Yine essiz :)Ana yınemı eşsiz yarışıyozher koyun kendı bacağından yani. Ramazan bıtmeden hedefıme ulaşsam sonraya korumaya gecsem cokk sevıncem
Hedef kilosu demek canimKaptanim hk ne demek?
Cuma veya Cumartesi en gec Ögle 1 ödül hakkiniz var :)Madalya mi almışım neinsallah hep daha çok alirim
Kahvaltı
1.5 haslama yumurta
Peynir
1.dl ekmek
5 zeytin
Domates salatalık dereotu kuzu kulağı
Ara
1 eksi elma
Aksam
1 kucuk patates.1 dl peynir.ceyrek avakado 1 domates marul dereotu maydanoz cig badem li bol salata...
1 bardak ayran
Bugun minik bir kaçamak yapabilir miyim 1 dilim tatli yesem...
Eki Görüntüle 2838315
Aslında daha adimim olur da paylasayim☺
11864 adim 338 puan
Afiyet olsun
Ah bak begendim. Ama aksam ekmeksizde olurmus
Tamam canim evde yapmiyorum da aksi gibi komşu getirmiş Kıbrıs tatlısıaysunayy bir adet odul yapabilirsin bugun ya da yarin?
Tatlidan kullanmak istedigine emin misin, bilgece sec
Tamam tamam yemiyorumCuma veya Cumartesi en gec Ögle 1 ödül hakkiniz var :)
Kacamak yerine gecmiyor
Hafif olmus gün. Adimlar sahan
YiyebilirsinTamam tamam yemiyorumHevesim kursağımda.kaldi
Az yemeyınmı demiş dıyetısyen. Aslında bu ay bıraz daha ıyı yedım eskısı gıbı az yemıyorum. Sütlü kahvede kalkınca ıyı oldu. Az gtsın ama gtsın zeynebım yerımde saydıgım gunlerden ıyıdır.Yine essiz :)
Bu 1 aydir bana gore iyi gidiyorsun ceylanim. Adimlards guzel
Sadece az yiyorsun
noram in diyetisyen arkadasi da demis ve güzel aciklamisti
Ben bu salatadan dolu dolu 2 kase yedim
Sorma ıspanak ekmeksiz gıtmedı zalımCuma veya Cumartesi en gec Ögle 1 ödül hakkiniz var :)
Kacamak yerine gecmiyor
Hafif olmus gün. Adimlar sahane
Afiyet olsun
Ama bisey yememissin yine
Ah bak begendim. Ama aksam ekmeksizde olurmus
Gayet fark olmus ne guzel belın ıncecıkEki Görüntüle 2838324
Kızlar benimde before after yapasım geldi. Spora başlamadan tüm vücut çektirdiğim resimleri kızım silmiş.
Üstteki before resmini aralık ayında çekmiştim. Diğeri taze taze bugünden.
Bacaklara takık olduğum için sadece alt vücudumu çekmişimİncelmemim büyük kısmı üst bölgeden oldu. Bacaklardan 2/3 cm anca gitmiştir.
Bu resim burada dursun şu taşınma işlerini halleder halletmez 15 günlük bacak programına başlayacağım.
Kalca baya gitmisEki Görüntüle 2838324
Kızlar benimde before after yapasım geldi. Spora başlamadan tüm vücut çektirdiğim resimleri kızım silmiş.
Üstteki before resmini aralık ayında çekmiştim. Diğeri taze taze bugünden.
Bacaklara takık olduğum için sadece alt vücudumu çekmişimİncelmemim büyük kısmı üst bölgeden oldu. Bacaklardan 2/3 cm anca gitmiştir.
Bu resim burada dursun şu taşınma işlerini halleder halletmez 15 günlük bacak programına başlayacağım.
Bak bir video gördüm dunBugun dısarı cıkmadım hıc yurumedım adım sayım az ama yarın ınsallah arttırıcam yıne
Afiyet olsun AblaBugünkü akşam yemeğim
Oo tamam 10 dk sonra acıp yapıyorumBak bir video gördüm dun
30dklik
Hadi yapalim beraber 1 saate?
1 orta boy lahana 2 gün yettiAfiyet olsun Abla
Yogurtlu kirmizi lahanaya bayilirim. Yarin Bende yapayim
Az yemeyin demis :))Az yemeyınmı demiş dıyetısyen. Aslında bu ay bıraz daha ıyı yedım eskısı gıbı az yemıyorum. Sütlü kahvede kalkınca ıyı oldu. Az gtsın ama gtsın zeynebım yerımde saydıgım gunlerden ıyıdır.
Sorma ıspanak ekmeksiz gıtmedı zalım
Oyy sagol canım. Artık ıdeal kılomdayım evet bıraz sıkılassam tam olcak sorunum oAz yemeyin demis :))
Özge kaptan da derdi. Onun meslegi takim icin cok iyiydi bilgi yonunden
Sporu cok yapip az yiyoruz.
Evet duzelttin. Biraz daha fazla yiyorsun. Az az olsun. Zaten kilon az. Fistik gibisin
Ben yogurt ve eksi krema ekleyim1 orta boy lahana 2 gün yetti
Içerisine yoğut + mayonez +sarımsak koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?