Seviyoruz uleeyyynLen senin agzini burnunu yerimAlarm saatimide biliyor
Nazara gelecez susalım bence ballımmmBende seniiiiii
10.00:maydanozlu 1 yumurta, 50 gr eski kasar,
1 karabugday grissini, yesillik
15.00:2 kasik kisir, yarim pogaca, 2 isirik kek,
2 isirik borek, 2 kasik havuc tarator
20.00:20 kiraz-10 yesil erik.
2 lt su, cay ve kahve
4187 adim:125 puan.
Cayin odem yaptigini duydum, bazen 7,8 bardak iciyorum.
Bu hafta arti gelecegim galiba,ilgilenemiyorum,adapte olamadim, dun gece de acikip once peynir sonra kayisi ceviz yedim.uzgunum ama enerjim kalmadi cok yavas kilo vermek beni yordu biraz.
Evde neyse de disarida surekli yanimdaki insanlarin onune guzel yemekler,pizzalar gelmesi,benim ya ara ogun ya da en hafif seyi secmeye kafa yormam vs...
Tabi tam tukenmedim silkinip guzel devam edecegim,bu arada temmuza tam check-up aldim,tahlil sonuclarini da gorurum en azindan.iyi aksamlar herkese.
Eki Görüntüle 2876464
yaşasın küçük memelerona süreklilik getiren bir çarem yok. büyük sevmediğime mümkün olduğu kadar küçük olsun özgür olsunlar diyorum.
Krepin yanında yumurta, peynir ve yeşillik olsaymış keşke. Diyetisyenim siyez unu ile yapılmış kahvaltı tabağı büyüklüğünde 3 krep yazmıştı bana. Ben yiyemem o kadar demiştim hatta
Hey allam ya. 59 kiloyla pazarda bile bulursunBugun yururken gobegim dahada küçülmüş geldi gozume ins.oyledir ,yarin abiye denemeye gidicem hemen bulup ciksam bari
Hey allam ya. 59 kiloyla pazarda bile bulursun
Süper o zaman3.5lt yi gecti ne eksik diyorum bende
Aslinda peynirli seviyorum kahvaltida canim istemedi sonrada ayakustu yiyince tek yedim ,sayi artinca tatliyla yemekistiyorum
Süper o zaman
Bal ve fıstık ezmesi ekleyebilirsin bence…
benimde abiyeyle akşam yemeği elbisesi arasında bir şey bulmam lazımDelisin yaaama yenge abiyesi olmasi lazim ,birgun sonrasinda ucus oldugu icin bana kalsa pantalonla gidesim var
Ben netten hic bisey almadım. Bedenim üst 42 alt 44 var dır herhalde. Sadece Bi ic çamaşırı aldim. Cok beğendim. Cesaret edemiyorum maalesefbenimde abiyeyle akşam yemeği elbisesi arasında bir şey bulmam lazım
netten alsam bedenimden emin değilim
36 üstten okeyde kalçalarada 36 beden olurmu acaba
Ay çok güzelmiş hatunda tabi.
ben genelde netten alırım kıyafetlerimiBen netten hic bisey almadım. Bedenim üst 42 alt 44 var dır herhalde. Sadece Bi ic çamaşırı aldim. Cok beğendim. Cesaret edemiyorum maalesef
benimde abiyeyle akşam yemeği elbisesi arasında bir şey bulmam lazım
netten alsam bedenimden emin değilim
36 üstten okeyde kalçalarada 36 beden olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?