Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bebişim inşallah tez vakitte hayırlısıyla güzel haberlerini alırız
Bilmiyorum süreç nasıl işliyor ama bir ay içinde buraya test sonucunu atarsın inşallah beraber sevinç çığlığı atarız

yaptigimiz diyetler de adet dongusunu etkileyebiliyormus,

ben o yuzden bir kaz kez uyarmistim aslinda, ozellikle regle yakin detokslar, kurler, oruclar falan cok iyi bir secenek olamayabilir diyerek.

Regl bitiminde ama cok dogru bir zaman, zaten senin attigin donguye gore de regl sonrasi donem kendimizi en enerjik ve dinc hissettigimiz donem, o donemde vucudu biraz zorlamak sorun olmaz.

Bebek tedavisi bebek beklentisi içinde olan biri o tarz etkinlikleri yapmaz ki zaten o kadar emek çöpe gider
Kimileri problemli süreç geçirenler ayağa bile kalkamıyor bırak spor yapmayı
Tabi şok diyetler ve hoplama ziplama ozellikle kesinlikle olmamalı.. transfere kadar gene yapılabilir yürüyüş...ama transferden sonra ozellikle cok dikkat edilmeli ilk hafta hatta evde ara ara yürüyerek ev isi vs de yok sadece yemek yapmaya kalkilqbilir vs canim..gercekten cok zorlu bir süreç cok dikkat etmek lazım

N Nalyeccc sen bana da sorabilirsin canim ben bu iste uzmanlastim

Sen ne zaman yapacaktın vanım
Ay hadi bebiş haberleriyle dolsun buralar çok aminnnnnn

senin ev yakin, geri don tartiya

fark etmez mi,
ben sabah tartildim, ustune 1 saat sonra tartildim ki wc ye bile gitmedim o arada, 200 gr eksi geldim, hatta inanmadim bir kac kez tartildim.
Geri donemem cunku kahvalti yaptim az evvel
Kismet bu hafta da boyle oldu
Mezun olacakmissin- bu haftaki yogunluklarini bitirince gel yine ama

Selam kızlar sabah pek ilgilenemedim. Alerji iyice tırmanışa geçince doktora gidip ilaç almak zorunda kaldım.
Yeni yeni kendime geliyorum. Gözlerim kızarıyordu ve sürekli hapşırıyordum. İlaç ve burun spreyi kullanınca kendime gelirim bir iki saate.
Cok güzel eksiler var takımda tebrik ederim.
Alys mezuniyetin hayırlı olsun. Muaf olursun bu hafta tablolardan sorun degil geri dönmek istediğinde bildirirsin eklerim tekrar.

Eklentiler

• 20210521_095726.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…