Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ablacım kendi metobolizmanı en iyi bilen yine sensin abartmadan yediğin zamanlarda bile güzel eksiler verdin demek ki sen yiyip kilo verenlerdensin nasıl biliyorsan öyle yap
Asiye katılıyorum abla, senin de değindiğin gibi en iyi yol bildiğin yol
Bireysel farklılıklar böyle bişey işte
Ye kız sefan olsun Varyemez

Ben takıldım kaldım 75 in altını goremedim bir türlü..bugun kabak detoxuna başlıyorum..3 gun yapacagim bakalim pazartesiye ne kadar etkileyecek
Arada oluyor çok güzel kilolar verdin birden o yüzden az ya da duraklamalar oluyor canım ben bu grupta haftada 2.5 kilo verdim ertesi hafta kilo vermedim diğer hafta 2 kilo verdim yine ertesi hafta az verdim o yüzden oluyor canım kilo almamak gerekiyor az verilir çok verilir ama verilir

Evet canim haklısın yeter ki eksilme olsun..Ama şöyle sen gibi 1 kere bile olsa 2 kilolari gorsem

En güzeli ablam

Günaydın Kızlar
Geçen hafta 56,3
Bugün 56,1
Fark 0,2
Yüzde 0,35
hedef 54,9

@AKovser Arrietty_ H3RA_ sedulu
Ideal kılodasın o yuzden az az gıdıyor. Benım her hafta 200-300 gıdıyor cok alıskınım almadığıma şükür dıyorum
Atarsın sen odemi hıc merak etme. Haftaya 58 lerı goreceksın bence

Yavru zaten az kilon var az olması normal sen spora ağırlık verirsin göbüşe baybay
ay kuşum afedersin WC sorunu var ondan az gitti sorumu çözme girişimlerim devam ediyor
Akşam içtiğim iki kupa Yeşilçay da kesmedi
Akşamdan ıslattığım kayısıyı yedim sabah bakalım merakla bekliyorum
Ideal kılodasın o yuzden az az gıdıyor. Benım her hafta 200-300 gıdıyor cok alıskınım almadığıma şükür dıyorum
Ay benim ideal kilom bu değil ya banane
Aynen yavrum almadığımıza şükür

Arrietty_ H3RA_ sedulu sevgili kaptanlarım tüp bebek sürecine başladığımdan dolayı şimdi doktoruma sordum ağır spor atlama zıplama vs değilde daha hafif yürüyüş bölgesel hareketler gibi spor yapmamı kalori olarak da şok diyet yada detoks gibi yeme olarak yapılmam gerektiğini söyledi. Ama diyetime ve hafif sporuma devam etcm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…