- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Ben hedef kiloma gelip mi yapayım sence bunlarıEvet canım sen çok kilo verdin. Normal sarkmaların oluşması.
Direnç bandı alıp kollar için evde sıkılaşma ezgersizleri yapabilirsin.
En güzeli bacak ve göbek için bol yürüyüş ama parkur gibi açık alanda. Şu yasaklar bitsin de önce. Evde leslie ya da adımlar bir yere kadar. Açık havada 1km lik parkurda 5/6 tur tempolu atsan mükemmel sonuç alırsın.
Evde de chloe ya da apri han ın sıkılaşma videolarıyla destek yapabilirsin.
Ağırlıklar da almak lazım. Ayak bileğine takılan ya da dumbell olabilir.
Sagol canımMasallah canim. Ne güzel kilolar vermişsin.
Anladım canım sanırım ağırlıklı çalışmam gerekecek evetOnun için bi egzersiz var 1kg dambılı alıp kolunu yukarı kaldır başının arkasından dirsekten kırıp indir kaldır çok etkili.Anlatabilidim mi acaba
aaa öylemiymişim
Yapmak isterim bende bunu canımBu videoyu yapmaya başladım bugün kimler eşlik eder ? Çok vakit almayan ekipman gerektirmeyen bir video
Hayırlı olsun eşlerimiz.... o zamaaaaan eşler aradı rekabet başlaaaasıııınnnn mılalegul52 artik beklemiyorum daha es listesini hazirliyorum
***4. TAKIM ES LISTESI***
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim es listesine;
Selam canım inşallah güzel bi hafta geçiririz birlikte, rakiplere fırsat vermeyelim kız
Teşekkürler canım.Aa senide tebrik ederim kaçırmışım
Ben de senim aldığın bileklikten alacam demiştim sipariş verdi. Yarın gelir inşallahKendime ip siparişi ve direnç bandı sipariş ettim çünkü çok korktum
Hedef kilona gelmeden yapmaya başla canım yürüyüş ve direnç bandıyla. Hedef kilona yaklaştıkça ağırlık eklersin programına. İyice salmasın deri kendini.Ben hedef kiloma gelip mi yapayım sence bunları
Ya bende bugün kuru fasulye yaptım bi tabak zor yedim içim şişti. O kadar alışmışım ki sebze yemeye şu an sindirmeye çalışıyorum.aaa öylemiymişimdur bakayım
tıkınma telaşına girmiştim görmemişim
sedulu sadece iki dilim pizza yedim 2 bardakta ayran içtim midem şişti
Bölgesel hareket 6 tanesi 1 puan diye yapıyorum ben.arkadaşlar squat kaç puan nasıl oluyor listede yok
O zama yarına başlayalım ya da akşam yapabilirsen. Ben bugün yaptım çünkü ilk gün oldu. Bakalım bir aya nasıl sonuç alicazYapmak isterim bende bunu canım
Bende unutuyorum bazen geri gidip bakıyorum yada not alıyorumBen gecen hafta kac kılo oldugumu unuttum ıyımı
yirim senide
Saol canım. Ben haşimato tiroidi öncesi hep çok zayıftım annem hep der ben senin kilo alacağını hiç düşünmedim diye. Önceleri çok denedim kilo vermeyi ilk defa bu kadar kararlı verdim. Önemli olan istikrar gerçekten yılmadan devam edeceğiz. Benim kilolar çok takıldı önceden hep bırakıyordum bırakmamak gerek canım azimle devamCanim tebrik ediyorum. Troid hastalığı hiç iyi değil. Benimde gram gram gidiyor . 5 gram vermişim
Simdi kalkıp yapiyorum ilk günü zaten ölçümü de almıştım bakalım 1 aya sonuc ne olacakO zama yarına başlayalım ya da akşam yapabilirsen. Ben bugün yaptım çünkü ilk gün oldu. Bakalım bir aya nasıl sonuç alicaz
Bana da hashimoto troid tanisi konuldu. Aynen benim de annem derayni sözüSaol canım. Ben haşimato tiroidi öncesi hep çok zayıftım annem hep der ben senin kilo alacağını hiç düşünmedim diye. Önceleri çok denedim kilo vermeyi ilk defa bu kadar kararlı verdim. Önemli olan istikrar gerçekten yılmadan devam edeceğiz. Benim kilolar çok takıldı önceden hep bırakıyordum bırakmamak gerek canım azimle devam
Oy kraker eş olduk oylemı. Tek ıstedıgım senı yavaslatmamak
lalegul52 artik beklemiyorum daha es listesini hazirliyorum
***4. TAKIM ES LISTESI***
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim es listesine;
Merhaba eşim. Çok teşekkür ederim. Umarım seni bu hafta spor açısından azıcık teşvik edebilirim. Bu hafta senden de çaba bekliyorum.noram merhaba yeni esim, insallah guzel bir hafta olur diyecegim ama senin her haftan guzel, belki bu hafta birinci oluruz
bugun 2 saat tenisimi oynadim, 12bin adimdayim.. hergun yapmaya calisacagimMerhaba eşim. Çok teşekkür ederim. Umarım seni bu hafta spor açısından azıcık teşvik edebilirim. Bu hafta senden de çaba bekliyorum.
Aynen bende öyle düşündüm. Mideler küçülmüş ağır gelen yiyecekleri kabul etmiyor artık.Hedef kilona gelmeden yapmaya başla canım yürüyüş ve direnç bandıyla. Hedef kilona yaklaştıkça ağırlık eklersin programına. İyice salmasın deri kendini.
Ya bende bugün kuru fasulye yaptım bi tabak zor yedim içim şişti. O kadar alışmışım ki sebze yemeye şu an sindirmeye çalışıyorum.
Sanirim farkında olmadan yeme alışkanlıklarımız değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?