Gıpta ediyorum sana hatun.... maşallahSelamlar 4. Takımın zayıflayan hatunları
Sahur
2 dilim ekmekten kaşarlı tost
2 hindi füme
Domates salata
4-5 zeytin
3-4 ceviz
300 ml şekersiz komposto ( 3 kayısı ve 1 İncirini yedim)
750 ml su
İftar
4 tavuk kanat
1 baharatlı tatlı patates
Salata
750 ml su
1 tl su ve 1 maden suyu içilecek daha.
Gelelim sporlara. Bugün 4 saat aktif spor yaptım. Oruçlu oruçlu daha da davosa gelmem valla.
Spor:
60 dk chloe 600p
30 dk boosted 120 p
10 dk plank 200p
20 dk wallsit 400p
30 dk zumba 240 p
200 jj 100p
60 dk yürüyüş 150 p
13 bin adım 390 p
Toplam:2200 p
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2842381
Afiyet olsun spor da şahaneSahur 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 1 tk kahvaltılık sos 1 tk tahin pekmez bol yeşillik
Iftar 1 kase yoğurt çorbası 4 kaşık kadar bezelyeli tavuk göğsü sote 2 kaşık bulgur pilavı salata ve 1 bardak ayran
Su 3 lt
10000 adım 300 puan
30 dk dans 180 puan toplam 480 puan
Arrietty_ sedulu @neutral
Emin misin
Menü güzel spor daha bi güzel
Hahahah zumba yapamayanlar kulübü kurak mı
Ay utandımGıpta ediyorum sana hatun.... maşallah
Ramazan’da pek halim olmuyor ama Ramazan sonrası bir gün ben de kapışmak istiyorum senle
Iyi akşamlar hanımlar bugun menum
Afiyet olsun spor da şahane
Emin misinkıyıya köşeye bi daha bak
Hahahah zumba yapamayanlar kulübü kurak mıkaptanın attıgı bize göre bence haftaya deneyelim öi kraker hanım
haha niye utandın kızAy utandımçok teşekkür ederim. Ramazan’dan sonra kapışırız canım sen iste
Teşekkür ederim ceylancım, şimdilik sorun kalmadı çok şükürGeçmiş olsunaedenli
Bi kaç ceviz içini geceden bir bardak suya koyup sabah iç istersen duymuştum onu belki ise yarar canim
Deneyelim bakalımGıpta ediyorum sana hatun.... maşallah
Ramazan’da pek halim olmuyor ama Ramazan sonrası bir gün ben de kapışmak istiyorum senle
Iyi akşamlar hanımlar bugun menum
Afiyet olsun spor da şahane
Emin misinkıyıya köşeye bi daha bak
Hahahah zumba yapamayanlar kulübü kurak mıkaptanın attıgı bize göre bence haftaya deneyelim öi kraker hanım
Ahahhahah hanımcık mı diyemDeneyelim bakalımKaydettim videoyu.Hanım değilim o kadar ya
Yarisalim canim adim gününde olsun amaMaşallah:) tebrik ederimaysunayy
Seninle yarışmak isterim şahsen:) daha çok motive olirum:)hem
Bende bugün çok yoruldum bacaklarımı hissetmiyorum ham oldugum icin
Tabiki benhaha niye utandın kıztamam kapışalım yavrum belki bi kaç kişi daha gelir çoklu kapışma yaparız
Yarışmak senin için bir mmmm yaşam felsefesi diyebilir miyizYarisalim canim adim gününde olsun ama
Ben alıştım yarışmadan yapamam artik..onemli olan katılmak hem
Ramazandan sonra olursa bende varımTabiki ben
Yaşasınnn rakibeler artıyorduRamazandan sonra olursa bende varım
Bundan böyle diyebilirizYarışmak senin için bir mmmm yaşam felsefesi diyebilir miyiz
Ahahahha kırbac gelmesin sonraBundan böyle diyebilirizyarismazsak kilim kıpırdamaz artik
Her zaman adim günü ne zmaan olur ben varım:) aynen ramazandan sonra yarışalım çekişmeli bir yarışma olcakYarisalim canim adim gününde olsun ama
Ben alıştım yarışmadan yapamam artik..onemli olan katılmak hem
Yaa yedim ama azıcıkk, napim çok çok güzel kokuyorduRessamgibi tatlım sen kendini daha iyi bilirsin bir parça alıp bırakanlar dan mısın yoksa önünü alamayanlardan mı? Uzun zamandır dondurma yememiştim karşımda yemelerine rağmen geçen gün yedim nefsimi körlemek adına adım challenge olduğu gün fazladan yürüdüm ayrıca akşam menümü hafif tuttum veee kalorisi bana kardeş olmadı yani senin elinde önemli olan sürdürülebilir bir beslenme şekli yapman hayat boyu diyet yapmayacaksın sonuçta alternatifler üretebilir ya da illada yiyeceksen önlemini almalısın
VallaHer zaman adim günü ne zmaan olur ben varım:) aynen ramazandan sonra yarışalım çekişmeli bir yarışma olcak
Gun bitiyor bak az kaldi 2 gunluk mu yarisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?