Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun oruçluyken en korktuğum şey baş ağrısı. Karanlık ortamda uyumaya çalış, dün suyu azmı içtin ki.
Cok sagol canım evet biraz uyudum oğlum uyuyunca bide dus aldım biraz hafifledi ama ilaç içmeden geçmeyecek sanırım suyu da hep 3 e tamamlıyorum bilmiyorum neden tuttu

gecmis olsun, kiz bi iyilesemedin, cok mu yoruyorsun kendini acaba?
Ay sorma kiz bi iyi olamadım benim bas ağrım da çok kötü oluyo yaa tüm günüm mahvolur resmen. Yorma değilde kafa yorgunluğu mu var acaba

Dışarı çıktım bir tanıdığı görmem gerekiyordu, görmeye gittim
Sonra manava markete gittim bahaneyle yürüyüş yaptım

Arrietty_ Bim'de jelibonları görünce sen aklıma geldin fotoğrafını çektim gören ne yapıyor bu bayan diyordur sanırım

Eklentiler

• 20210504_162349.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 20210504_162337.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 25
Kaptanlarım bir sorum var benim, şimdi ben hedef kiloma ulaştım ya, benim her gün düzenli olarak menü paylaşmama gerek var mı? Çünkü ben haftanın 1-2 günü birazcık rahat takılabilirim diye düşünüyorum. Ama tabii ki diğer günler yediklerime dikkat etmeye devam. Hedefe ulaşanların durumu ne olur burada sedulu Arrietty_ ??

İstersen free listede takilabilirsin spordan menüden muaf olmak istiyorsan yapayım arada yediklerini paylaş. Arrietty_ kaptanim esas liste dışında hedef kilosuna ulaşanlar mezunlar topigine giremiyor mu ?

Eklentiler

• IMG_20210503_234055.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 21
Selam canim
Dogru dusunuyorsun. Mezunsun hedefine ulastin
Free sekilde takila bilirdin
Menu, spor, adim bildirimi gibi beklentim yok freelerden.
Kendinleri es yarisina, adim yarisina dahil olmak isterse oyle beklentim olur.
Ipin ucu kacmasin diye cuma tartilmaya devam ediyorsan bildire bilirsin.
Mezunlar topicinde de yazabilirsin. Sana kalmis o secenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…