Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun Sedum
Ben kolay kactim bugun evdekilere
Spagetti yiyorlar suan

Bende spor videosu arayisi icindeyim. Birde markete gitmem lazim. Yürümek herzaman tercihim ama deli gibi yagmur var. Yagmurlugumu giyip yurusem mi diyorum.
Yürüyüş güzeldir canım giy yağmurluk al bi şemsiye mis gibi açılırsın da hem

Neler yapiyorsunuz kizlar?
Can skntisindan spora basliyacagim birazdan
Sabah ev ev dolastik. Kapida bayramlastik. Saat 13.00 den beri anamlarin evi bosalmadi. Hala suruyor
Allah yardimcin olsun

Kontrol tartisi neden yoktu?
Ne anlamda gergin gecti
Kaptanım pazartesi aynı çıkmıştı yazayım derken unutmuşum kontrol tartısını yazmayı salı günü tartıldım 1 kilo fazla geldim ertesi gün yine öyle yediklerimde de bişey yoktu ödem mi topladım aman biraz daha spor yapayım falan derken bu sabah yine 1 kilo fazla geldi o yüzden gerginim ödemdir diyorum spordandır diyorum ama bilemiyorum o yüzden yarın ki tartı için tedirginim takım adına çok güzel eksiler var benim yüzümden birincilik giderse yüzde düşerse diye korkum var

Ben de günü hafif kapattım. Spor yapamadım ama bugün. Eşimle balkon keyfi yaptık tüm gün. Hala da balkondayız. Yemeği 6 gibi yedik çok mutluyum.
Ben bu haft eş yarışında olmak istemiyorum. Pazartesi işe dönüyorum, ilk haftam ve spor yapamam bu hafta büyük ihtimalle.
Arrietty_ sedulu H3RA_

İyi lki yemişsin
Nasip olursa önümüzdeki zamanlarda ben de börek ve baklava yapmak istiyorum el açması epey uzak kaldım oklava işlerinden

Geçen sene pandemi döneminde şunları yapmıştım

Eklentiler

• 20200520_201051.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 20200520_173331.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200515_180551.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200515_160143.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 26
Nasip olursa önümüzdeki zamanlarda ben de börek ve baklava yapmak istiyorum el açması epey uzak kaldım oklava işlerinden

Geçen sene pandemi döneminde şunları yapmıştım
Bende çocuklara hazır yufkadan baklava denedim. Yaptım sanırım. 1 dilim yedim.

Ne guzel keyif yapmissiniz. Ne iyi gelmistir
Tamamdir canim, es listesinde olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…