Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldiniz sağlıkla verirsiniz umarım kilolarınız

Aa ben seni etiketlemedim hiç kaptan yardımcısımıydın sorry

Alemsin kesin yine kendi rekorunu kırdın

Ama ama o pilav fazla değil mi guzum
Mühim değil canım sen geldiğinde ben taşınma telaşına girmiştim. Az uğrayabildim o yüzden. Aslında çenem düşüktür daha sık göreceksin beni

Nice hayırlı yaşları olsun inşallah.

Çoğu işi bitirmissin ya bundan sonrasını yavaş yavaş yaparsın. Kendini artık fazla yorma dinlene dinlene yaparsın.
Aynen canım relaxım artık. Alt kata el atıp dekorasyon süsleme işlerine girişicem.

Bennnnnn Hadi varım tamam..gene boyumun ölçüsünü alirim ben ama

Olsun onemli olan yarismak

Selam güzel hatunlar...
Diyetisyene gittim bugün. 60.5 kg olmuşum. Evdeki tartıya göre daha az çıkıyorum diyetisyenin tartısında. Son kontrole göre 1 kg vermişim sadece ama 1.5 kg yağ gitmiş vücudumdan. Kas yapmışsın o yüzden tartıya sadece 1 kg olarak yansımış dedi. Cumaları artı çıkmama rağmen incelmem olduğunu hissetmiştim bende. Demek ki en çok yağ yakan spor ev taşımakmış
Spor puanlarına en üst seviye rakamla eklermisin Arrietty_ cim.
Seneler sonra 5 onlukları göreceğim inşallah. Hedefimi tutturursam en son 10-15 önce olduğum kilolara döneceğim
Kızımın dolabındaki üst beden kıyafetlere sarmaya başladım. Bir kaç aya pantolon ve elbiselerine de ortak olurum inşallah
Öyle işte acayip motive ve mutluyum

Teşekkür ederim canım, ben de kahveye aşığım günde iki duble içerim ama Ramazan’da biraz ara vermek zorunda kaldım malum uykusuzluk anneler her şeyi mi güzel yapar yaaaa Sana da afiyet olsun
Senim adıma cpk sevindim daim olsun inşallah fit anne olmak güzel bi duygudur herhalde bizim bi arkadaş vardı bi zayıfladı, kızının hırkalarını kotlarını falan giymeye başladı taş oldu resmen maşallah darısı sana olsun

Kac tekrar yaparsin?
Valla olur yapalim her gun bakalim.
20*3 diyor o şekilde başlayacağım. Spora çok ara verdim inşallah hamlamamışımdır. Tüm bacak için güzel bir seri bulursam onada başlamak istiyorum. Yada bol çeşitli sguat yaparım. Ön arka iç bacak olarak.

Ben bu ay olculmedim daha, cumayi bekleyeyim, persembe yine 40 saatlik oructan sonra olculeyim

Selam canım, kolaylıklar diliyorum...
menün harika olmuş afiyet olsun
Hava acar da yarın yürüyebilirsin inşallah

Ben bu ay olculmedim daha, cumayi bekleyeyim, persembe yine 40 saatlik oructan sonra olculeyim
Tamam canım bende yarın ölçer öyle başlarım. Güzel bacak videoları bulursan at bana. Birlikte yapalım yine. Artık bölgesele ağırlık vermemiz lazım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…