- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Canini sıkma sakin senin ki spor dan bi dünya spor yaptın kizzz bünye alışkın değil
Magnezyum u c vitaminli al. Benim evdeki bitince oyle alacagimHemen gidip alam
Kizz cildim cildime degen heryer pisik olmusCanini sıkma sakin senin ki spor dan bi dünya spor yaptın kizzz bünye alışkın değil
Allah'ın izniyle kesinlikle herşeyin şu andan pozitif yönde daha iyi olacağını düşünüyorum, inanıyorumVücut içerde vermeye devam ediyor diyelim o zaman.
Ödemler dolunayla birlikte gidince tartılar yüzümüze gülecek mi hocam
Ayşecim dolunayla ilgili çok değişik çarpıcı araştırmalar varBeni çok etkiliyor dolunay abla hem gergin oluyorum hem sis oluyorum bi an önce bitsin şu dolunay
Ayşeye biri kilo vermeye devam ettiğini ispatlasın lütfenSeviyorum aslında da gün içinde başka bise yememek sıkıntı olur diye cesaret edemiyorum hiç ama yapcam bıktım artık verememekten
Olur olmaz mı canım ama bak gor sonucunu alacaksın tartı yüzünden sıkma.caniniKizz cildim cildime degen heryer pisik olmusilk defa bu kadar spor yapiyorum
Cok doğru abla ben bu dönemde acayip gergin oluyorum elimi kolumu nereye koysam bilemiyorum aha eşimle de tartıştık gecen hep bu dolunay yüzündenAllah'ın izniyle kesinlikle herşeyin şu andan pozitif yönde daha iyi olacağını düşünüyorum, inanıyorum
Ayşecim dolunayla ilgili çok değişik çarpıcı araştırmalar var
Mesela çoğu cinayetlerin yaşanan travmaların o döneme denk geldiği tespit edilmiş yaşanan gerginlikler hat safhaya çıkmış vs vs gibi
Eskiden insanlar tarımsal faaliyetleri bile aya göre yapmışlar
Çocukluğumda bazı tohumları aya göre toprağa atarlardı ıspanak ekimi gibi kulağımda kalan
Mantık basit o paylaştığım yazıların arasında vardı
Ay ile birlikte biz de büyüyoruz ay ile birlikte biz de küçülüyoruz
Ekmek yok muydu sabah canım. Yaaa devam ediyor etmesine de beni krize sokuyo gram gramAyşeye biri kilo vermeye devam ettiğini ispatlasın lütfen
Benim diyetisyenin yazdığı kabak detoksunda sabah 2 haşlanmış yumurta, bol maydonoz ve 1 avuç ceviz yiyorsun canım. Tokluk hissi 10 numara
Regli olur sataşırız, dolunay etkiler sataşırız nedir bu adamların bizden çektiğiCok doğru abla ben bu dönemde acayip gergin oluyorum elimi kolumu nereye koysam bilemiyorum aha eşimle de tartıştık gecen hep bu dolunay yüzünden
yok kız ne ekmeği detoks yapıyoruzEkmek yok muydu sabah canım. Yaaa devam ediyor etmesine de beni krize sokuyo gram gram
Ya önemli olan sorunun kaynağını bilip tedbir almakCok doğru abla ben bu dönemde acayip gergin oluyorum elimi kolumu nereye koysam bilemiyorum aha eşimle de tartıştık gecen hep bu dolunay yüzünden
Ya bizim onlardan çektiğimizRegli olur sataşırız, dolunay etkiler sataşırız nedir bu adamların bizden çektiği
Evet biz savaşçı ruhlarızRegli olur sataşırız, dolunay etkiler sataşırız nedir bu adamların bizden çektiği
Oralara hiç girmiyorum özellikle dolunay döneminde.Ya bizim onlardan çektiğimiz
Ben dün adama çocukla neden bahçede oynamiyor diye laf soktum regl etkisiymiş meğerOralara hiç girmiyorum özellikle dolunay döneminde.
Girersem burnundan getiririm susma orucum bozulur
Ahaha bak cok mantıklı yapacam bunukahveyi yap içine 1 yk süt koy, beynini kandır
Zor valla dayanbılırsem ınsallah. Dayanamazsam aksam yerım omad yaptım derimYa o çok zor değil mi..yapqbilene bravo
Yuruyus dans duş sıfır gıdane yaptın kız bize de söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?