Mühim değil canım sen geldiğinde ben taşınma telaşına girmiştim. Az uğrayabildim o yüzden. Aslında çenem düşüktür daha sık göreceksin beniHoşgeldiniz sağlıkla verirsiniz umarım kilolarınız
Aa ben seni etiketlemedim hiç kaptan yardımcısımıydın sorry
Alemsinkesin yine kendi rekorunu kırdın
Ama ama o pilav fazla değil mi guzum
Aynen canım relaxım artık. Alt kata el atıp dekorasyon süsleme işlerine girişicem.Nice hayırlı yaşları olsun inşallah.
Çoğu işi bitirmissin ya bundan sonrasını yavaş yavaş yaparsın. Kendini artık fazla yorma dinlene dinlene yaparsın.
BennnnnnBen bu akşam sahurda pitttza yiyeceğim. Tabana karar veremedim; yulaf mı yapsam unsuz mücver gibi mi yapsam?
Bu arada yarın Zumba günü ve meydan okuyorum. Sporda yarışacak biri var mıdır?2000+ puan için yarışacağız.
Tabii ki önemli olan yarışmak. Maksat muhabbet, motivasyon.BennnnnnHadi varım tamam..gene boyumun ölçüsünü alirim ben ama
Olsun onemli olan yarismak
Tamam yarisalimTabii ki önemli olan yarışmak. Maksat muhabbet, motivasyon.Tamam o zaman yarın yarışıyoruz.
Tek zumba değil ama komple spor puanı için yarışacağız.Tamam yarisalimben de fena sayilmam hani valla sayende zumba yapacagim ilk kez
Teşekkür ederim canım, ben de kahveye aşığımAfiyet olsun guzel menu, Turk kahven asiri afiyet olsuniftardan sonra ne guzeldir- Turk kahvesi icmek cok muhim,ayri bir deger benim icin haha fazla anlam yukluyorum kahveye yanindaki atistirmaliga ve sohbetine.
Gecen hafta annem yapmisti guvecte o yemegi harikaydi offf.
Senim adıma cpk sevindim daim olsun inşallahSelam güzel hatunlar...
Diyetisyene gittim bugün. 60.5 kg olmuşum. Evdeki tartıya göre daha az çıkıyorum diyetisyenin tartısında. Son kontrole göre 1 kg vermişim sadece ama 1.5 kg yağ gitmiş vücudumdan. Kas yapmışsın o yüzden tartıya sadece 1 kg olarak yansımış dedi. Cumaları artı çıkmama rağmen incelmem olduğunu hissetmiştim bende. Demek ki en çok yağ yakan spor ev taşımakmış
Spor puanlarına en üst seviye rakamla eklermisinArrietty_ cim.
Seneler sonra 5 onlukları göreceğim inşallah. Hedefimi tutturursam en son 10-15 önce olduğum kilolara döneceğim
Kızımın dolabındaki üst beden kıyafetlere sarmaya başladım. Bir kaç aya pantolon ve elbiselerine de ortak olurum inşallah
Öyle işte acayip motive ve mutluyum
Login • Instagram
Alys sende baldırlardan muzdariptin benim gibi. Her gün bacak hareketleri dışında bunları yapmayı planlıyorum. 1 ay birlikte yapalım sende istersen. Bakalım inceltebilecek miyiz.
TabikiTek zumba değil ama komple spor puanı için yarışacağız.
20*3 diyor o şekilde başlayacağım. Spora çok ara verdim inşallah hamlamamışımdır. Tüm bacak için güzel bir seri bulursam onada başlamak istiyorum. Yada bol çeşitli sguat yaparım. Ön arka iç bacak olarak.Kac tekrar yaparsin?
Valla olur yapalim her gun bakalim.
20*3 diyor o şekilde başlayacağım. Spora çok ara verdim inşallah hamlamamışımdır. Tüm bacak için güzel bir seri bulursam onada başlamak istiyorum. Yada bol çeşitli sguat yaparım. Ön arka iç bacak olarak.
Olabilir mümkündürBen tosbiğin hiçbir yanı ağrımıyor sadece yürüyüş yapıyorum o yüzden olabilir mi acaba?
Selam canım, kolaylıklar diliyorum...Selam kizlar,
Haftam çok yoğun başladı, bakalım nasıl bitecek. Spora vakit ayiramayacgim için ise yuruyerek gidip gelmeyi planlamistim ama 2 gündür yağmurlu hava
Bugünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 havuç, 1 biber
Ara sütlü kahve
Öğlen bir dilim fırında balık ve brokoli
Ara sütlü kahve
Akşam bir tabak mantar çorbası, bir tabak barbunya, bol salata
Su yine icemedigim bir gün oldu
Spor da yok, ve çok yorgunum şuan birşeyler yapmak için
4340 adım, 130 puan
aedenli Arrietty_ H3RA_ sedulu
Tamam canım bende yarın ölçer öyle başlarım. Güzel bacak videoları bulursan at bana. Birlikte yapalım yine. Artık bölgesele ağırlık vermemiz lazım diye düşünüyorum.Ben bu ay olculmedim daha, cumayi bekleyeyim, persembe yine 40 saatlik oructan sonra olculeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?