Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben hedef kiloma gelip mi yapayım sence bunları

Onun için bi egzersiz var 1kg dambılı alıp kolunu yukarı kaldır başının arkasından dirsekten kırıp indir kaldır çok etkili.Anlatabilidim mi acaba
Anladım canım sanırım ağırlıklı çalışmam gerekecek evet

Hayırlı olsun eşlerimiz.... o zamaaaaan eşler aradı rekabet başlaaaasıııınnnn mı

Şahane eksiler lalegul52 H3RA_ ve aedenli şahane iş çıkardınız tebrik ediyorum sizi çok güzel eksiler bunlar
Teşekkürler
aedenli merhaba ortak bol eksili güzel bi haftamiz olsun
Selam canım inşallah güzel bi hafta geçiririz birlikte, rakiplere fırsat vermeyelim kız
Aa senide tebrik ederim kaçırmışım
Teşekkürler canım.
Kendime ip siparişi ve direnç bandı sipariş ettim çünkü çok korktum
Ben de senim aldığın bileklikten alacam demiştim sipariş verdi. Yarın gelir inşallah
Hiç bi adımım boşa gitmeyecek artık

Ben hedef kiloma gelip mi yapayım sence bunları
Hedef kilona gelmeden yapmaya başla canım yürüyüş ve direnç bandıyla. Hedef kilona yaklaştıkça ağırlık eklersin programına. İyice salmasın deri kendini.
aaa öylemiymişim dur bakayım
tıkınma telaşına girmiştim görmemişim

sedulu sadece iki dilim pizza yedim 2 bardakta ayran içtim midem şişti
Ya bende bugün kuru fasulye yaptım bi tabak zor yedim içim şişti. O kadar alışmışım ki sebze yemeye şu an sindirmeye çalışıyorum.
Sanirim farkında olmadan yeme alışkanlıklarımız değişiyor.

Canim tebrik ediyorum. Troid hastalığı hiç iyi değil. Benimde gram gram gidiyor . 5 gram vermişim
Saol canım. Ben haşimato tiroidi öncesi hep çok zayıftım annem hep der ben senin kilo alacağını hiç düşünmedim diye. Önceleri çok denedim kilo vermeyi ilk defa bu kadar kararlı verdim. Önemli olan istikrar gerçekten yılmadan devam edeceğiz. Benim kilolar çok takıldı önceden hep bırakıyordum bırakmamak gerek canım azimle devam

O zama yarına başlayalım ya da akşam yapabilirsen. Ben bugün yaptım çünkü ilk gün oldu. Bakalım bir aya nasıl sonuç alicaz
Simdi kalkıp yapiyorum ilk günü zaten ölçümü de almıştım bakalım 1 aya sonuc ne olacak

Bana da hashimoto troid tanisi konuldu. Aynen benim de annem derayni sözü. Hatta ramazan da bile.oruc.tutma zaten zayıfsın hasta olacaksın derlerdi.
Bu hastalikta biraz kilolu olup sonra nasil oluyorsa kilo birden verilip zayiflaniyormus . Malesef ramazan da ilacımı hiç düzgün alamadım. Birazda.oyuzden takıldı kaldı kilom ayni rakamda

esmeriiim esmerim canım nasılsın var mı bi istediğin öl de ölem
Oy kraker eş olduk oylemı. Tek ıstedıgım senı yavaslatmamak ben oyle 1-2 kılo veremıyorum bılgın olsun. Az az verıyorum ıdare edıcen artık. Ama sporda magdur etmemeye calısırım senı

noram merhaba yeni esim, insallah guzel bir hafta olur diyecegim ama senin her haftan guzel, belki bu hafta birinci oluruz

noram merhaba yeni esim, insallah guzel bir hafta olur diyecegim ama senin her haftan guzel, belki bu hafta birinci oluruz
Merhaba eşim. Çok teşekkür ederim. Umarım seni bu hafta spor açısından azıcık teşvik edebilirim. Bu hafta senden de çaba bekliyorum.

Aynen bende öyle düşündüm. Mideler küçülmüş ağır gelen yiyecekleri kabul etmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…