Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vücut içerde vermeye devam ediyor diyelim o zaman.
Ödemler dolunayla birlikte gidince tartılar yüzümüze gülecek mi hocam
Allah'ın izniyle kesinlikle herşeyin şu andan pozitif yönde daha iyi olacağını düşünüyorum, inanıyorum
Beni çok etkiliyor dolunay abla hem gergin oluyorum hem sis oluyorum bi an önce bitsin şu dolunay
Ayşecim dolunayla ilgili çok değişik çarpıcı araştırmalar var
Mesela çoğu cinayetlerin yaşanan travmaların o döneme denk geldiği tespit edilmiş yaşanan gerginlikler hat safhaya çıkmış vs vs gibi

Eskiden insanlar tarımsal faaliyetleri bile aya göre yapmışlar
Çocukluğumda bazı tohumları aya göre toprağa atarlardı ıspanak ekimi gibi kulağımda kalan

Mantık basit o paylaştığım yazıların arasında vardı
Ay ile birlikte biz de büyüyoruz ay ile birlikte biz de küçülüyoruz

Seviyorum aslında da gün içinde başka bise yememek sıkıntı olur diye cesaret edemiyorum hiç ama yapcam bıktım artık verememekten
Ayşeye biri kilo vermeye devam ettiğini ispatlasın lütfen

Benim diyetisyenin yazdığı kabak detoksunda sabah 2 haşlanmış yumurta, bol maydonoz ve 1 avuç ceviz yiyorsun canım. Tokluk hissi 10 numara

Cok doğru abla ben bu dönemde acayip gergin oluyorum elimi kolumu nereye koysam bilemiyorum aha eşimle de tartıştık gecen hep bu dolunay yüzünden

Ayşeye biri kilo vermeye devam ettiğini ispatlasın lütfen

Benim diyetisyenin yazdığı kabak detoksunda sabah 2 haşlanmış yumurta, bol maydonoz ve 1 avuç ceviz yiyorsun canım. Tokluk hissi 10 numara
Ekmek yok muydu sabah canım. Yaaa devam ediyor etmesine de beni krize sokuyo gram gram

Cok doğru abla ben bu dönemde acayip gergin oluyorum elimi kolumu nereye koysam bilemiyorum aha eşimle de tartıştık gecen hep bu dolunay yüzünden
Ya önemli olan sorunun kaynağını bilip tedbir almak
O dönem sinirli olduğunu biliyorsun çözüm çok basit eşinle dostunla fazla diyaloğa girme girip sinirlendiğinde belli etme kendine susma orucu tuttur
Bunun geçici bir süreç olduğunu hemen hatırla
Konuşmama kavga etmeme seçeneğini kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…