Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa tüp bebek mi yaptrcaksın
Umarım vaktiyle tutar sağlıkla alırsın kucağına
Ah canim 2.tup bebekten olan bir kızım var..7 yasinda..Bir cocuk daha istiyoruz kardes olsun istiyoruz ama bir turlu nasip olmadı.. insallah bu kez olur. 6. Tedavi olacak

Bu nisan ayında transferim oldu ancak kimyasal gebelik yasadim...oyle iste ilk değil tedavi cok oldu..Yaşım ilerledi içimdeki sesi susturamyorum ille de cocuk diyor Doktor artik olmaz diyene kadar devam

Öyledir evet ama 2yk sınır pirinç pilavında seni artı çıkartır diye düşünüyorum.
Amacın sadece olan kilonu korumaksa ona göre yorum yazarım afiyet olsun
Normal zamanda da acımasızca diyet yapmıyorum canım
Ramazanda zaten diyet yapmam ara öğün yok birşey yok en azından ihtimali bile yok
gündüzün caaaaanııiimm orucu diyet yapıyorum diye elimi ayağımı titretip heba edemem sonra 61 gün aralıksız cezasını tutabilecek güç bende yok

Sabır ve güç versin rabbim bu işler öncelikle sabır istiyor.Çocuğuna kardeş olsun tabii istenir iç sesin doğru söylüyor umarım sesin duyulur hayırlısıyla
Yaşın kaç oldu ki daha geçnsindir sen dur hele

Yanmış susam mideden 3 gün gitmiyormuş dediler ağzıma sürmez oldumcanım midem ben seni yorarmıyım hiç dedim

Nedenmis, yandigi icin mi?
Oyle bir seyler vardi haberlerde bir ara da tam animsayamadim, yanmis simitleri almayin diyordu sanirim. En guzelo de odur halbuki

39 yaşımdayım canim bana göre çok gencim ama doktor ileri yas dedi bana

Super, biz ne zamandir yapmiyoruz bak bir ara yapmak lazim.

Varyemez kos gel, tam bugday unuyla nasil yapcaz simit, bir arkadasa lazimmis da
Normal simit yapımı gibi yapacak sadece beyaz un kullanmayacak

Un(tam buğday) su tuz maya
Malzemeyi yoğur en az 2 katına çıkana kadar mayalamaya bırak
Simit şeklini ver pekmezli suya bandır ister susamlı ister susamsız yap pişir

Aldigi kadar un diyorsun.

Ben bu aldigi kadar un diyen tarifler yuzunden neler neler cope attim haberin var mi, aldikca aliyor, nasil bir seyse

Nedenmis, yandigi icin mi?
Oyle bir seyler vardi haberlerde bir ara da tam animsayamadim, yanmis simitleri almayin diyordu sanirim. En guzelo de odur halbuki
Evet yanık susam çok tehlikeliymiş kaynım aşçı bu işin inciğini cinciğini bilir çocukların elinde görse kızar bana mesela ,midelerini mahvediyorsun diye oysaki ben susturucu olarak veriyordum dışarda

Evet yanık susam çok tehlikeliymiş kaynım aşçı bu işin inciğini cinciğini bilir çocukların elinde görse kızar bana mesela ,midelerini mahvediyorsun diye oysaki ben susturucu olarak veriyordum dışarda
Susturacak başka bir alternatif düşünebilirsin
Kendi yaptığın bir poğaça ya da sevdikleri bir meyve olabilir

Aldigi kadar un diyorsun.

Ben bu aldigi kadar un diyen tarifler yuzunden neler neler cope attim haberin var mi, aldikca aliyor, nasil bir seyse
Şöyle yapabilirsin 1 ya da 2 su bardağı su
1 yk maya
1 tk tuz
1 yk toz şeker
Aldığı kadar un sanırım 4 ya da 5 bardak edecektir kontrollü ekle
Ele yapışmayacak kıvamda olmalı

Tüp bebekte yaş sınırı kaçmış peki
Aslında 40 yas üstü riskli görülüyormus yumurta kalitesi düşüyormuş falan..ama artık 45-47 yasa kadar yapiliyor.. Yeter ki yumurta bitmesin amh degerim azaldi 2 3 tane ancak oluyor..

Kaliteli olması yeterli gerçi...akdeniz usulü beslenmek spor yapmak kilo vermek vs iyi geliyormuş..

Susturacak başka bir alternatif düşünebilirsin
Kendi yaptığın bir poğaça ya da sevdikleri bir meyve olabilir
Karantina sürecinde büyüttüm ki çocuğu
simit görünce isterdi hep artık sokağa çıksak anne bu ne diye sorarsa şaşırmam

Yaa inşallah Allah istegini verir canım benim yaa bunun en önemli silahı stres olmamak rahat ol lutfen

Oyy Allah sana hayirli saglikli bir evlat versin. Hep duamda olacaksin
@asena87 evet hollandadayim simdilik.
Anaaaa neresinde? Bende hollanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…