Ah canim 2.tup bebekten olan bir kızım var..7 yasinda..Bir cocuk daha istiyoruz kardes olsun istiyoruz ama bir turlu nasip olmadı.. insallah bu kez olur.
Olmaz mı tabiki vardır farkSimiti ben yaptım ya. Bilmiyorum inşallah fark vardır. Ev yapımı kendisi.
Normal zamanda da acımasızca diyet yapmıyorum canımÖyledir evet ama 2yk sınır pirinç pilavında seni artı çıkartır diye düşünüyorum.
Amacın sadece olan kilonu korumaksa ona göre yorum yazarım afiyet olsun
Simiti ben yaptım ya. Bilmiyorum inşallah fark vardır. Ev yapımı kendisi.
Sabır ve güç versin rabbim bu işler öncelikle sabır istiyor.Çocuğuna kardeş olsun tabii istenir iç sesin doğru söylüyor umarım sesin duyulur hayırlısıylaAh canim 2.tup bebekten olan bir kızım var..7 yasinda..Bir cocuk daha istiyoruz kardes olsun istiyoruz ama bir turlu nasip olmadı.. insallah bu kez olur.6. Tedavi olacak
Bu nisan ayında transferim oldu ancak kimyasal gebelik yasadim...oyle iste ilk değil tedavi cok oldu..Yaşım ilerledi içimdeki sesi susturamyorum ille de cocuk diyor Doktor artik olmaz diyene kadar devam
Yanmış susam mideden 3 gün gitmiyormuş dediler ağzıma sürmez oldumcanım midem ben seni yorarmıyım hiç dedim
39 yaşımdayım canim bana göre çok gencim ama doktor ileri yas dedi banaSabır ve güç versin rabbim bu işler öncelikle sabır istiyor.Çocuğuna kardeş olsun tabii istenir iç sesin doğru söylüyor umarım sesin duyulur hayırlısıyla
Yaşın kaç oldu ki daha geçnsindir sen dur hele
Normal simit yapımı gibi yapacak sadece beyaz un kullanmayacakSuper, biz ne zamandir yapmiyoruz bak bir ara yapmak lazim.
Varyemez kos gel, tam bugday unuyla nasil yapcaz simit, bir arkadasa lazimmis da
Ayyyy ne cok severim biliyor musunNedenmis, yandigi icin mi?
Oyle bir seyler vardi haberlerde bir ara da tam animsayamadim, yanmis simitleri almayin diyordu sanirim. En guzelo de odur halbuki
Normal simit yapımı gibi yapacak sadece beyaz un kullanmayacak
Un(tam buğday) su tuz maya
Malzemeyi yoğur en az 2 katına çıkana kadar mayalamaya bırak
Simit şeklini ver pekmezli suya bandır ister susamlı ister susamsız yap pişir
Ayyyy ne cok severim biliyor musunÇıtır çıtır
Evet yanık susam çok tehlikeliymiş kaynım aşçı bu işin inciğini cinciğini bilir çocukların elinde görse kızar bana mesela ,midelerini mahvediyorsun diye oysaki ben susturucu olarak veriyordum dışardaNedenmis, yandigi icin mi?
Oyle bir seyler vardi haberlerde bir ara da tam animsayamadim, yanmis simitleri almayin diyordu sanirim. En guzelo de odur halbuki
Tüp bebekte yaş sınırı kaçmış peki39 yaşımdayım canim bana göre çok gencim ama doktor ileri yas dedi bana
Susturacak başka bir alternatif düşünebilirsinEvet yanık susam çok tehlikeliymiş kaynım aşçı bu işin inciğini cinciğini bilir çocukların elinde görse kızar bana mesela ,midelerini mahvediyorsun diye oysaki ben susturucu olarak veriyordum dışarda
Şöyle yapabilirsin 1 ya da 2 su bardağı suAldigi kadar un diyorsun.
Ben bu aldigi kadar un diyen tarifler yuzunden neler neler cope attim haberin var mi, aldikca aliyor, nasil bir seyse
Aslında 40 yas üstü riskli görülüyormus yumurta kalitesi düşüyormuş falan..ama artık 45-47 yasa kadar yapiliyor.. Yeter ki yumurta bitmesinTüp bebekte yaş sınırı kaçmış peki
Karantina sürecinde büyüttüm ki çocuğuSusturacak başka bir alternatif düşünebilirsin
Kendi yaptığın bir poğaça ya da sevdikleri bir meyve olabilir
Yaa inşallah Allah istegini verir canım benim yaa bunun en önemli silahı stres olmamak rahat ol lutfenAh canim 2.tup bebekten olan bir kızım var..7 yasinda..Bir cocuk daha istiyoruz kardes olsun istiyoruz ama bir turlu nasip olmadı.. insallah bu kez olur.6. Tedavi olacak
Bu nisan ayında transferim oldu ancak kimyasal gebelik yasadim...oyle iste ilk değil tedavi cok oldu..Yaşım ilerledi içimdeki sesi susturamyorum ille de cocuk diyor Doktor artik olmaz diyene kadar devam
Oyy Allah sana hayirli saglikli bir evlat versin. Hep duamda olacaksinZamanım kisa kaptanim tup bebek beni cok şişirdi daha cok ta stresi...kilo bir eksi tedavide onu ortadan kaldırmak istiyorumyazin gene gidecegiz merkeze insallah Ama mezun olsam da burayı bırakmak istemem
Zaten tedavide gene kilo alıyorum kontrollü giderim sizinle beni firenlersiniz
Al ver al ver ben mezun olamam zaten
Senden bunlari duymak cok guzel
Anaaaa neresinde? Bende hollanda@asena87 evet hollandadayim simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?