Kahvaltı guzel detoxta ama o kabak var yaAyşeye biri kilo vermeye devam ettiğini ispatlasın lütfen
Benim diyetisyenin yazdığı kabak detoksunda sabah 2 haşlanmış yumurta, bol maydonoz ve 1 avuç ceviz yiyorsun canım. Tokluk hissi 10 numara
Tamam yarın başlıyorum 3 gün kabakyok kız ne ekmeği detoks yapıyoruz
hadi kolay geleTamam yarın başlıyorum 3 gün kabak
Hazirim ben kaptanımGünaydın kızlar
Bende de regl ödemi var patladım patlayacağım bugün yarın olurum da rahatlarım.
Adım challenge a hazır mısınız ?
Bende basliyorum seninle aysemm. Hadi bakalimmmTamam yarın başlıyorum 3 gün kabak
Aynen ,sahane ikili.Tablo çok güzel olmuş, eline sağlık
Ben de sebebini bilmiyorum ama ikisi birbirine çok yakışıyor, peyniri sürekli tuketebilirim
Kabul tabiGÜnaydınlar
Cuma kilo: 58.9
Bugün kilo:58.6
İsim yazamadım, doktor randevumuz vardı evden çıktık. Acelece çektim. İnşallah kabul edersiniz.
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Ceydos @OnlymemeselfEki Görüntüle 2855857
Valla alisamadim ben abla tadinaTadı bana ilk içtiğimde acayip kötü gelmişti ama soğuk içince süper ben çok severek içiyorum limonlu buz gibi
Ama arada limon beni sevmeyebiliyor tansiyon düşüklüğüne sebep oluyor
o konuda her zaman çatabilirimBen dün adama çocukla neden bahçede oynamiyor diye laf soktum regl etkisiymiş meğerbugün oldum rahatladım
Hiii rakipler fena ne yapsam ki ben baska ne detoxu yapsamBende basliyorum seninle aysemm. Hadi bakalimmm
Degisik baharatli yapilsa cekilir gibi olurmu acaba :))hadi kolay gele
ben 2 günden fazla yapamadım
kabak göresi gelmiyor insanın bir süre
Insallah canim
denenebilir, spaghetti yiyoruz diye beynimizi kandırırız :))Degisik baharatli yapilsa cekilir gibi olurmu acaba :))
Firinda yerine ,spaghetti sekilde yapip mesela?
Yok ben güveniyorum sana baksana 2 günde nasıl vermişsin ben 200 gram tek verdim@Onlymemeself E English_teacherrr N Nalyeccc hadi bakalim kizlar detoxunuz hayirli olsun bol eksili olsun da..Ben ne yapsam ne etsem beni geçerseniz simdi
60 larıda goruruzzz hissediyorum çok yakindaInsallah canim73 ten sonrası benim için zayıflığa geçiş sınırı oluyor insallah az kaldi
eksi eksidir :)))
Oy oyGecen cuma 75.8
Bugun 74.5
Fark: 1.3 kilo
hedefim 74 olsun kaptanlarim diger hedefi gectim zaten
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2855871
Puan toplamak icin ve incelmek icin harika firsat bu challengelerGünaydın kızlar
Bende de regl ödemi var patladım patlayacağım bugün yarın olurum da rahatlarım.
Adım challenge a hazır mısınız ?
Rahatsizdin kuzum ama. Fazla arti degil .Halledersin dikkat ederek cumaya kadar.
Afiyet olsun ablaKahvaltı öncesi
3 kuru kayısı +500 ml su +250 ml maydanoz suyu
Kahvaltım
Yulaf ezmesinden tost (4 dilim kaşarlı)
Domates (üzerine 1tk zeytin yağı)
salatalık
kuşburnu çayı
MasallahGünaydın Kızlar
Eksileriniz gayet güzel maşallah
Cuma günü 56.1
Bugün 55.7
Hedefim 54.9
Arrietty_ H3RA_ sedulu @Ressamgibi
Hadi inşallahBugün enerjikim 15 bin üstü istiyorum İnşaAllah. Tartıyı atim başlıyorumsen kaç planlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?