Bi ara gelde benim evide bi elden geciray ne yavaş oldu sanırsın 2000 parça çamaşır var. biraz dinleneyim bulaşık yerleştirmeye gideceğim.
he valla geleyim ne olacak. benim evde öyle üstten cilalıyorum sadece tatil yaklaştı yazlıklar hala vakumlularda onları değiş tokuş yapmam lazım kışlıklarla.Bi ara gelde benim evide bi elden gecirvalla evden cikacam diye dogru duzgun temizlikte yapmiyom
Kizlar hepiniz bi amin diyin.
canim skldi moralim
Bozuldu.
Suzinin dilegini kabul et yarabbim diyin hele
arılarım neredesiniz?? ay bugün hiiiiç düzgün yürüyemedim daha şimdi başlayacağım. full temizlikle geçti günüm
Cok yogunsun yaIyi aksamlar kizlar
Eve yeni girdim
Agliycagim artikin
Valla cok yogunumCok yogunsun ya
Valla cok yogunum
3.30 da uyan 6.45 de evden cik. Totom yeni koltuk gordu. Az oturup bakayim ne yapacak halim var.
Aksam yemegi bile ylk
Kahvaltilik atistiriyorlar simdi
Gaddar diyor yaGaddar reis bak ne diyecem.
keske senin yerinde olsam. Yogunsun, ordan oraya kosuyorsun. Ama aksam dinlendinmi gecer. Arada bi time-out alirsin hic biseyin kalmaz
Ya kiz okula baslayacak oraya gittik. Gerci Ilk isten cikip cocuklari al. Sonra dondurma ve mini alisveris derken okula gitme vakti geldi. Dansi ektik.Diyom sana sal cocuklari
Buyuk kucuge baksın
Siz bilirsiniz.ben uğraşmadım yavrum çalışkan arılarım var
Ya kiz okula baslayacak oraya gittik. Gerci Ilk isten cikip cocuklari al. Sonra dondurma ve mini alisveris derken okula gitme vakti geldi. Dansi ektik.
Kizi getiremedim Eve
Suan kendi hallerindeler zaten. 45dk a serbestler, sonra hadi dis fircalayin yatin fasli baslayacak
Amin canim
Onlardan 10 iste son zamanlarda burdan daha çok ordasın20 gb internetim bitmis yuruyuse ciktim simdi geldim giremedim dışarıda nete..
Hepinizden 5 er tl toplayacağım bitirdiniz netimi6.takimdan da isteyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?