Sen bakardın dimi. Allahim sana da hayırlı istediğin gibi bir kısmet versin inşallah cicim.Hahaha ben bekarım canım
Çıkmıyorum tartıya totem yapıcam...H3RA_ artı ne oldu gıttımı bıraz. Benım artı cogalmıs ben şok 2 hafta sonra 60 cıktım sabah kafayı yıcem
Eveeeet,
Vucut kendi kendini yemeye basliyor, yami yami, suradaki yaglari da yiyeyim
Gercekten yag yaktiginin kaniti o doygunluk hissi.
Yapıcam da eski resimlerimi sinirlenip silmiştim23 kilo vermissinnbefore after yap kizz
Valla heveslendim eski resimlerime bakıyorum da hep eşimin arkasına saklanmışım resim çekerken sadece yüzümün resimleri var boydan olan resimlerimi sinirlenip silmiştimTatlım 23 kilo gitmiş şimdi yapsan da olur
Eşim menü gayet güzel bence adımlarıda şahaneArrietty_ sedulu H3RA_ Asi Matmazel
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim peynir yesillik
Ogle kabak soteledim yaninda meyve 5 tane falan cilek ve erik
Ara fitre kahve ve 2 kare bitter
Aksam türlü (bezelye yesil fasulye ve patates) 1kase yogurt ve salata
Bezelye ayıklarken yarisini da cig cig yedim
2 litre su
Adim 2 tane var kızlar. Pazara falan giderken telefonu actim saatimin sarji yoktu. Gelince taktim. Sanirim yenisini almalıyım bu kadar cabuk bitmezdi. Perisan ettim saati
6.600+8000 adim 14.600
Toplam puan 438 puan
Günaydın kızlar
Gunaydin
Gunaydin kizlar
Regl agrisindan nefret ettigimi soylemis miydim
Bugun Zumba / Dans gunu
Puanlar 2 kat. Bu firsati degerlendirin derim. Puani az olanlar icin gecerli birde bu :)
Günaydın kızlar
Yok gergin degilim bugun :))Günaydın ablacım, nasılsın?
Tartıldın mı bugün?
Günaydınnnn
Günaydın canım..
Regl ağrısından nefret etmeyen yoktur herhalde :) Gerginsen sana da bir bitter verelim
Bende 5de uyandirildimZor kalktım bugün, gözümü açmak istemiyordum.. Kahvaltı öncesi Leslie yapıcam sözde, oturdum bakıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?