Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü menüm;
sabah
1 haşlanmış yumurta
lahana turşusu
zeytin
pekmez kansızlığım için

ara öğün
portakal

ilkindi
tereyağlı pekmez
2 dilim ekmek
2 tabak tarhana corbasi

canim kansizliga pekmez denir ama cok da iyi bir secenek olmadigini soyluyor Karatay hocam,

aksam ogunu yerine ekmegi sabah ogunune koyarsan daha faydasini gorursun.
Sebze oranini artirmalisin, bildigim yesil yaprakli sebzelerde bolca demir var.

Ama ama o pilav fazla değil mi guzum
5 yk ya da 2 tahta kaşık idi
ne sahurda ne de iftarda ekmek yemiyorum normalde pirinç yemiyorum 2 gündür bana pilav yaptırıp ama evde olmayan oğlan yüzünden pilav yedim
Çöpe atılmasına gönlüm razı olmaz

Önceki yıllara göre Ramazan ayı beslenmem ve kilo kontrolü açısından oldukça verimli geçiyor benim için amacım ramazan ayından 3 5 kilo almadan çıkmak

Afiyet olsun
15 fındık fazla kaçmış biraz birde 7 bardak bitki çayı fazla değil mi? Akşam menün hafif olmuş ama afiyet olsun
Simit hariç güzel Afiyet olsun

Harika,afiyet olsun
Selam kizlar
bugun sanki biraz daha iyi menum
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00:
Hardal corbasi
12.00:
Rokka ve yumurtali salata
15.00:
2 kuru incir
18.00:
Ezogelin corbasi

su 1,5 litre
Arrietty_ sedulu @neutral
Afiyet olsun ne diyeti yapiyorsun, kilo vermen istedigin gibi gidiyor mu bilmiyorum ama sadece kaşar yerine belki normal peynire gecebilirsin.
bir de kraker dedigin nedir ne kadardir, guzel bir sey mi her gun goruyorum kahvaltinda
Eki Görüntüle 2841482

21000 adim 630 puan
200 ip atlama 66 puan
3 mil leslie 180 puan
Toplam 876 puan

Arrietty_ sedulu @neutral
Vuvuhuhuhuhuhu attigim 3000 adimdan utandim
Egzersizin cok guzel sen de yurtdisinda mi yasiyorsun,
En son bildigim arrietty yasiyordu.
Afiyet olsun guzel menu, Turk kahven asiri afiyet olsun iftardan sonra ne guzeldir- Turk kahvesi icmek cok muhim,ayri bir deger benim icin haha fazla anlam yukluyorum kahveye yanindaki atistirmaliga ve sohbetine.
Gecen hafta annem yapmisti guvecte o yemegi harikaydi offf.

Afiyet olsun, sahur niye oyle ben duramazdim
Afiyet olsun
Lapana degisiklik yapmak istersen; sut,yogurt,tarcin,findik,ceviz,meyve(elma,cilek vs) yulaf nadiren chia oneririm
Afiyet olsun guzel olmus.
Bir kac gundur aklimdan kuru simit geciyor da hadi diyorum cuma arti cikarim simdi falan

Ay elmalı tarçınlı da cok seviyorum da gece yanliz olduğum günlerde bise yapmaya üşeniyorum hemencecik yapıyorum bunu hazır oluyo

bugünkü menüm;
sabah
1 haşlanmış yumurta
lahana turşusu
zeytin
pekmez kansızlığım için

ara öğün
portakal

ilkindi
tereyağlı pekmez
2 dilim ekmek
2 tabak tarhana corbasi
Menüleri diğer gruba yazıyoruz
Ekmek ne ekmeği tüketiyorsun.Menün yetersiz geldi bana sebze salatayla renklendirebilirsin en güzel kansızlık ilacı.Pekmez olarakta keçiboynuzu özü kullanıyorum ben.Üzüm pekmezini önermediler pek.

Sahur yapınca midem bulanıyor uyuyamıyorum aynı performansı iftarda da bekliyorum ama olmuyor

aysunayy takima yeni gelmene rağmen spor ve menü konusunda çok iyi gidiyorsun. Özellikle spor konusunda pek isteklisin hırslısın. Böyle giderse çabuk mezun olursun.
Zamanım kisa kaptanim tup bebek beni cok şişirdi daha cok ta stresi...kilo bir eksi tedavide onu ortadan kaldırmak istiyorum yazin gene gidecegiz merkeze insallah Ama mezun olsam da burayı bırakmak istemem
Zaten tedavide gene kilo alıyorum kontrollü giderim sizinle beni firenlersiniz
Al ver al ver ben mezun olamam zaten

Senden bunlari duymak cok guzel

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugün çok kötüyüm sabahtan beri yatıyorum bir bas ağrısı ki sormayın zonkluyo resmen ilaç da içemiyorum . Ins aksam iftara düzelirim yoksa nasi yemek yapacaksam bilmem
Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun

15 fındık fazla kaçmış biraz birde 7 bardak bitki çayı fazla değil mi? Akşam menün hafif olmuş ama afiyet olsun

Simit hariç güzel Afiyet olsun
Simitin nesi var kız? Koskoca gün aldığım tek karbonhidrat. Zaten deli gibi spor yapıyore. Hepi topu 2 dilim ekmeğe eşit.

Öyledir evet ama 2yk sınır pirinç pilavında seni artı çıkartır diye düşünüyorum.
Amacın sadece olan kilonu korumaksa ona göre yorum yazarım afiyet olsun

Yaa tüp bebek mi yaptrcaksın
Umarım vaktiyle tutar sağlıkla alırsın kucağına

Geçmiş olsun canım.

Simitin nesi var kız? Koskoca gün aldığım tek karbonhidrat. Zaten deli gibi spor yapıyore. Hepi topu 2 dilim ekmeğe eşit.
Yanmış susam mideden 3 gün gitmiyormuş dediler ağzıma sürmez oldumcanım midem ben seni yorarmıyım hiç dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…