Günaydın ablacım, nasılsın?
Tartıldın mı bugün?
Maydanoz suyuAbla ya, sen wc için ne yapıyordun? Acı yemek dışında önerebileceğin birşey var mı? Acıya alerjim var, kilo vericem derken hastanelik olmayayım şimdi
San sebastian görür gibi oldumBende 5de uyandirildim
Bugun esim birakti cocuklari
Agri kesici aldim yattim tekrar.
Sebastian i calistirmistim ama sesi gelmiyorkalkip bakmam lazim ama useniyorum
Reglıme 3-4 gun kaldı ondan mı dersın. Yarın kabak detoksu dününeyım evet.Çıkmıyorum tartıya totem yapıcam...
Cuma sürpriz olsun bana.
Ödemdir o. Regli falan mı yakın acaba ondan mı artı çıkıyorsun?
Perşembe cuma kabak detoksu yapıcam ben.
Sende yap istersen yada sabahları aç karnına maydonoz kürü yap bir kaç gün. Gitsin ödemler
Gunaydın. O tanju benı mahvettı gecen gun. Bıde sureklı gülüyor bnde guluyorum yaparken ıstemsızceGünaydın kızlar
Bu hafta menüler güzel gidiyor genel anlamda.
Güzel sonuçlar gelecek gibi.
Bugün zumba günü birazdan Tanju beyimi açıp dans ederim
Benim herifte arka fonda kol çalışır
Akşam paylaştığın tatlılardan olmasın ablaKızlar saat 06.00 dan sonra rüyam ne tatlılar baklavalar yapıyordum
Galiba bünyem tatlı krizine girdi tatlılar rüyama kadar girdiğine göre
Yazık bana kendime nasıl bir eziyet çektiriyorsam rüyalarıma kadar girecek
Evet canım, amiiiiiiin inşallahSen bakardın dimi. Allahim sana da hayırlı istediğin gibi bir kısmet versin inşallah cicim.
Evet canım, amiiiiiiin inşallahSen bakardın dimi. Allahim sana da hayırlı istediğin gibi bir kısmet versin inşallah cicim.
Evet canım, amiiiiiiin inşallahAllah razı olsun kuşum
Yanlış anlaşılmasın evlilik delisi değilim, olsam 32 yaşını beklemezdim zatenama anne olmak istiyorum artık Allah nasip ederse.
Afiyet olsun eşimDaha öğlen olmadı koşturmaktan yoruldum ya.. Kahvaltım da gecikti biraz, şimdi yiyorum..
Arrietty_ sebastianın işi bitince bana yollar mısın? Öğlene kadar bitirilecek işler var bir el atıversin
Herkese günaydınlar bal topiğin kaymak kızları
Kahvaltı sofrasından selamlar
Sabah sabah elimi yaktımneyse ki az yandı vardır bunda da bi hayır
Kaptanım elim yandı ya acımasın diye ödül verebileeeer miyim kendimeArrietty_
Allah kolaylık versin canımÇocuk güzel birşey ama bakmak çok zor
Dün eşim Selçuklu dizisini izliyor, Terken hatun çocuğu hizmetlilere vermiş, çocuk annesini özleyince, oynamak istediği zaman getiriyorlar annesinin yanına..
Böyle çocuk bakmaya ne var, herşeyi hizmetliler yapsın oynayınca bana gelsin, kaç çocuk bakılır böyle dedim eşim de gülüyor bana
Afiyet olsun eşim
Geleyim yardıma konum at.
olsun bir aydır ne kaçamak yaptım ne ödül kullandımGünaydınn.. Dikkat et, yanığın acısı kötüdür ya
Sen çok fazla şey istiyorsun amaaa
Allah kolaylık versin canım
Zordur illa ki ama annelik güzel şey olsa getek
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,aratmasın
Haha hayır demem gönder annesi biz parla gideriz den işlerini halletSağol canım sana da :)
Yok sen gelme, ben benim ufaklığı yollayayım sana, pratik yapmış olursun
Aşk
olsun bir aydır ne kaçamak yaptım ne ödül kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?