• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiz senin evde halinin ne isi var, ugrasilir mi.

bak gene en tembel oldugum ortaya cikti iyi mi,
benim evde hali yok, isteyen cisini heryere yapabilir :KK70:
Halısız ev yerleşmemiş, hep bir taşınma havası varmış gibi geliyor.
Makineye atılabilir tarzda olanları seriyorum.
Köpüşede alan kısıtlaması öğretiyorum bu evde. Başka katlara gidince yerini bulamıyor o yüzden şaşırıyor.
Eğitimle dışarıya alıştırmayı istiyorum.

Bu yaz bende başlayacağım eğitime 32 aylık oldu oğlum. Kaka yaparken söylüyor ama tuvalete yapmak istemiyor. Zorlamıyorum bende. Kaka kitapları aldım orada anlatırken hoşuna gidiyor ama ben tuvalete yapmicam diye çıkıyor 😀 kendini ne zaman hazır hissederse elbet öğrenecek zorlamıyorum

Sen yine iyisin ben 1.25 kg artıyım. 5 onlukları gördüm diye sevindim ya vücudum eğleniyor benimle :işsiz:
Ne zorladı vucudumuz bızı ya gıt ıste takır takır ne bı ılerı ıkı gerı yapıp can sıkıyosun
Doğru tüketiyorsun diyetisyenim bana bu şekilde yazmıştı bazal metabolizmayı hızlandırmak için
Sütü korkarak eklıyorum bazen ama cok az koyuyorum zaten. 20 ml falan

Günaydın kızlar
Gece baya baya yamuk yatmışım fıtıkta var zaten bel ağrısıyla uyandım.
Kahvaltı sonrası ısınma hareketleriyle rahatlamam lazım
@Onlymemeself dün epey yoğun bir spor yaptın. Kasların şişmiştir. O yüzden normal artı bile çıkabilirdin.
Tmm cnm. Gecmis olsun😘
Geçmiş olsun canım kol videosu na devam ediyorum ama bir fark göremiyorum yaa sedum ölçüm de aldım da aynı sanki bilmiyorum ki
Ben hala yapiyorum. 1 cm gitmis
CumaPazartesi kontrolCuma Hedef
@Onlymemeself116.9116.9?
aysunayy aysunayy 76.776.4?
@Ayse_M8483.9?
Varyemez Varyemez 65.766.0?
Dahlia_ Dahlia_ 72.172.4?
@asena8763.963.762.9
noram noram 59.358.858.5
@Serina0879.278.7?
Alys Alys 56.757.156.2
@AppLesma70.269.869.5
@KumraL_KrakeR73.172.7?
H3RA_ H3RA_ 59.260.559
esmeriiim esmeriiim 59.259.459
@nurdeva58.457.2
@Ozzybal72.77372.4
@aedenli56.355.5

Asi Matmazel Asi Matmazel @Nalyeccc @Ressamgibi @lalegul52 K klbk33 @Ozlemlerhayallar @Ceydos

Cogu kisi hedef koymamis
Pardon kaptanim. Hedefim 116.0 olsun.

Bu yaz bende başlayacağım eğitime 32 aylık oldu oğlum. Kaka yaparken söylüyor ama tuvalete yapmak istemiyor. Zorlamıyorum bende. Kaka kitapları aldım orada anlatırken hoşuna gidiyor ama ben tuvalete yapmicam diye çıkıyor 😀 kendini ne zaman hazır hissederse elbet öğrenecek zorlamıyorum
Ben ikisinde de 3 yaşa iki üç ay kala başlamıştım. Kızım bir günde çözdü, gece bile kaçırmadı. Oğlumun 1 haftaya yakın sürdü.
O zamanlar bir yazı okumuştum. Çocuğu zorlamayın 2 yaşında da başlasanız, 3 yaşında da başlasanız yine 3 yaşında çiş eğitimi alacak diye. Şimdi görüşler değişmiştir belki bilmiyorum ama öncesi anneye de çocuğa da daha zor oluyor.

Ben ikisinde de 3 yaşa iki üç ay kala başlamıştım. Kızım bir günde çözdü, gece bile kaçırmadı. Oğlumun 1 haftaya yakın sürdü.
O zamanlar bir yazı okumuştum. Çocuğu zorlamayın 2 yaşında da başlasanız, 3 yaşında da başlasanız yine 3 yaşında çiş eğitimi alacak diye. Şimdi görüşler değişmiştir belki bilmiyorum ama öncesi anneye de çocuğa da daha zor oluyor.
Şimdi de görüşler hemen hemen aynı. Kaslar 30. aydan sonra gelişiyor ve zorlamayın psikoloji ters teper diyor. Konuşması iyi. Anlatıyorum bir çok şeyi cevap veriyor. Kitap okumayı sevdiği için kaka eğitim kitabı aldım okuyoruz iyi hoş ama sonrasında ben tuvalete yapmicam ben bezime yapicam diyor. Neyse diyorum zamanı var elbet. Yavaş yavaş kendi sıkılacak bezden. Erkek çocukları biraz daha zor öğreniyor sanırım.

BEnim de oğlum 26 aylık, canavar gibi konuşuyor. Çişini de kakasını da pırtını da söylüyor. Bez değiştirirken,” annede bez yok, babada bez yok, bez bende yok; çiş yapıp sifona basıcaz, çişe bay bay yapıcaz, alkış yapıcaz.” diyor her seferinde. Bayağıdır konuşuyorum onunla ve her gün oyuncaklarına çiş yaptırıyoruz 2-3 haftadır. Arabaları, topları, peluşları hepsi çiş yapıyor. 😄
Ben şort gitmeye başladığı an eğitimi bir deneyeceğim. Altındaki boxerı değiştirir, devam ederim. Şu an hala eşofman giyiyor.

BEnim de oğlum 26 aylık, canavar gibi konuşuyor. Çişini de kakasını da pırtını da söylüyor. Bez değiştirirken,” annede bez yok, babada bez yok, bez bende yok; çiş yapıp sifona basıcaz, çişe bay bay yapıcaz, alkış yapıcaz.” diyor her seferinde. Bayağıdır konuşuyorum onunla ve her gün oyuncaklarına çiş yaptırıyoruz 2-3 haftadır. Arabaları, topları, peluşları hepsi çiş yapıyor. 😄
Ben şort gitmeye başladığı an eğitimi bir deneyeceğim. Altındaki boxerı değiştirir, devam ederim. Şu an hala eşofman giyiyor.
Kız benimki de oyuncaklara yaptırıyor ama kendine gelince tik yok 😀 ben büyümedim daha küçüğüm diyor 😀

Sorma canim o kadar bıktım ki 7 li rakamlardan derken 8 i gordum🥴 kizima 62 kilo ile hamile kaldim 76 ile doğuma girdim 7 yıldır da 67-68 e in tedaviye basla. Hormonlardan şiş geri kilo al sonra biraz kilo ver gene tedavi vallahi biktim :olamaz: Gene ayni olacak gerci ama sizinleyim bu kez daha güçlü olacağım fazla kilo almadan atlatırım insallah🤩

Senin görmene daha az kalmis🥰

İnşaAllah bu sefer iyi atlatırsın canım..
Dikkat edince, isteğince herşey mümkün..

59'u yapıştırmış kaptanım. Mecbur yapacağız artık :KK70:

Alıştırma külodu giydirmeyin diyorlar bacağından akmayı hissetsin çocuk diye.
Bende bari damlasın foşur foşur akmasın diye iki kilot giydirir, ikisinin arasına ped koyar gizlerdim.
Yani alttaki kiloda takınca, ikisinin arasında kalıyordu. Hem çocuk farketmiyor, hem göl olmuyordu en azından :KK70:

Bunu kaydedeyim bir yere 😄

İnşallah göreceğiz kuzum bu cuma hedeflerimizi💙

164 52 evet şu an pek bi fazlalığım kalmadı belki 54 te dururum 💙
Darısı başına ortak🌺

Olur olur azim gerek bence yaza 6.. ları görmüş olursun kuzum istikrarlı ol yeter ki💙

İnşaAllah canım ya, şimdilik yapıştı üzerime 7ler 😬

Koltuk içinde çözüm bulmuştum... Söyleyeyim mi :))
Su geçirmez alez yada alt açma bezlerini koltuklara ser. Üstüne çarşaf yada koltuk örtün varsa onu ser.
Sonra sal çocuğu :KK70:
Halıları da kaldır artık onlar için fikrim gelmedi. :KK70:

Fikirlerine hayran kalmamak mümkün değil 😂

kiz senin evde halinin ne isi var, ugrasilir mi.

bak gene en tembel oldugum ortaya cikti iyi mi,
benim evde hali yok, isteyen cisini heryere yapabilir :KK70:

Allah güldürsün seni 😂😂

CumaPazartesi kontrolCuma Hedef
@Onlymemeself116.9116.9?
aysunayy aysunayy 76.776.4?
@Ayse_M8483.9?
Varyemez Varyemez 65.766.0?
Dahlia_ Dahlia_ 72.172.4?
@asena8763.963.762.9
noram noram 59.358.858.5
@Serina0879.278.7?
Alys Alys 56.757.156.2
@AppLesma70.269.869.5
@KumraL_KrakeR73.172.7?
H3RA_ H3RA_ 59.260.559
esmeriiim esmeriiim 59.259.459
@nurdeva58.457.2
@Ozzybal72.77372.4
@aedenli56.355.5

Asi Matmazel Asi Matmazel @Nalyeccc @Ressamgibi @lalegul52 K klbk33 @Ozlemlerhayallar @Ceydos

Cogu kisi hedef koymamis
51.7 geldim sabah.
51 hedefim

Back
X