Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahah KumraL_KrakeR in kaynanası gibi olursa bulabilir ya
Kız dışarı çıktığımız mı var insan içine girmiyoruz
Nasibim gelir bi ara inşallah
Amin aminnn, elbet çok güzel..
Kilonu da verdin, fit oldun bulursun artık birini, ya da o seni bulur.. Aman annesi bulmasın da

Bugünkü kahvaltım

250 ml süt + 50 gr yulaf ezmesi + 3 hurma +1 incir +1/2 çay bardağı çerez (fındık kaju badem)+1cay çay kaşığı kakao

Canım hiçbirşey yemek istemedi sadece bunu istedi

Kahvaltı öncesi

21 kuru üzüm +2 çay kaşığı keten tohumu unu +2 kuru kayısı +750 ml su

Eklentiler

• 20210519_115732.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 21
Abla ya, sen wc için ne yapıyordun? Acı yemek dışında önerebileceğin birşey var mı? Acıya alerjim var, kilo vericem derken hastanelik olmayayım şimdi
Ben cokkk kötüydüm canim..diyete başlayınca da iyice kötüleşti ilac içmeyince çıkamıyordim kızların da tavsiyesiyle 2 gun kurusunu geceden suya koyup sabahta suyunu içip kayisilari yedim 3 gündür çıkıyorum baya iyi geldi tavsiye ederim bak dene..

Gunaydin kizlar,

Spor salonuna gittim bugun uzun zaman sonra ilk kez. Dökülüyorum su anda.

Dans falan da artik belki 3 5 dakika
Disci randevum da varmis bugun zaten, bir seye vaktim kalmadi.

Hafif bir seyler yedim. Ogle ve aksam biraz fazla kalori almayı hedefliyorum. Kendimi iyi hissedersem yarin tartiya hazirlik bir sey yemem

Gunaydın. O tanju benı mahvettı gecen gun. Bıde sureklı gülüyor bnde guluyorum yaparken ıstemsızce
Ya ama çok güzel bir enerjisi var. Sürekli gülümsüyor bende öyle oluyorum gevrek gevrek gülüyorum aralarda öpücük falan yolluyor bi de ne kivirtik ya benden güzel dans ediyor

Ya ama çok güzel bir enerjisi var. Sürekli gülümsüyor bende öyle oluyorum gevrek gevrek gülüyorum aralarda öpücük falan yolluyor bi de ne kivirtik ya benden güzel dans ediyor
Ben zaten yapamıyorum yaptıklarını ki yepınmek olsun maksat ne mumkun tanju bey gıbı kıvırtmak. Enerjısı guzel manyak bıze ekrandan asılıyor

Bugun ne yapsam diye uzulenlere tarifle geldim.

Kiymali karnabahar pilavi

Ben kerevizsiz yapicam, üzerindeki yesillikleri de koymam, sipalar yesillik dusmani.

Baska ne yapsam tarifi veren kadin cok kolay demis tam benlik

Enfes duruyor

Benim menum belli malum kalkinca Ilk Dusundugum sey

Karabugdayli ispanak yemegi yapacagim.

Yanina dunki Mantarli sogan sote icine Hindi eti. Bugun ek olarak krema ve sarimsak ekleyecegim icine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…