Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi bayramlar,

Ailesi ile kutlayacak arkadaslara iyi bayramlasmalar dilerim.

Bugun herkese benden hafif tatli
Ben de bugün H3RA_ in tavsiyesi olan tatlıyı hazırladım, ballı güllaç yaptım
Sanırım mezun olduğumda ilk 10' a girmiş olacağım. İki hafta sonra buradaki 6 ayım bitiyor.

iyi bayramlar 4. takımın harika hatunları. az tatlılı bol online görüşmeli bir bayram diliyorum sizlere. çocukluk günlerimin en sevdiğim bayram şarkısını buraya bırakıyorum. sabah kalkar kalkmaz plaktan bunu açar cici bayramlıklarımı giyer ve bayram şekeri toplamaya çıkardım (aslında para) hey gidi günler hey nereden nereye geldik.

Benim de ennnnn sevdigim sarkilardandir...Esim açmış sabah bizi bu şarkıyla uyandırdı

60 kilodaki kaptanim 1.5 kilo veriyorsa benim 2 kilo vermem lazımdı nedennnnnn veremedim benim gemi mi yavaş çalışıyor...Ben mi hata ediyorum bir yer de..yoksa normal mi...yaşlı miyim ben ya da..nedennnnnn
kız ben miyim o ev taşı 3 bile gider

Kızlar 1 kk cevizli irmik tatlısından yedim hem de hiç canım istemiyerek sadece mübarek gün hatır için
Şimdi de 1 maden suyu içiyorum
Tek tesellim erken saatte yemem

Canım istediğim zaman yediğim şeylerden tat alıyorum
Yoksa tatlı da olsa canım istemeden yediğim şeyler beni hiç mutlu etmiyor

Arrietty_ kaptanım ben iznin olursa izne çıkmak istiyorum nasılsa bir süre daha buradayım ama ne yazık ki kötü bir dönemden geçiyorum takıma faydamdan çok zararım dokunabilir. Bir kaç haftalık takımdan ayrı olsam iyi olur. Diyete devam etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama çok sık migren atağı yaşadığım için spor yapamıyorum

Tamam canim nasil istersen
Burdasin diye cikman mantikli. Yoksa yollamazdim

2 dayımı ziyarete gittim annemi de yanımda götürdüm abilerinin yanına bugün varız yarın Allahu alem

Büyük dayımda sıfır hasar
Ortanca dayımda hain gelin baklava yapmış
1 tane yedim ev baklavası olmasa yemezdim tesellim saat 16.30 civarı yemiş olmam

3 tane de yaprak sarması yedim

Bugün akşam menüm

Dünkü kalan 1 kabak sote
1 tavuk incik
süzme yoğurt

Bende cevizli incirli tatlı yaptim . 1 dilim yeme hakkim var mi kaptanim

Kızlar internetten aylar önce sipariş ettiğim kotlardan birinin düğmesi kapanmıyor ,fermuarı çekilmiyordu geri iade etmedim kilo verip bunu nasipse giyeceğim diye ...
Dolabın bir köşesine koymuştum şimdi aklıma geldi benim kot bana denk geliyor etiketini söktüm artık gönül rahatlığıyla .Çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…