Hoş buldum kaptancim çok sevindim :)Merhaba
Zaten izne ayrilmadan önceki kiloya donmeden esas listeye giremiyorsun tekrar. O yuzden sorun yok :)
Hosgeldin tekrar
Bu ara çok spor yaptin kaslarin şişmiş olabilir canim..Millet spor yapinca zayifliyor ben kilo aliyorum
Çarşamba günü tam dolunayyok inanıyorum ben normalde çay beni sık idrara çıkartır
o bile tuhaflaştı, ayak bileklerim şiş ödem tutuyorum bu ara
Ayşe hedefine istikrarlı bir şekilde ilerliyordu :))
Hocam geçen hafta bende cumadan pazartesiye 1 kg artı çıktım. Vücudum hala atamadı ödemi.
Cumaya kadar hareketli geçir, ödem atıcı şeyler dene bakalım belki çok farketmez.
Noram 55 i görmeye az kaldı. Bir aya kalmaz olacak inşallahGÜnaydınlar
Cuma kilo: 58.9
Bugün kilo:58.6
İsim yazamadım, doktor randevumuz vardı evden çıktık. Acelece çektim. İnşallah kabul edersiniz.
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Ceydos @OnlymemeselfEki Görüntüle 2855857
Waawww harikasın kabak detoksu yapmıştın dimi canım.Gecen cuma 75.8
Bugun 74.5
Fark: 1.3 kilo
hedefim 74 olsun kaptanlarim diger hedefi gectim zaten
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2855871
Olsun cumaya kadar halledersin, nasıl oldun geçti mi halsizliğin
Kilonun azlığına rağmen harikasın canımGünaydın Kızlar
Eksileriniz gayet güzel maşallah
Cuma günü 56.1
Bugün 55.7
Hedefim 54.9
Arrietty_ H3RA_ sedulu @Ressamgibi
Bende hiç sabah direkt çıkamam. Wc sorunu yaşamadığım zamanlarda bile bir şeyler yedikten sonra sindirim uyanıyor sanırım. Öğleye doğru anca çıkarım. Sabah o işi halledip tartılanlara imreniyorumEki Görüntüle 2855912
Herkesin guzel haftasi olsun
Gecen cuma:63.8
Pazartesi:63.7
Cuma hedef: 62.9
Yani 100 gr 100 gr , boyle zorlandigimi gormedim hic kilo verirken.
Bu arada 1 haftadir suyu artirdim daha da ama sabahlari wcye cikamamak dalgalanma yaratiyor tartida.
Misal bugun asiri doluyum, yarim saat de bekledim ama olmadi
Kayısı, zeytinyağı tarzı şeyleri artır cumaya kadar. Ödem atıcı bir şeyler yap canımCuma 69.50
Pazartesi 69.80
Fark +300 (wc ye cikamadim)
Hedef 69.00
@Ceydos kaptan yardimcilogon hayırlı olsun canım.
Tartimin pili bitti resimdede belli oluyor zaten
İşlerimi bitirip çocuklarla pil taktırmaya gidiyim.
2 günde çok güzel sonuçArrietty_ sedulu H3RA_ @aedenli
Cuma; 67.37
Pazartesi; 66,88
Fark; -0,49
Yüzde; 0,727
Hedef; 66,50
Eki Görüntüle 2856027
Estağfurullah canım sen 2 defa bireysel derece almış bir üyesin eminim halledeceksin.Arrietty_ sedulu H3RA_
Benim beklediğim bir sonuçtu bu 3 günlük wc çıkmama ve adımsızlık ve ödem. Şu iki gündür bir iş var elimde ve beni sıkıntıya soktu o yüzden bütün düzenim allak bullak.
Cuma 67.6
Pazartesi: 68.3
Hedef 67
H3RA_ kaptanım ve ortaaammm bu sonuç için özür dilerim cumaya kadar toparlıcam inşeAllah
evet kabak detox yaptım canimWaawww harikasın kabak detoksu yapmıştın dimi canım.
Yoo hayır öyle düşünme, ilk spora başladığında böyle olabiliyor.Millet spor yapinca zayifliyor ben kilo aliyorum
Insallah kaptanim.Yoo hayır öyle düşünme, ilk spora başladığında böyle olabiliyor.
Sonradan hızla dökülecek bak görürsün.
Vücut içerde vermeye devam ediyor diyelim o zaman.Çarşamba günü tam dolunay
Sonrası ay küçülmeye başlayacak ve bizler de
Özellikle önümüzdeki haftaya dikkat et bak bi dediklerimi de not al gözlemle istersen
Kahvaltıdan önce yine iç zeytinyağıInsallah kaptanim.
11e kadar uyumusum. Yatmadan senin ilik su ve zeytinyag denedim. Hala tik yok.
en iyisi tarti resmini atayim
Olsun canım siz iyi olun da kilolar verilir nasıl olsaKizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın
Eğer yatarsam daha çok yatasım geliyorAyşe hedefine istikrarlı bir şekilde ilerliyordu :))
2 günde gayet güzel daha ne olsun. Cumaya daha güzeli gelecek bence.
Hocam geçen hafta bende cumadan pazartesiye 1 kg artı çıktım. Vücudum hala atamadı ödemi.
Ama senin artının içinde magnolya da var :))
Cuma sonucunu meraktayım
Cumaya kadar hareketli geçir, ödem atıcı şeyler dene bakalım belki çok farketmez.
Spor hocası düzenli spora başlayanların regl döneminde ki şişkinliğinin azaldığını söylemişti.
Noram 55 i görmeye az kaldı. Bir aya kalmaz olacak inşallah
Waawww harikasın kabak detoksu yapmıştın dimi canım.
cumaya kadar 1 haftalık fark 1 kg a ulaşır sanki
Kilonun azlığına rağmen harikasın canımŞu 55 i Temmuza kadar görürsem çocuk sevindiricem Adağımı da adamış oldum hayırlısı bakalım
Bende hiç sabah direkt çıkamam. Wc sorunu yaşamadığım zamanlarda bile bir şeyler yedikten sonra sindirim uyanıyor sanırım. Öğleye doğru anca çıkarım. Sabah o işi halledip tartılanlara imreniyorum
Kayısı, zeytinyağı tarzı şeyleri artır cumaya kadar. Ödem atıcı bir şeyler yap canım
2 günde çok güzel sonuç
ne yaptın kız bize de söyle
Bende yapcam valla yarin başlıyorumKilo verimi duran kabak detox yapsin..3 gunde 1.3 kilo gitti 3 kiloya kadar veren varmis ama benden gitmedi..buna da şükür 1 haftada gitmiyordu bu kadar
Basla canim kesinlikle etkili...Ben kabagi cok sevmememe rağmen dayanabildim...seviyorsan daha rahat yaparsinBende yapcam valla yarin başlıyorum
Beni çok etkiliyor dolunay abla hem gergin oluyorum hem sis oluyorum bi an önce bitsin şu dolunayDolunay etkisi diyorum inanmıyorsunuz
Ay % 70 i su olan dünyayı etkiliyor insanı da aynı şekilde
Seviyorum aslında da gün içinde başka bise yememek sıkıntı olur diye cesaret edemiyorum hiç ama yapcam bıktım artık verememektenBasla canim kesinlikle etkili...Ben kabagi cok sevmememe rağmen dayanabildim...seviyorsan daha rahat yaparsin
Yaa inşallah canım aslinda hayal kırıklığına uğradım biliyor musun o yüzden canım sıkkın daha çok bekledim tartilmadim cumadan beriAyşe hedefine istikrarlı bir şekilde ilerliyordu :))
2 günde gayet güzel daha ne olsun. Cumaya daha güzeli gelecek bence.
Ama senin artının içinde magnolya da var :))
Cuma sonucunu meraktayım
Spor hocası düzenli spora başlayanların regl döneminde ki şişkinliğinin azaldığını söylemişti.
Noram 55 i görmeye az kaldı. Bir aya kalmaz olacak inşallah
Waawww harikasın kabak detoksu yapmıştın dimi canım.
cumaya kadar 1 haftalık fark 1 kg a ulaşır sanki
Kilonun azlığına rağmen harikasın canımŞu 55 i Temmuza kadar görürsem çocuk sevindiricem Adağımı da adamış oldum hayırlısı bakalım
Bende hiç sabah direkt çıkamam. Wc sorunu yaşamadığım zamanlarda bile bir şeyler yedikten sonra sindirim uyanıyor sanırım. Öğleye doğru anca çıkarım. Sabah o işi halledip tartılanlara imreniyorum
Kayısı, zeytinyağı tarzı şeyleri artır cumaya kadar. Ödem atıcı bir şeyler yap canım
2 günde çok güzel sonuç
ne yaptın kız bize de söyle
Magnezyum aliyor musun?Insallah kaptanim.
11e kadar uyumusum. Yatmadan senin ilik su ve zeytinyag denedim. Hala tik yok.
en iyisi tarti resmini atayim
Hemen gidip alamMagnezyum aliyor musun?
Ben sabah
Demir hapi, d vitamini, magnezyum aliyorum
Ertesi sabah mutlaka cikiyorum wc e
3 gundur basladim yine bunlara
Günde 3 defa cikar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?