Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm;
Sahur:
1 yumurta (biraz lor ilave ettim)
1 wasa
1 dilim peynir
2 zeytin

Iftar:
3 kaşık nohut yemeği
2 köfte
1 bardakayran
Salata

Su; 2.5 litre
Spor: 7488 adım 224 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral

Guzel olmus emel, senin menunu okuyunca canim lor cekti, hemen gidip aldim

Ben loru tuzlayip maydanozlayip direk bir tabak yerim

Inceciksin hafifsin kuş gibi ucuyorsun spor yaparken tabi..Biraz hafifleyeyim bi de ozaman görüşelim
Sen o kuşu Mart’ta görecektin; spor mu yapıyordu yerde mi debeleniyordu belli değil. Şu wallsiti ilk gün 10 sn duramadım ben ah ah. Yapa yapa alışıyorsun, öyle sana sıkıntı yapacak bir kilon yok yahu. Kelebek gibi uçar arı gibi sokarsın 1 aya bak noram dediydi dersin.

aedenli canım menun guzel afiyet olsun wc problemin için sanırım biraz ramazan da etkiledi seni Sahur dan önce 2 3 kuru kayısı ile ilik su içmeyi denesen sonra Sahur yapsan nasi olur acaba bana iyi geliyordu
Kesinlikle çok etkili. Bunun sayesinde kabızlık sorunumu tamamen çözdüm. Artık eksik etmem evden.

Bugünkü menüm;
Sahur:
1 yumurta (biraz lor ilave ettim)
1 wasa
1 dilim peynir
2 zeytin

Iftar:
3 kaşık nohut yemeği
2 köfte
1 bardakayran
Salata

Su; 2.5 litre
Spor: 7488 adım 224 puan
Cok guzel
Menu de spor da harika
Cok guzel kaptanim
Eki Görüntüle 2842352

Spor
65 dk dans: 195*2=390 p
30 dk Leslie boosted: 120 p
11000 adım: 330 p
Toplam: 840 p

Su: 3 litre

Spor şahane
Masallah canim menu cok guzel amma yarin oyle olmasin bak tartıya az kaldi
Cok guzel

Eklemelerim bitmemis

2 avuc ici mango.

300 squat 60p

Toplam 1210 pua.
Sondur umuyorum.
20 bin yapicam adimlari da o da kalsin artik
Spor şahane
Wc problemi bende de var canim kilo verememe sebebi gercekten...kayisili bitki cayi içiyorum iyi geliyor biraz...

Off sporun şahanemenün de güzel olmuş afiyet olsun
Yok kız o kadar fazla yememişsin
Sporun çok iyi erisin yağlar
Güzel afiyet olsun
Afiyet olsun
Canım annemde senin gibiydi aktardan sinemaki aldı bir içmeye tüm bağırsakları boşalttı bir dene istersen.Geçer inşallah kabızlık çok zor

Canım annemde senin gibiydi aktardan sinemaki aldı bir içmeye tüm bağırsakları boşalttı bir dene istersen.Geçer inşallah kabızlık çok zor
Ibrahim saraçoğlu hir programda sinamekinin bağırsaktaki yararlı bakterileri de yokkettiğini o yüzden kesinlikle zararlı demişti

aedenli canım menun guzel afiyet olsun wc problemin için sanırım biraz ramazan da etkiledi seni Sahur dan önce 2 3 kuru kayısı ile ilik su içmeyi denesen sonra Sahur yapsan nasi olur acaba bana iyi geliyordu
Canım buraya yazmamı bekliyormuş herhalde çok şükür sıkıntım kalmadı
evde kayısı yok her ihtimale karşı alıp koyayım, gün kurusu da aynı işlevi görür mü, normal kayısı bana pek doğal gelmiyor da
Renginden dolayı

Evet evet gun kurusu bende gün kurusu kullanıyorum canım oo iyi sevindim hadi gözün aydın

Wc problemi bende de var canim kilo verememe sebebi gercekten...kayisili bitki cayi içiyorum iyi geliyor biraz.
Ya o çayların içeriği de sıkıntılı olabiliyormuş sinameki bağırdak tembelliğine sebep olabiliyormuş, dikkat et alırken
Valla kiloda sıkıntı hakkaten uzun zamandır olmuyordu olacagı tuttu, neyse sorun çözüldü şükür

Evet evet gun kurusu bende gün kurusu kullanıyorum canım oo iyi sevindim hadi gözün aydın
Daha sağlıklı ya ahahha teşekkür ederim gün boyu sancı girdi karnıma ya valla zor durum Allah kimseye vermesin
Benim bi arkadaşın ileri boyuttaydı dupalac bile fayda etmiyordu zor işler

Sağol kuzum Allah’a şükür buraya yazınca uyandı ellaaam

Daha sağlıklı ya ahahha teşekkür ederim gün boyu sancı girdi karnıma ya valla zor durum Allah kimseye vermesin
Benim bi arkadaşın ileri boyuttaydı dupalac bile fayda etmiyordu zor işler
Yaa benimde bi ara çok sıkıntıyı bende kullandım ilac bekunis ama düzeldi sonra dan şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…