Asiye katılıyorum abla, senin de değindiğin gibi en iyi yol bildiğin yolAblacım kendi metobolizmanı en iyi bilen yine sensin abartmadan yediğin zamanlarda bile güzel eksiler verdin demek ki sen yiyip kilo verenlerdensinnasıl biliyorsan öyle yap
Arada oluyor çok güzel kilolar verdin birden o yüzden az ya da duraklamalar oluyor canım ben bu grupta haftada 2.5 kilo verdim ertesi hafta kilo vermedim diğer hafta 2 kilo verdim yine ertesi hafta az verdim o yüzden oluyor canım kilo almamak gerekiyor az verilir çok verilir ama verilirBen takıldım kaldım 75 in altını goremedim bir türlü..bugun kabak detoxuna başlıyorum..3 gun yapacagim bakalim pazartesiye ne kadar etkileyecek
Teşekkür ederim canım allah karsılastırmasın boylelerıylecok gecmis olsun esmerim, cok kiziyorum boyle insanlara
Evet canim haklısın yeter ki eksilme olsun..Ama şöyle sen gibi 1 kere bile olsa 2 kilolari gorsemArada oluyor çok güzel kilolar verdin birden o yüzden az ya da duraklamalar oluyor canım ben bu grupta haftada 2.5 kilo verdim ertesi hafta kilo vermedim diğer hafta 2 kilo verdim yine ertesi hafta az verdim o yüzden oluyor canım kilo almamak gerekiyor az verilir çok verilir ama verilir
En güzeli ablamAynen öyle canım karga keklik hikayesi vardır
Karga kekliğin yürüyüşüne özenmiş becerememiş sonunda kendi yürüyüşünden de olmuş benim bu hafta kilo verme işi ona döndü .Ağlamayı gülmekten geçiriyorum çöpe giden bir hafta
Yakışıklı kahvaltimla biraz moral depolayayim yoksa bu sonuç bana huni giydirecek az kaldı
Yesem gam yemezdim aç kaldığıma yanıyorum
Neymiş efendim en iyi yol bildiğin yol
Ideal kılodasın o yuzden az az gıdıyor. Benım her hafta 200-300 gıdıyor cok alıskınım almadığıma şükür dıyorum
Atarsın sen odemi hıc merak etme. Haftaya 58 lerı goreceksın benceEki Görüntüle 2853641
Geçen hafta 59.25
Bugün 59.95
Fark +700 gr
% -1.18
Hedef 59
Çok üzgünüm kızlar, yüzdeyi düşürdüğüm için.
Ödem olduğunu düşünüyorum haftaya cumaya kadar atacağım inşallah.
Yavru sende çok güzel kilolar verdin bu arada kilon kaçtıEvet canim haklısın yeter ki eksilme olsun..Ama şöyle sen gibi 1 kere bile olsa 2 kilolari gorsem
Geçen cuma 51.5İyi bayramlar kızlar
Geçen cuma tartılamamıştım.
Bu cuma 51.5 geldim
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2848475
ay kuşum afedersin WC sorunu var ondan az gitti sorumu çözme girişimlerim devam ediyorYavru zaten az kilon var az olması normal sen spora ağırlık verirsin göbüşe baybay
Ay benim ideal kilom bu değil ya bananeIdeal kılodasın o yuzden az az gıdıyor. Benım her hafta 200-300 gıdıyor cok alıskınım almadığıma şükür dıyorum
Canim 81 ile basladim 24 nisanda 75.8 dim sabah..Yavru sende çok güzel kilolar verdin bu arada kilon kaçtı
Harikasın canımHuhu kızlar
Geçen hafta:73.1
Bugün:71.7
Fark:-1.4
Yüzde %1.915
Çok şükür dün korktum bi an
Arrietty_ sedulu H3RA_ E English_teacherrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?