Rabbim yardımcın olsun, tez zamanda istediğini hayırlısıyla nasip etsin canım.Arrietty_ H3RA_ sedulu sevgili kaptanlarım tüp bebek sürecine başladığımdan dolayı şimdi doktoruma sordum ağır spor atlama zıplama vs değilde daha hafif yürüyüş bölgesel hareketler gibi spor yapmamı kalori olarak da şok diyet yada detoks gibi yeme olarak yapılmam gerektiğini söyledi. Ama diyetime ve hafif sporuma devam etcm inşallah
Ay kızlar çok güzel eksileriniz. Benim de hep gram gram gidiyor. Bu hafta ne yapsam da 57’yi görsem? Bol bol kabak yiyeceğim bu hafta
Arrietty_ H3RA_ sedulu sevgili kaptanlarım tüp bebek sürecine başladığımdan dolayı şimdi doktoruma sordum ağır spor atlama zıplama vs değilde daha hafif yürüyüş bölgesel hareketler gibi spor yapmamı kalori olarak da şok diyet yada detoks gibi yeme olarak yapılmam gerektiğini söyledi. Ama diyetime ve hafif sporuma devam etcm inşallah
Cuma:63.9
Cuma:63.8
Fark:100 gr
Yuzde:0.156
Sabah wcye cikamadim ise gitmek icin acele ettim ama asiri ihtiyacim varmis cikmaya.
Farkederdi aslinda ama kismet.Alys
Eki Görüntüle 2853750
Ben de bu hafta akşamları sebze, sabahları protein tüketme yapacağım. Low karb deneyeceğim. Hareketlenelim bakalım azıcıkcanim ben bir kere neredeyse bir hafta boyunca (sanirim haftasonu haricti, yani 5 gun) aksamlari sadece sebze ile beslenmistim,
degisik sebze tuketmistim ama, kur seklinde degil,
o hafta 1 kg den fazla vermistim.
bunu da deneyebilirsin,
sabah yumurtani ye ama, proteinsiz kalma.
Aa evet birinci olmuşuz tebrikler canım attığım adımların sporların karşılığını almış olmam da çok mutlu etti beniHarikasın canımadım birinciliğimizi tebrik ederim canım
Canim yazın hiç et yemek istemiyor, sadece meyve ve sebze yeter aslında, tabi sabah yumurta ve peynir olacak.canim ben bir kere neredeyse bir hafta boyunca (sanirim haftasonu haricti, yani 5 gun) aksamlari sadece sebze ile beslenmistim,
degisik sebze tuketmistim ama, kur seklinde degil,
o hafta 1 kg den fazla vermistim.
bunu da deneyebilirsin,
sabah yumurtani ye ama, proteinsiz kalma.
Canim yazın hiç et yemek istemiyor, sadece meyve ve sebze yeter aslında, tabi sabah yumurta ve peynir olacak.
Caniim her sey cok guzel ilerlesin insallahArrietty_ H3RA_ sedulu sevgili kaptanlarım tüp bebek sürecine başladığımdan dolayı şimdi doktoruma sordum ağır spor atlama zıplama vs değilde daha hafif yürüyüş bölgesel hareketler gibi spor yapmamı kalori olarak da şok diyet yada detoks gibi yeme olarak yapılmam gerektiğini söyledi. Ama diyetime ve hafif sporuma devam etcm inşallah
Kazalar tramvatik oluyor gerçekten. Geçmiş olsun diyelim.of ya, sirf o sebepten bugun sporumu ektim ben de.
arac kullanma fobim olustu maalesef en son kazamdan sonra, her yere yuruyerek veya bisikletle gitmeye calisiyorum.
yagmurlu gunlerde de eve tikiliyorum oyle olunca.
ben gecen hafta bolca yakalandim, bak kilo verdiriyor dermisim
Bebek tedavisi bebek beklentisi içinde olan biri o tarz etkinlikleri yapmaz ki zaten o kadar emek çöpe giderArrietty_ H3RA_ sedulu sevgili kaptanlarım tüp bebek sürecine başladığımdan dolayı şimdi doktoruma sordum ağır spor atlama zıplama vs değilde daha hafif yürüyüş bölgesel hareketler gibi spor yapmamı kalori olarak da şok diyet yada detoks gibi yeme olarak yapılmam gerektiğini söyledi. Ama diyetime ve hafif sporuma devam etcm inşallah
Evet yoğun geçiyor ama bu ay bir tuhaf oldum.hic uzulme canim,
senin reglin zaten yogun geciyordu dimi, arti cikman normal o sebeple.
ki ailenle gecirdigin gunde bile bence menun kotu degildi, ustune kabak detoksu yaptin, daha ne yapacaksin,
uzme kendini bos yere.
Benim geçen haftaki durumumdasın kaptanım sıkıntı yapma diğer haftaya daha güzel kilolarla atarsın hepsiniEki Görüntüle 2853641
Geçen hafta 59.25
Bugün 59.95
Fark +700 gr
% -1.18
Hedef 59
Çok üzgünüm kızlar, yüzdeyi düşürdüğüm için.
Ödem olduğunu düşünüyorum haftaya cumaya kadar atacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?