Yürüyüş güzeldir canım giy yağmurluk al bi şemsiye mis gibi açılırsın da hemAfiyet olsun Sedum
Ben kolay kactim bugun evdekilere
Spagetti yiyorlar suan
Bende spor videosu arayisi icindeyim. Birde markete gitmem lazim. Yürümek herzaman tercihim ama deli gibi yagmur var. Yagmurlugumu giyip yurusem mi diyorum.
Hahah aynen menünü beğendim sporunu beğenmedimOda güzel kaptanım
Niye kaptanım çok dengesiz mi oldu acabaHahah aynen menünü beğendim sporunu beğenmedim
Yok kız bi dünkü azdı sonuncu oldun ya ondan. Genel olarak güzel zaten yarına sonuçları açıklayacağım.Niye kaptanım çok dengesiz mi oldu acababu haftaki Sporlar
Kontrol tartisi neden yoktu?Şahanesiniz kızlar harika eksiler var bu hafta ama ben çok tedirginim bu haftaki tartı konusundabenim yüzümden 1.liği kaçırırsam çok üzülürüm gerçekten çok gergin geçti bu hafta
Sabah ev ev dolastik. Kapida bayramlastik. Saat 13.00 den beri anamlarin evi bosalmadi. Hala suruyorNeler yapiyorsunuz kizlar?
Can skntisindan spora basliyacagim birazdan
Allah yardimcin olsunArrietty_ kaptanım ben iznin olursa izne çıkmak istiyorum nasılsa bir süre daha buradayım ama ne yazık ki kötü bir dönemden geçiyorum takıma faydamdan çok zararım dokunabilir. Bir kaç haftalık takımdan ayrı olsam iyi olur. Diyete devam etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama çok sık migren atağı yaşadığım için spor yapamıyorum
Hmm anladım kaptanımYok kız bi dünkü azdı sonuncu oldun ya ondan. Genel olarak güzel zaten yarına sonuçları açıklayacağım.
Kaptanım pazartesi aynı çıkmıştı yazayım derken unutmuşum kontrol tartısını yazmayı salı günü tartıldım 1 kilo fazla geldim ertesi gün yine öyle yediklerimde de bişey yoktu ödem mi topladım aman biraz daha spor yapayım falan derken bu sabah yine 1 kilo fazla geldi o yüzden gerginim ödemdir diyorum spordandır diyorum ama bilemiyorumKontrol tartisi neden yoktu?
Ne anlamda gergin gecti
İyi lki yemişsinEvet canım
Nasip olursa önümüzdeki zamanlarda ben de börek ve baklava yapmak istiyorum el açması epey uzak kaldım oklava işlerindenİyi lki yemişsin
Bende çocuklara hazır yufkadan baklava denedim. Yaptım sanırım. 1 dilim yedim.Nasip olursa önümüzdeki zamanlarda ben de börek ve baklava yapmak istiyorum el açması epey uzak kaldım oklava işlerinden
Geçen sene pandemi döneminde şunları yapmıştım
Ne guzel keyif yapmissiniz. Ne iyi gelmistir
Kızlar menüler nerede ?
Kimse bisey yememisKızlar menüler nerede ?
Ya da çok yemiş yazmaya korkuyorKimse bisey yememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?