Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagol canim..

Ayy insallah kaptanim dolabımdan bir.kac parça seye bir an önce girmek istiyorum

Cok sağol canimm..bugun cok zorladım kendimi hep böyle olmaz sanirim

Aynen ben sola onlar saga falan oyle boyle yaptim
Kendine uygun video bulmak lazim
Deepti i cok seviyorum ben
Crossfit olmasa yapacaktim
Ama vaktim olmadi

Ornek bir videosunu atayim.

KumraL_KrakeR dün bana olan sana olmuş bugun de baya adım yaptım bende dün bu vesile ile
Sorma ya şansızlıkmı desem yoksa bahaneyle adım atmışım mı desem bilemdim
Sporların çok güzel kızartma erimiştir zaten afiyet olsun
artık birinci yapın şu kızı ya
Menün de sporunda şahane afiyet olsun
Balık köftesi mi bayılırım afiyet olsun menü ve spor güzel

Bak bak yanlış hesapladım ondan 1.ligi kaçırdım diyorsun heBende gecen oyle yapmışım hesapladikca arttı artıkça artti ama gene de olamadım.. bugun veremem olmaz yarin kapışalım derdim ama sabah ki halime bagli

Kız ben yazdığımda gerçekten bıraktım. Blöf yapmam ben valla. Neyse o. sporların şahane bayıldım. Harikasın.
Asi Matmazel hala yapıyor olabilir ama bak haha
Yarış bahane yakılan yağlar şahane hanımlar.

Bunu bana yapamazsın yaaaaaa cok iyisin sen masallah valla daha da seninle kapismam

Sen gelene kadar bendeydi al

Bunu bana yapamazsın yaaaaaa cok iyisin sen masallah valla daha da seninle kapismam

Sen gelene kadar bendeydi al
Ben sinsi bir yarışmacıyım bak hep puanı yüksek sporları yapıyorum. kız al kupalar senin olsun seni mi kıracağım ya. Sana da maşallah hepimize maşallah

Tuzlu bise olmuş sanki demi canım baharatlı aci mi oldu tadı nasıldı denerim ben bunu
Tuzlu olmuyor canım zencefilin acılığı oluyor biraz muzlarda tatlandı severim farklı tatları bir arada oğlumunkine tatlı olsun diye çok az fıstık ezmesi ile bal koydum

Ben sinsi bir yarışmacıyım bak hep puanı yüksek sporları yapıyorum. kız al kupalar senin olsun seni mi kıracağım ya. Sana da maşallah hepimize maşallah
Inceciksin hafifsin kuş gibi ucuyorsun spor yaparken tabi..Biraz hafifleyeyim bi de ozaman görüşelim

Alys Hakikaten bugun yedikçe yiyesim gelmiş afiyet olsun kuzum öyle sağlıksız bise yok aslında ama fazla kaçmış sana . Regl mi yaklasiyo

Yok ya,
Cok karisik bir gun oldu.
Cocuklar da evdeydi, onlara meyve koyarken kendim de yeyivermisim

Aslinda birazini planlamistim, bugun biraz fazla kalori alacaktim zaten de meyve olmasaydo daha iyiydi sanki

Neyse artik
40 saatlik orucumu başlattım, cuma tartiya kadar yok bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…