yani oruc degilim ondan sabah tartildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?