Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın ablacım, nasılsın?
Tartıldın mı bugün?

Yeniden günaydın tatlım ben o saatte buraya "günaydın " mesajı bıraktım geri yattım .
Şimdi uyandım

Abla ya, sen wc için ne yapıyordun? Acı yemek dışında önerebileceğin birşey var mı? Acıya alerjim var, kilo vericem derken hastanelik olmayayım şimdi
Maydanoz suyu
Dukan içeceği
Kuru kayısı
İncir
Kefir
Elma da bağırsakları yumuşatır
Ve sebze kabak ıspanak gibi
Bakliyat kuru fasulye,mercimek yiyecekler bağırsaklarımı aktif hale getiriyor

Tabi bu yiyeceklerle birlikte bol bol su

Son düzenleme:
Reglıme 3-4 gun kaldı ondan mı dersın. Yarın kabak detoksu dününeyım evet.

Günaydın kızlar
Bu hafta menüler güzel gidiyor genel anlamda.
Güzel sonuçlar gelecek gibi.
Bugün zumba günü birazdan Tanju beyimi açıp dans ederim
Benim herifte arka fonda kol çalışır
Gunaydın. O tanju benı mahvettı gecen gun. Bıde sureklı gülüyor bnde guluyorum yaparken ıstemsızce

Akşam paylaştığın tatlılardan olmasın abla

Sen bakardın dimi. Allahim sana da hayırlı istediğin gibi bir kısmet versin inşallah cicim.
Evet canım, amiiiiiiin inşallah Allah razı olsun kuşum
Yanlış anlaşılmasın evlilik delisi değilim, olsam 32 yaşını beklemezdim zaten ama anne olmak istiyorum artık Allah nasip ederse.

Sen bakardın dimi. Allahim sana da hayırlı istediğin gibi bir kısmet versin inşallah cicim.
Yanlış anlaşılmasın evlilik delisi değilim, olsam 32 yaşını beklemezdim zaten ama anne olmak istiyorum artık Allah nasip ederse.

Çocuk güzel birşey ama bakmak çok zor
Dün eşim Selçuklu dizisini izliyor, Terken hatun çocuğu hizmetlilere vermiş, çocuk annesini özleyince, oynamak istediği zaman getiriyorlar annesinin yanına..
Böyle çocuk bakmaya ne var, herşeyi hizmetliler yapsın oynayınca bana gelsin, kaç çocuk bakılır böyle dedim eşim de gülüyor bana

Daha öğlen olmadı koşturmaktan yoruldum ya.. Kahvaltım da gecikti biraz, şimdi yiyorum..
Arrietty_ sebastianın işi bitince bana yollar mısın? Öğlene kadar bitirilecek işler var bir el atıversin
Afiyet olsun eşim
Geleyim yardıma konum at.

Günaydınn.. Dikkat et, yanığın acısı kötüdür ya
Sen çok fazla şey istiyorsun amaaa

Allah kolaylık versin canım
Zordur illa ki ama annelik güzel şey olsa getek
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…