Haha hayır demem gönder annesi biz parla gideriz den işlerini hallet
Ama üstü başını temiz getirmem ona göre
Amin aminnn, elbet çok güzel..
Kilonu da verdin, fit oldun bulursun artık birini, ya da o seni bulur.. Aman annesi bulmasın da
HahahKumraL_KrakeR in kaynanası gibi olursa bulabilir ya
Kız dışarı çıktığımız mı var insan içine girmiyoruz
Nasibim gelir bi ara inşallah
Yaklaşmakta olan dolunay etkisi midir nedir anlamadım gittiGünaydın ablacım, nasılsın?
Tartıldın mı bugün?
Cok guzellllGünaydın kızlar
Dün gece aç yatmamın güzelliği tartıda 72.1 çıktımcumaya kadar 71i ucundan da olsa görsem keşke
Ben cokkk kötüydüm canim..diyete başlayınca da iyice kötüleşti ilac içmeyince çıkamıyordimAbla ya, sen wc için ne yapıyordun? Acı yemek dışında önerebileceğin birşey var mı? Acıya alerjim var, kilo vericem derken hastanelik olmayayım şimdi
Kuvvetle muhtemel canımAkşam paylaştığın tatlılardan olmasın abla
Ya ama çok güzel bir enerjisi var. Sürekli gülümsüyor bende öyle oluyorum gevrek gevrek gülüyorum aralarda öpücük falan yolluyorGunaydın. O tanju benı mahvettı gecen gun. Bıde sureklı gülüyor bnde guluyorum yaparken ıstemsızce
Ben zaten yapamıyorum yaptıklarını ki yepınmek olsun maksat ne mumkun tanju bey gıbı kıvırtmak. Enerjısı guzel manyak bıze ekrandan asılıyorYa ama çok güzel bir enerjisi var. Sürekli gülümsüyor bende öyle oluyorum gevrek gevrek gülüyorum aralarda öpücük falan yolluyorbi de ne kivirtik ya benden güzel dans ediyor
Enfes duruyorBugun ne yapsam diye uzulenlere tarifle geldim.
Kiymali karnabahar pilavi
Karnabahar pilavı
Basit, hızlı, kolay ve çok lezzetli, düşük karbonhidratlı ve çabucak hazır olan bir tava lezzerti karnabar pilavı. İçindeki kıyma, kapya biber ve kereviz s...www.dokuzuncubulut.com
Ben kerevizsiz yapicam, üzerindeki yesillikleri de koymam, sipalar yesillik dusmani.
Baska ne yapsamtarifi veren kadin cok kolay demis tam benlik
Aynen oyle oldu deseydinSelam kizlar. Sabah tartiya ciktim -400
Cevrem diyorki ‘Sen sadece mideden ameliyat olmamissin sanki beyinden de ameliyat olmussun’. Spor yapiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?