- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Cok teşekkür ederim canım annen nasıl oldu hastanede mi halaCok geçmiş olsun canim insqllah bian once gecer
Cok sagol canım evet biraz uyudum oğlum uyuyunca bide dus aldım biraz hafifledi ama ilaç içmeden geçmeyecek sanırım suyu da hep 3 e tamamlıyorum bilmiyorum neden tuttuGeçmiş olsun oruçluyken en korktuğum şey baş ağrısı. Karanlık ortamda uyumaya çalış, dün suyu azmı içtin ki.
Teşekkür ederim canım sabahtan beri yattım uyudum aslında da bi tuttumu ilaç içmeden geçmiyor
Ay sorma kiz bi iyi olamadım benim bas ağrım da çok kötü oluyo yaa tüm günüm mahvolur resmen. Yorma değilde kafa yorgunluğu mu var acabagecmis olsun, kiz bi iyilesemedin, cok mu yoruyorsun kendini acaba?
Ay sorma kiz bi iyi olamadım benim bas ağrım da çok kötü oluyo yaa tüm günüm mahvolur resmen. Yorma değilde kafa yorgunluğu mu var acaba
Sagol abla
Cok teşekkür ederim canımArrietty_ kaptanım senin de kızının da doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı yıllar görmeniz dileğiyle ❤
E English_teacherrr canım çok geçmiş olsun, acil şifalar
Biraz hafifledi sanki canım çok sagol iftarı yapınca daha iyi olurumE English_teacherrr gecmis olsun yavrum nasıl oldun geçti mi agri ?
İstersen free listede takilabilirsin spordan menüden muaf olmak istiyorsan yapayım arada yediklerini paylaş.Kaptanlarım bir sorum var benim, şimdi ben hedef kiloma ulaştım ya, benim her gün düzenli olarak menü paylaşmama gerek var mı? Çünkü ben haftanın 1-2 günü birazcık rahat takılabilirim diye düşünüyorum. Ama tabii ki diğer günler yediklerime dikkat etmeye devam. Hedefe ulaşanların durumu ne olur buradasedulu Arrietty_ ??
İki öğünde de mercimek çorbası var ve nohut yemeği. Yanında yeşillik yok mu ya da yoğurt ? Sağlıksız bu şekilde. Bir de adımlarını ayrıca puanlamalısın. Ben birkaç gündür topluyorum ama unutma. 57 dk lık yürüyüş ayrı adımlar için ayrı. Bir kaç kişinin spor hesabından bakabilirsin nasıl olduğuna
Dondurma seni tırmalamasın diye iyi spor yapmışsın
Sen oraya aktar yine menünü ben ekledim ama adım puanların yanmasın. Gözükmüyor çünkü menü sayfamızda
Nayirrr nolamazzzzSesiniz çıkmıyor kizlar spor yürüyüş yapıyorsunuz heralde..bugun rekor ben de vermem
Nayirrr nolamazzzz
Selam canimKaptanlarım bir sorum var benim, şimdi ben hedef kiloma ulaştım ya, benim her gün düzenli olarak menü paylaşmama gerek var mı? Çünkü ben haftanın 1-2 günü birazcık rahat takılabilirim diye düşünüyorum. Ama tabii ki diğer günler yediklerime dikkat etmeye devam. Hedefe ulaşanların durumu ne olur buradasedulu Arrietty_ ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?