- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 33
- 33
Her zaman ki gibi çok dengeli bir menüKAHVALTI:
44 Gr t.bugday ekmeği+20 Gr taze kaşar ile tost
1 haşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin, 15 Gr dut kurusu, 10 Gr çiğ kaju, 1 küçük domates, marul, salatalık, biber, ıhlamur.
Sade Türk kahvesi
10 Gr Bitter çikolata
40 Gr keçiboynuzu unu+su
OGLEN:
200 Gr karpuz
40 Gr beyaz peynir
2 ceviz ici
Yeşil çay
AKSAM:
150 Gr köfte
1 kase karışık salata
3 lt su
Menüyü okuyunca canım kıymalı yumurta çekti yarın sabah yapayım
Canım benim çok az beslenmiyor musun?İyi akşamlar...
Öğlen 2 yumurta bir domates bir salatalık.
Akşam orta porsiyon meyve salatası.
2 litre su 2 kupa kahve
Sennde az deli degilmissin bacim
+1He esim de evden cikarken garip garip bakti, yurucem deyince
Selam
9:30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 1 küçük domates, 3 yeşil zeytin, 1 küçük elmanın yarısı
13:00 1 sade türk kahvesi
17:00 1 tabak sebzeli kinoa pilavı
18:00 1 küçük boy kahve
2 lt su
30 dk eliptik 150 puan
5000 adım 150 puan
Toplam 300 puan
@sedulu
Eki Görüntüle 2875911
Cok az degil mi? Az yedigini biliyorumda bugun dahada az sanki sporla
Çok yorucu çok terletici kalori yaktırıyor her bi kasını ayrı hareketlendiriyor puanı az kalmış bence 4 puan. Leslie boasted le aynı olmamalı düşüncesindeyimHaha zumba olarak hesaplıyorsun canım dk 4 puan
Çok enerjisi yüksek biri seviyorum onun temposunu
Oglen guzel yedim. Anormal acikmistim. Bi tabak rokka vardiCok cabuk hedefi goruceksin bence canim ,baya hizli attın menulerinde iyi
Oglen guzel yedim. Anormal acikmistim. Bi tabak rokka vardiaksama bisey yemezdim ama mecbur 2 kucuk dilim yedim
Bence bundan sonra yavaş gider ya, ödem gittiği için yağdan vermek zorlaşıyor yaCok cabuk hedefi goruceksin bence canim ,baya hizli attın menulerinde iyi
+1
Ters ters bakip, bugun yorulmadin herhal diyor.
Halbuki cevabi biliyor
Zuğaa haa zzaa haaKızlar bir tane kadın var ya ha ha ha diye millete kızar gibi dans ederek göbek hareketi yaptırıyo ay çokta anlatmadım ama denk gelenler anlamıştır benideneyeniniz var mı onu
Yeni mi anladın normal olmadığımı diyeydinokula yürüyerek gittim geldim ustumu değiştirdim yuruyuse gittim geldim yemek yapıp yedim stada yuruyuse çıkarken esim sen manyakmisin dedi hee dedim hala yürüyorum
Bence de izlemek güzel de deneyenlerin videosunuda gördüm işe yarıyor gibi ama bilemedimZuğaa haa zzaa haaizlemek güzel ya
benim kızım aynı durumda diyetle kafayı bozmuştun şimdi birde adım çıktı başımıza diyor.okula yürüyerek gittim geldim ustumu değiştirdim yuruyuse gittim geldim yemek yapıp yedim stada yuruyuse çıkarken esim sen manyakmisin dedi hee dedim hala yürüyorum
Saol kuzum. Normal canim. Kucuk beben varafiyetolsunn sporu parca parcayaptigimdan galiba ben cok acikiyorum gerci reglimde bitmedi daha
Benimde ilgimi cekiyorrKızlar bir tane kadın var ya ha ha ha diye millete kızar gibi dans ederek göbek hareketi yaptırıyo ay çokta anlatmadım ama denk gelenler anlamıştır benideneyeniniz var mı onu
Ben de ona sasiyorum nasil yeni anlarYeni mi anladın normal olmadığımı diyeydin
Gerçek yüzümü görmeye hazır mısıııınn come on maaaaann
Demi yenilmez 6.takim yenilsinSaol kuzum. Normal canim. Kucuk beben varbu hafta spor adim olsun sadece bikerede bi yenelim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?