Tamam kaptanım, listeye al lütfenGunaydin canim
Gecen hafta zor hafta olunca cuma da bildirim den muaf olursun girmek aklina gelmez diye oyle oldu
Bugun alabilirim esas listeye
Pazartesi fotografli bildirim yapmistin
Geçen Cuma 65.7 kg
Bugün 65.6 kg
Fark -100 gr
Yüzde olarak fark %.0152
Geçen hafta kilo:76.70
Bu hafta kilo :75.60
Fark :1.100
Hedef kilo :74.00
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Onlymemeself
Olsun +degilsinGünaydın kızlar hiç keyfim yok bugün tartimi paylaşıp kaçacam
Geçen hafta 84
Bu hafta 84 sabitim şükür arti çıkmadım
Fark 0
Arrietty_ sedulu H3RA_ @KumraL_KrakeR esim dün görmedim msjini bencede marsmellow dışında bir fazla göremedim ben ins eksi gelirsin. Bu hafta için ayrıca teşekkür ederim güzel bir haftaydi kilo versem daha iyi olacaktı ama olmadı neyse haftaya kısmet diyorum artık
Günaydın
Geçen haftaki kilom: 59.3
Bugünkü kilom: 58,9
Fark:400 gr
Yüzde: 0.674
Hedef: 58,5
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2853576
Ayyy naptin sen bacim
Geçen Cuma 65.7 kg
Bugün 65.6 kg
Fark -100 gr
Yüzde olarak fark %.0152
Harika bir sayi 56Arrietty_ sedulu H3RA_ asena87
Gecen hafta: 56.7
Bu hafta 56.0
Fark: 0.7
Yuzde: 1.2345
Kaptanim bugun mezun olmak istiyorum
Eki Görüntüle 2853605
Ben takıldım kaldım 75 in altını goremedim bir türlü..bugun kabak detoxuna başlıyorum..3 gun yapacagim bakalim pazartesiye ne kadar etkileyecek
cok gecmis olsun esmerim, cok kiziyorum boyle insanlaraOy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır
Günaydın kızlar
Bugünkü tartıda gördüğüm rakam ve bu haftaki kilo verme sürecim bana geçenlerde okuduğum şu satırları hatırlattı.
Bu haftamı en iyi anlatan satırlar bence ...
Ya ama ben kilo kilo verirdim gram gram vermeye başladım anlamadim ki..3 gundur ayni kiloda takıldım hatta dün 100 gram daha az idim bugun artmis..o kadar az yemeye ve yuruyuse ne biliyimtakildim kaldim mi
kiz sen niye kendini uzuyorsun boyle, 900 gr cok iyi bir eksi. hem de bayram haftasinin ertesine.
kabak detoksu guzel bir detoks deneyebilirsin tabi ki.
Aynen öyle canım karga keklik hikayesi vardırkendi tarzima donuyorum diyorsun,
o zaman haftaya hedef 65 olsun mu
İşin bir de o boyutu var tabio degil de ben yedim ya baklavalari, sen yiyemedin ya, ondan bu sinirin deme
Aynen öyle canım karga keklik hikayesi vardır
Karga kekliğin yürüyüşüne özenmiş becerememiş sonunda kendi yürüyüşünden de olmuş benim bu hafta kilo verme işi ona döndü .Ağlamayı gülmekten geçiriyorum çöpe giden bir hafta
Yakışıklı kahvaltimla biraz moral depolayayim yoksa bu sonuç bana huni giydirecek az kaldı
Yesem gam yemezdim aç kaldığıma yanıyorum
Neymiş efendim en iyi yol bildiğin yol
Ablacım kendi metobolizmanı en iyi bilen yine sensin abartmadan yediğin zamanlarda bile güzel eksiler verdin demek ki sen yiyip kilo verenlerdensinGeçen Cuma 65.7 kg
Bugün 65.6 kg
Fark -100 gr
Yüzde olarak fark %.0152
Eki Görüntüle 2853641
Geçen hafta 59.25
Bugün 59.95
Fark +700 gr
% -1.18
Hedef 59
Çok üzgünüm kızlar, yüzdeyi düşürdüğüm için.
Ödem olduğunu düşünüyorum haftaya cumaya kadar atacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?