Sen su detox yaptin değil mi canim..kac gun sürdü cok zorluyor muBenim geçen haftaki durumumdasın kaptanım sıkıntı yapma diğer haftaya daha güzel kilolarla atarsın hepsini
Bebişim inşallah tez vakitte hayırlısıyla güzel haberlerini alırızArrietty_ H3RA_ sedulu sevgili kaptanlarım tüp bebek sürecine başladığımdan dolayı şimdi doktoruma sordum ağır spor atlama zıplama vs değilde daha hafif yürüyüş bölgesel hareketler gibi spor yapmamı kalori olarak da şok diyet yada detoks gibi yeme olarak yapılmam gerektiğini söyledi. Ama diyetime ve hafif sporuma devam etcm inşallah
Evet yoğun geçiyor ama bu ay bir tuhaf oldum.
Bitti derken yine başladı, bir kesiliyor bir başlıyor. Göbeğim ve bacaklarımda çok şişti.
Maydonoz kürüne de başlıcam yarın.
İki hafta ard arda 1 kg üstü vermiştim ne güzel.
Özellikle soğanben sebze cok severim zaten, hic de et aramam normalde,
esime ve cocuklara yetmiyor ama, o yuzden daha cok agir seyler oluyor.
ama yazin karpuz peynir salata uclusune kimse hayir demez
Gider yavru sen yeterkş moralini yüksek tut gitmese bile giden gitmiştir bizim için bitmiştirYa benim belim dünden beri cokkkk ağrıyor regl olacağım... ozamn haftaya biter bide detox yaptım mi 2 kilo gider belki de :)))
Özellikle soğan
Tabi şok diyetler ve hoplama ziplama ozellikle kesinlikle olmamalı.. transfere kadar gene yapılabilir yürüyüş...ama transferden sonra ozellikle cok dikkat edilmeli ilk hafta hatta evde ara ara yürüyerek ev isi vs de yok sadece yemek yapmaya kalkilqbilir vs canim..gercekten cok zorlu bir süreç cok dikkat etmek lazımBebek tedavisi bebek beklentisi içinde olan biri o tarz etkinlikleri yapmaz ki zaten o kadar emek çöpe gider
Kimileri problemli süreç geçirenler ayağa bile kalkamıyor bırak spor yapmayı
Saat 11 civarı başladığım kahvaltımı 3 seansta anca yaptım
Online ders aralarında şimdi sonuncu kez kahvaltı başına geçtim
Ya yediğimi eritiyorum bir taraftan
4 parça böreği yedim o da rahatladı ben de ...nasil da morali yerine gelmis
hadi bir de simdi kakaolu sutlu kahveni yap da karsilikli icelim
Sen ne zaman yapacaktın vanımTabi şok diyetler ve hoplama ziplama ozellikle kesinlikle olmamalı.. transfere kadar gene yapılabilir yürüyüş...ama transferden sonra ozellikle cok dikkat edilmeli ilk hafta hatta evde ara ara yürüyerek ev isi vs de yok sadece yemek yapmaya kalkilqbilir vs canim..gercekten cok zorlu bir süreç cok dikkat etmek lazım
N Nalyeccc sen bana da sorabilirsin canim ben bu iste uzmanlastim
Geri donemem cunku kahvalti yaptim az evvelsenin ev yakin, geri don tartiya
fark etmez mi,
ben sabah tartildim, ustune 1 saat sonra tartildim ki wc ye bile gitmedim o arada, 200 gr eksi geldim, hatta inanmadim bir kac kez tartildim.
Geri donemem cunku kahvalti yaptim az evvel
Kismet bu hafta da boyle oldu
Mezun olacakmissin- bu haftaki yogunluklarini bitirince gel yine ama
O zaman da kilo verirsin merak etme ve gör bakburalardayim zaten ya, ama menu ve spordan muaf olayim,
geyige geleyim
faydasizlik yapayim azicik
O zaman da kilo verirsin merak etme ve gör bak
Ya seninkilerde polen mi alerji ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?