2.si daha kilolu goaterebilir sankiduruşunu azıcık yamuk yapınca tüm detaylar belli oluyor robada da. ben hep çok sevdim o modelleri. sıradaki elbiselerim. ilk fırsatta dolabıma koyacağım
Eki Görüntüle 2876603 Eki Görüntüle 2876604
Ne varmisOldumu simdi
evet ve sedulunun yolladığı çok güzel ama renklerinin seni açması için çok makyaj lazım. daha yeşilli mavili olsa güzel olurdu.aynı şeyi düşünmüşüz
bende lastikli olması elbiseyi biraz basitleştirmiş diye düşünmüştüm
başka model bak demek istedin bence
sedum kaç gündür trendyolda kokteyl elbisesi diye aratıp bakıyorum görmemiştim bunu
gerçekten güzel modelmiş
sen nasıl arama yaptın
biliyorum canım ama çok beğendim almazsam olmaz. hem rahat üfül üfül hanım hanımcık oturmak zorunda kalmam.2.si daha kilolu goaterebilir sanki
ceydoş bilmediğin yokduruşunu azıcık yamuk yapınca tüm detaylar belli oluyor robada da. ben hep çok sevdim o modelleri. sıradaki elbiselerim. ilk fırsatta dolabıma koyacağım
Eki Görüntüle 2876603 Eki Görüntüle 2876604
Oy oy kaptanım naptın sen
tekstil fabrikasında 5 yıl çalıştım kuzum ben. nasıl bilmem? hayatım elbiselerden geçiyordu o dönemlerde. mudonun 38 beden prova mankeni de bendim he yanlış olmasın.ceydoş bilmediğin yok
bu modelleri giyince yamulucaz yani
dur şu bacakları incelteyim robodan salaş elbiseler alıcam bol bol
altına spor ayakkabı yada babet mis gibi
Harikasın çiçeeeemmm
Kresten cikinca dondurma ile kandirdimOy oy kaptanım naptın sen
harikasın
senin kız çok mutlu olmuştur bugün kesin
Çıtayı arşa çıkardıOy oy kaptanım naptın sen
harikasın
senin kız çok mutlu olmuştur bugün kesin
İyi geceler baaallBenim pil bitti canlarim. Yarin gorusuruz🖐Iyi geceler
vayyy mankenlikte var yani geçmişindetekstil fabrikasında 5 yıl çalıştım kuzum ben. nasıl bilmem? hayatım elbiselerden geçiyordu o dönemlerde. mudonun 38 beden prova mankeni de bendim he yanlış olmasın.
Yok kız ben kendim atıyorum adımımı
Dedim o kadar karanlığa kalma kurda kuşa yem olursun diyeBu Aysun hala yürümüyordur dimi
Ahahahha uyumuş kalmıştır yaaDedim o kadar karanlığa kalma kurda kuşa yem olursun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?