Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evde açmaya cesaret edemem sanırım ama sonuç güzel olmuş :)

Kaptanlarım bu hafta eş olacak mı? Olacaksa ben katılmasam şu hastalığımı atlatana kadar. Menü ve yapabildiğim kadar spor yapıp yazayım sedulu H3RA_ @Arrietty
Olmayacak canim
Tekrar gecmis olsun
Test isini ne yaptin?
Ozaman sedulu eklemesin listeleri seni bu hafta
Ben adim paylastikca yazarim. Onemli Olan saglik

Kendi kendine baya açmışsın. Ben çok beğendim rengi. Güle güle kullan.
Bende küllü kumral ve arada sarılar istiyorum bakalım. Pandemi bitmeden yapmıyor kuaförüm. Kapanmalarda sen boyayamazsın açtığımıza değsin dedi.

Bu listeyi gördüm ama nasıl hesaplanacağını anlayamadım
7000 adım ve 2 mil leslie nasıl hesaplancak

Saol canim
Burda ki cogu kuafor olmaz senin saca dedi
Sonra bir kuafor buldum sonunda ama mayis in ikinci haftasina kadar doluydu. Dayanamadim
Hem ihtiyacim varmis. Iyi geldi ya
Sevdim Bende suan ki rengini. Oglum da memnun
1 aydir her sabah Anne sacini siyaha boya, turuncu cok cirkin diyip durdu. Dunde begenmis bu iyi diyor

Kizlar 4. Olduk. Yuzdemiz guzeldi aslinda.
Ama diger 3 takimin ki de baya yuksek

Tahinli pekmezli yulaf lapasını nasıl yapıosun

Evet ben yazacaktım. Sklasman lazim spor ile.
Ay sac fotosu atacagim. Ama hala fotograf fobimi atlatamadim. Hic sevmiyorum fotograf isini

Kızımda öyle diyor ama mezura inatla 2/3 cm diyor

Bende ince bacakların hastasıyım. Aslında belim 70/71 cm civarında çok ince değil ama kalçarın büyüklüğünden ince duruyor
Benım belım 76 cm yaa sen ne dıyosun
Bacım sacın harıka olmuştaa. Sen baya ıncecık oldun ya daha ne kadar zayflıycaksın cıtı pıtı kız olmuşsun

Olmayacak canim
Tekrar gecmis olsun
Test isini ne yaptin?
Ozaman sedulu eklemesin listeleri seni bu hafta
Ben adim paylastikca yazarim. Onemli Olan saglik
Teşekkür ediyorum. Test yaptırmadım kaptanım. Tat kaybı ateş vs olmayınca. Az koku alıyorum bir de boğaz ağrısı var. Evden de çıkmıyorum zaten. Bu hafta biraz vitamin tarzı besleneyim diyorum.

1 er tk tahin pekmez 3 kaşık yulaf ezmesi yarim bardak süt yarım bardak su karıştırıp pişiriyorum Canım çok güzel ve doyurucu oluyo
Bi ara deniyeyim güzel görünüyoer sevdim. sabah kahvaltısını fazla kaçıdığımda filan akşam öğünü yerine. Sahura bidaha yulaf tüketmem herhal.

Bi ara deniyeyim güzel görünüyoer sevdim. sabah kahvaltısını fazla kaçıdığımda filan akşam öğünü yerine. Sahura bidaha yulaf tüketmem herhal.
Aslında bende sahurda yemem diyordum da baya tok tutuyor sevdim ben

Arrietty_ sen menulerını yazmıyordun ama yazdana bence ya bıze ornek olur kaptan. Yada sadece bana yaz ahhaha
Yazayim ama Alys az buluyor
sedulu takip yapmazsa paylasirim
Ama öyle ahim sahim bisey bekleme bugun ki salata cok guzeldi ama. Tavsiye ederim. Cok guzel sisirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…